silvestrovanje
>Jst ga na tvojem mestu ne bi pustu…
>Tudi jaz ga ne bi pustila…
>Mislim, da mu na kraj pameti ne pade… Se sam zaveda posledic…
Dejstvo je, da je ni vprašal, če lahko gre, ampak jo je samo obvestil.
Žal se ne strinjam z vašimi nasveti. S prepovedmi in grožnjami imamo res nekaj časa “nadzor” nad partnerjem. Kaj pa se zgodi, ko le- te nimajo več prave moči? Kaj pa uporabite takrat?
Oprosti, ampak meni že to ni všeč da kot mlada zakonca ne bosta preživela skupaj silvestrovanja?!
Ali pa da bi te vsaj kot svojo ženo povabil na žur in te preedstavil sodelavcem, to je pa moja krasna ženkica.
Jaz mu ne bi pustila, diplomatsko bi ga tako obrnila, vsaj do zdaj sem vedno dosegla svoje, da bi pozabil na ta žur in bi raje mene pelal v Palace v Portorož, kjer bi si najela sobico, se nalivala s šampanjcem…
Saj veš tisto pravilo, tako kot se boš obnašal in kar boš počel na dan novega leta, tako boš celo leto počel.
In če se moj dragi ne bi pustil prepričat in bi vseeno odšel, verjemi mi da lahko kar tam ostane in spi na tistem kavču celo leto! Upam, da bi bil to kakšen star kavč, da bi ga feder v hrbet zbadal! joj, kako bi mu privoščila
Povej mi kdo je on, da bo pustil svojo ženkico doma, pa še 1 leto nista poročena?!
Definitivno NE!
Moški so kot psi, treba jih je vodit! Drugače zaidejo in potem revčki, kot potepuški psi se vrnejo domov, s povešeno glavo…
Žal nimam nobene domače živali.
Le človeka, ki ga ljubim in spoštujem, le človeka, ki me ljubi in spoštuje…
S.
Forum je zaprt za komentiranje.