Silvestrovanje 2016 – družba
Sva prijazen in uglajen par iz Ljubljane (on star 42, ona 28), ki išče družbo – par za 31. december v Ljubljani (lokacija je stvar dogovora, všeč so nama lokali kot npr. AS aperitivo) s katerim bi se pozabavali dolgo v noč in morda tudi ustvarili trajno prijateljstvo za izlete, pijače, itd. Preferirava 30 plus, kultivirane in zadovoljne s svojim življenjem. Posamezniki naju ne zanimajo in ne iščeva para za intimno srečanje.
Pišite na mail: [email protected]
Kaj pa je narobe z dosedanjimi prijatelji, mislim te, ki jih že imata/poznata?
Midv sva za.
Hja, ti , ki jih imata do sedaj so za intimna srečanja, sedaj rabita še take “tanavadne”… 😉
Si predstavljaš, da imata Lepolasko za prjatlco? Veš kolk škode je po hiši? Ta ti v trenutku naslade, z ritjo razbije ducat flaš vina, telefon…itd :))
Hja, ti , ki jih imata do sedaj so za intimna srečanja, sedaj rabita še take “tanavadne”… 😉
Si predstavljaš, da imata Lepolasko za prjatlco? Veš kolk škode je po hiši? Ta ti v trenutku naslade, z ritjo razbije ducat flaš vina, telefon…itd :))[/quote]
Hahaha, bo moral prej na zavarovalnico. Si predstavljaš lepolasko v reklami za neko zavarovalnico?
Hilarious, zdaj že On_ in Antilopa drkata na Lepolasko.
Za antilopo mi je logiš, ker ona se vtikuje v vsako žensko, tudi v reali cele dneve viha nos v službi, kaj je pri kom narobe itd. Ampak On_…morda je kriv alco:).
Za antilopo mi je logiš, ker ona se vtikuje v vsako žensko, tudi v reali cele dneve viha nos v službi, kaj je pri kom narobe itd. Ampak On_…morda je kriv alco:).[/quote]
Ne viham nos nad tabo, ker si mi brezvezna.
A tebe je?:)))) Si hitela na zadnji dan v letu?:) Saj ne verjamem, da si ravno na 365-i dan. Meni tvoj karakter ne sede, vidim te kot staro čarovnico, z zlobnim jezikom in opravljivimi pogledi. Si hotla, zdaj pa delim s tabo:). Glej, jemlji to kot priložnost za novo leto. Zdaj pa nimam več časa zate.
Četudi bi, jaz bi tebe imel vseeno še enako rad… 😉
Eni imate pa res preveč časa, da se ukvarjate s tem kakšne prijatelje in družbo kdo išče. Kako komu paše a ne?
In če nekateri niste prišli v ožji izbor, bog pomagaj. Več sreče prihodnjič! 😉
Forum je zaprt za komentiranje.