Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Silvestrovanje 2016 – družba

Silvestrovanje 2016 – družba

Sva prijazen in uglajen par iz Ljubljane (on star 42, ona 28), ki išče družbo – par za 31. december v Ljubljani (lokacija je stvar dogovora, všeč so nama lokali kot npr. AS aperitivo) s katerim bi se pozabavali dolgo v noč in morda tudi ustvarili trajno prijateljstvo za izlete, pijače, itd. Preferirava 30 plus, kultivirane in zadovoljne s svojim življenjem. Posamezniki naju ne zanimajo in ne iščeva para za intimno srečanje.
Pišite na mail: [email protected]

Kaj pa je narobe z dosedanjimi prijatelji, mislim te, ki jih že imata/poznata?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Midv sva za.

Hja, ti , ki jih imata do sedaj so za intimna srečanja, sedaj rabita še take “tanavadne”… 😉
Si predstavljaš, da imata Lepolasko za prjatlco? Veš kolk škode je po hiši? Ta ti v trenutku naslade, z ritjo razbije ducat flaš vina, telefon…itd :))

Hja, ti , ki jih imata do sedaj so za intimna srečanja, sedaj rabita še take “tanavadne”… 😉
Si predstavljaš, da imata Lepolasko za prjatlco? Veš kolk škode je po hiši? Ta ti v trenutku naslade, z ritjo razbije ducat flaš vina, telefon…itd :))[/quote]

Hahaha, bo moral prej na zavarovalnico. Si predstavljaš lepolasko v reklami za neko zavarovalnico?

Hilarious, zdaj že On_ in Antilopa drkata na Lepolasko.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Za antilopo mi je logiš, ker ona se vtikuje v vsako žensko, tudi v reali cele dneve viha nos v službi, kaj je pri kom narobe itd. Ampak On_…morda je kriv alco:).

Za antilopo mi je logiš, ker ona se vtikuje v vsako žensko, tudi v reali cele dneve viha nos v službi, kaj je pri kom narobe itd. Ampak On_…morda je kriv alco:).[/quote]

Ne viham nos nad tabo, ker si mi brezvezna.

Hohohohohoho. Ma saj sm te skapirala. Ne se obremenjevat z mano.

Goldfish, te ni nihče poservisiral včeraj, da si danes tako napeta? :))) Škoda, pa tako se trudiš.

A tebe je?:)))) Si hitela na zadnji dan v letu?:) Saj ne verjamem, da si ravno na 365-i dan. Meni tvoj karakter ne sede, vidim te kot staro čarovnico, z zlobnim jezikom in opravljivimi pogledi. Si hotla, zdaj pa delim s tabo:). Glej, jemlji to kot priložnost za novo leto. Zdaj pa nimam več časa zate.

Jaz se s tvojim karakterjem sploh ne ukvarjam.

Četudi bi, jaz bi tebe imel vseeno še enako rad… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Eni imate pa res preveč časa, da se ukvarjate s tem kakšne prijatelje in družbo kdo išče. Kako komu paše a ne?

In če nekateri niste prišli v ožji izbor, bog pomagaj. Več sreče prihodnjič! 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close