Silvestrovo z moževo ljubico
mijav mijav, 20.12.2022 ob 08:54
danes greš v trgovino in kupiš obleko z najglobjim dekoltejem in 10 cm visokimi petami, pa rezerviraj frizerja za silvestrovo. Potem se pa usedi zraven ljubice in jo začni osvajat, božat, ji dajat moževa darila in ji na uho zašepni, da ti je mož za novo leto obljubil trojčka z njo.
Mož obljubil trojčka z njo? Kaj pa če bi njej obljubila trojčka s postavnim atletom, brez moža?
vcasih je treba bit v zakonu zarad skupnega premozenja
ce je tvoj ded bogat se loci bos ppnovno zazivela. ce to ne gre skozi kaj se cakas. najdi si ljubimca po moznosti mlajsega in ga tudi ti predstavi kot znanca prjatelja. ali pa koga najemi ki bo odigral to vlogo. se prej se pa zrihtaj v nulo. kupi si sexi oblekico ne vem kako dobro si ohranjena. ne it v cipa look z dekoltejem do popka pac pa lep sexi damski komplet. lahko je to kombinezoncek kaka kjut pencil obleka ki poudari obline. pri frizerju si uredi mladostno lepo frizuro. okusen make up z rdeco sminko. obvezno petke cetud jih ne nosis. ce nimas denarja ali pa oblin potem si pac fucked. loci se.
Hahaha, kul zgodbica.
Draga zena, najami zrebca, mozu reci, da moras nujno povabit enega mladega sodelavca, ker revcek nima nikogar s katerim bi docakal novo leto in se ti smili. Potem pa seveda ves vecer visis na tem najetem zrebcu in mu privoscis prvi novoletni poljub.
Smesne ste zenske, borite se z ljubicami, namesto da bi nabrcale moza veleizdajnika!
Če si te vrste ženska, da pristaneš v njegovo dvojno igro, potem mu vsaj reči, da ti ne rabi ravno za Silvestrovo nasipat soli na odprto rano.
Saj tudi poslovne zveze tvojega tipa imajo lahko določen potencial dostojanstva.
Če že moraš tako trpeti, trpi vsaj s stilom. Na to ga opozori – da ne uživaš v njegovi dekadenci.
Lahko pa začneš razmišljati o novem življenju. V tem ti ne gre najbolje.
čak mal, 20.12.2022 ob 09:11
Ti torej veš/slutiš/domnevaš, da ima mož ljubico, s katero se celo kot družina družite??? Vpričo tebe flirtata, tvoj mož se slini okoli nje? In ti? Dejansko vse to prenašaš? Če si tuk bukova, se naj vpričo tebe še zaližeta. Boš pogledala stran?
Hehehehe, ne, saj vem, da je provokacija, no …. Ker si ne predstavljam, da bi katera ženska, ki da količkaj nase, to mirno gledala.
Malo zensk poznas.
Mož in žena sta na večerji v restavraciji. Naenkrat se njuni mizi približna
prekrasna mlada lepotica, da možu masten francoski poljub, mu pove da se
vidita kasneje in odide.
Žena presenečeno bulji v moža in reče, “Kdo pri vragu je bil to?”
“Eh”, odgovori mož, “ona je moja ljubica.”
“Hjoj, dovolj je dovolj”, reče žena. “Poln kufer imam tega, hočem ločitev.”
“Čisto razumem”, odgovori mož, “ampak želel bi te spomniti, da če se bova
ločila, pomeni to nič več nakupovalnih potovanj v Pariz, nič več
prezimovanja
na Barbadosu, nič več poletij v Toskani, nič več BMW in Mercedes v garaži.
Ampak odločitev je tvoja.”
Ravno v tem trenutku v restavracijo vstopi skupni prijatelj, z čudovito
lepotico ob sebi. “Kdo je ta ženska, s katero je Jim?” vpraša žena.
“To je njegova ljubica”, reče mož.
“Najina je lepša”, odgovori žena.
