Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Silver crest

Silver crest

Pozdravljeni. Kupil sušilec sadja silver crest,po 12.urah sušenja je nekaj gromozansko počilo v aparatu in ni več deloval. Izgleda sem imel smolo,se zgodi.Dobro,da sem bil zraven aparata,ko je deloval,da sem hitro potegnil vtič iz vtičnice. Je imel kdo podobno izkušnjo s sušilcem sadja. Hvala za odgovore.

Nesi nazaj in zahtevaj nazaj denar – stvarna napaka – tehnična napaka. Današnja tehnična roba široke potrošnje  ni vredna pol piškavega oreha; vse narejeno, da čimprej crkne.

Drugače pa – kvalitetni so tile – imam enega že 18. leto… Ja, je bil drag, ampak še vedno pridno dela, nikoli problema: nemški Graef

.https://www.graef.de/en/info/dehydrator/

Hvala za odgovor. Bom nesel nazaj. Trgovine ne omenjam,ker se mi ne zdi fer. Trgovina kot trgovina,prodajajo v dobri veri,da bo vse delovalo. Važno,da se je vse dobro izteklo. Hvala še enkrat za odgovor.

Silver crest izdelke ima samo ena trgovska veriga, tako da trgovino že poznamo. Ponavadi to niso slabi izdelki, sploh za ceno.

Je,res kar pravite. Silver crest niso slabi izdelki, vse kar sem kupil od njih mi deluje brezhibno. Saj pravim,smola,se zgodi. Ne,res niso slabi izdelki.

Silver Crest so res dobri aprati. Smola očitno.

New Report

Close