silvesterski make – up – NUJNO
Pozdravljeni,
upma, da mi boste lahko še pravočasno pomagali. Zanima me, kako se naj naličim za silvestrovo. Imam temne lase, rjave oči, debele ustnice in temnejšo polt. Če mi lahko še posebej natančno opišete morebitno črto okoli oči – kako se nariše – Med trepalnicami nad ali pod njimi?’
Hvala in lepo praznovanje,
barbara
Lep pozdrav!
Upam, da še ni prepozno!!!
Sicer ne vem kaj boste oblečeni, torej za kakšno priložnost naj bi bil make-up prirejen-eleganten, glamurozen, posloven itd.
Glede na opis vam svetujem, da si poudarite usta, ker so le-ta polna. Uporabite temno rdečo šminko, čez njo pa si nanesite lip gloss. Zelo primeren bi bil gloss z bleščicami.
Glede nato, da boste imela usta poudarjena, vam svetujem manj upadajoče sence na vekah. Zunanji rob veke si temnite, recimo s temno rjavo mat senco, proti notranjosti veke ( proti nosu ) pa nanašajte zlato senco ( lahko tudi zlato senco z bleščicami ). Tik pod obrvmi zaključite senčenje s svetlo senco ( lahko tudi z zlato, ki ste jo nanesla v notranje kote veke ).
Svetujem vam, da uporabite zlat gel ( namenjen tako obrazu, kot telesu ), ki si ga naneste v loku na podočnjake. Z gelom boste osvežila izgled oči, vaš pogled pa bo zapeljiv.
Glede uporabe svinčnika, se ne obremenjujte preveč. Spodnji rob ( rob ob kratkih trepalnicah ) veke poudarite s secami-na zunanji rob ob trepalnicah nanesite temno, rahlo črto kar s sencami ( temno rjavo ). Temno barvo nanesite do sredine spodnjega roba, od sredine do nosu pa z zlato ( prav tako uporabite zlato senco ).
Lahko si na kotičke veke na očeh naneste tudi zlat kristalček. Na vsako veko po en kristalček. Silvestrovo je priložnost, ko si lahko naredite kakršenkoli make-up-vse je dovoljeno.
Ne vem sicer kako odprt dekolte boste imela, ampak svetujem vam, da si tudi dekolte namažete z zlatim gelom.
Torej izbrala sem vam kombinacijo zlatih toplih odtenkov, ki vam omogočajo po eni strani eleganco, pa tudi zapeljivost.
Upam, da vam bo kombinacija všeč.
Lepo praznujte in srečno Novo leto!
Nada
Ga.Nada,
najprej hvala za poslani vzorček gela za oči, hvala tudi za vse vaše izčrpne nasvete.
Z zanimanjem sem prebrala zgornji odgovor, sedaj pa bi rada vprašala čigav zlat gel in kje si ga lahko kupim…mogoče ne kaj predragega, glede na to, da ga uporabljaš samo ob posebnih priložnostih?
Hvala za odgovor in lepo praznovanje,
Nives
Nives!
Danes bo verjetno težko dobiti kakšen zlat gel, kajti ponavadi je tako, da razne bleščice, geli zelo hitro zmanjkajo v trgovinah.
Mislim, da ima zlat gel za telo in obraz blagovna znamka Pupa.
Velikokrat pa se prav v predprazničnem času pojavijo razni proizvajalci, ki naredijo proizvode namenjene prav silvestrskim priložnostim.
Vprašajte v trgovinah, sem prepričana, da boste gel še dobila.
Kot ste že sama ugotovila, gel ne boste redno uporabljala, mogoče enkrat, dvakrat letno. Zato vam svetujem, da gel shranite do naslednje uporabe v hladilniku. Tako boste ohranila njegovo svežino in trajnost.
Če ne dobite zlatega gela, vam svetujem uporabo zlatih bleščic.
P.S. Pa še to: zlata naj bo svetla, rahlo svetlo rumena, živahna. Ne uporabite temne zlate.