žena648, 20.12.2022 ob 08:48
Veselila sem se novoletne zabave. Sicer sta mi otroka sporočila, da ju ne bo, sem pa upala na lepo druženje z možem in prijatelji. Izbrala sem že obleko in čevlje. Mož mi je povedal, da je v xy restavraciji že naredil rezervacijo za celo pojedino. Vse je izgledalo idealno, dokler nisem izvedela, da bo tam tudi moževa domnevna ljubica. To leto je bilo že samo dovolj težko, zdaj bom pa Silvestrovo morala preživeti z njegovo cipo. Pa boste rekli, da sem jaz žena, kaj se sekiram. Ne da se mi cel večer gledati, kako ji bo silil v rit z darili, se slinil in jo božal. Točno vem, kako bo. Malo pred polnočjo se bo nekam izgubil, ko bo za voščiti novo leto, ga ne bo nikjer in bo ona tista, ki bo dobila njegovo prvo voščilo, če ne celo poljub. Gotovo bo prišla idealno sfrizirana in v kakšni obleki z dekoltejem. Upam, da ne bo nosila previsokih pet, saj jih jaz sploh ne nosim. Kako naj ga za Silvestrovo odtržem od ljubice? Če mu rečem, naj jo ne vabiva, bo posumil, da vem kaj se dogaja.
zgleda nisi sposobna samostojnega življenja in te mož vzdržuje, zdej pa ti edino preostane to, da si tiho.
Ni panike, 20.12.2022 ob 22:10
Visiš na njem cel večer, pred njo razlagaš kako vsak drug dan sexata, da sta sicer imela težave z eno spolno boleznijo ampak je že bolje.. Pa da ti skoz darila kupuje.. Naj se ji utrga kuzli..
Kaj bo lagala, če mu že 2 leti ni dala…🤷🏻♂️🙈
Zato pa je tako…🤷🏻♂️
Bumerang, 20.12.2022 ob 23:02
Kakšna glupača si.Kaj je takega na njem, da si ne upaš popizditi in narediti red v svojem življenju?Kako se ponižuješ.Življenje je prekratko za take drame.Ali ne znaš uživati svojega?
Kaj je takega?
Financira jo, ona pa na sicialki…
Take so najhujše…🤷🏻♂️
najames zrebca, 21.12.2022 ob 07:33
Hahaha, kul zgodbica.
Draga zena, najami zrebca, mozu reci, da moras nujno povabit enega mladega sodelavca, ker revcek nima nikogar s katerim bi docakal novo leto in se ti smili. Potem pa seveda ves vecer visis na tem najetem zrebcu in mu privoscis prvi novoletni poljub.
Smesne ste zenske, borite se z ljubicami, namesto da bi nabrcale moza veleizdajnika!
Si mislila napisati na mesto, da bi se bolj potrudile za njega in mu nudile to kar dobi ori ljubici…🤷🏻♂️
dfhdjdf, 21.12.2022 ob 10:45
Mož in žena sta na večerji v restavraciji. Naenkrat se njuni mizi približna
prekrasna mlada lepotica, da možu masten francoski poljub, mu pove da se
vidita kasneje in odide.
Žena presenečeno bulji v moža in reče, “Kdo pri vragu je bil to?”
“Eh”, odgovori mož, “ona je moja ljubica.”
“Hjoj, dovolj je dovolj”, reče žena. “Poln kufer imam tega, hočem ločitev.”
“Čisto razumem”, odgovori mož, “ampak želel bi te spomniti, da če se bova
ločila, pomeni to nič več nakupovalnih potovanj v Pariz, nič več
prezimovanja
na Barbadosu, nič več poletij v Toskani, nič več BMW in Mercedes v garaži.
Ampak odločitev je tvoja.”
Ravno v tem trenutku v restavracijo vstopi skupni prijatelj, z čudovito
lepotico ob sebi. “Kdo je ta ženska, s katero je Jim?” vpraša žena.
“To je njegova ljubica”, reče mož.
“Najina je lepša”, odgovori žena.
Ha Ha ha … poučno …