Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Silvestrovo z moževo ljubico

Silvestrovo z moževo ljubico

Odgovor na objavo uporabnika
mijav mijav, 20.12.2022 ob 08:54

danes greš v trgovino in kupiš obleko z najglobjim dekoltejem in 10 cm visokimi petami, pa rezerviraj frizerja za silvestrovo. Potem se pa usedi zraven ljubice in jo začni osvajat, božat, ji dajat moževa darila in ji na uho zašepni, da ti je mož za novo leto obljubil trojčka z njo.

Zelo dober predlog.

Za darilo mu prinesi papirje za ločitev, pa je.

To ke tako, ko si z moškim zaradi denarja. Saj te ne moti tako zelo, tako da le mirno potrpi ta in vsa naslednja silvestrovanja.

@ Ni panike 20.12.2022 ob 22:10
Visiš na njem cel večer, pred njo razlagaš kako vsak drug dan sexata, da sta sicer imela težave z eno spolno boleznijo ampak je že bolje.. Pa da ti skoz darila kupuje.. Naj se ji utrga kuzli..

Peesda, tale zenska “logika” meni nikoli ni sla v mojo betico. Dec/moz vara, okrivite in popljuvate pa ljubico?
Zakaj?
A dec/moz je, po tej vasi logiki, nedolzen angelcek, ker je nemocno podlegel svojemu kurcu?

žena648, 20.12.2022 ob 08:48

Veselila sem se novoletne zabave. Sicer sta mi otroka sporočila, da ju ne bo, sem pa upala na lepo druženje z možem in prijatelji. Izbrala sem že obleko in čevlje. Mož mi je povedal, da je v xy restavraciji že naredil rezervacijo za celo pojedino. Vse je izgledalo idealno, dokler nisem izvedela, da bo tam tudi moževa domnevna ljubica. To leto je bilo že samo dovolj težko, zdaj bom pa Silvestrovo morala preživeti z njegovo cipo. Pa boste rekli, da sem jaz žena, kaj se sekiram. Ne da se mi cel večer gledati, kako ji bo silil v rit z darili, se slinil in jo božal. Točno vem, kako bo. Malo pred polnočjo se bo nekam izgubil, ko bo za voščiti novo leto, ga ne bo nikjer in bo ona tista, ki bo dobila njegovo prvo voščilo, če ne celo poljub. Gotovo bo prišla idealno sfrizirana in v kakšni obleki z dekoltejem. Upam, da ne bo nosila previsokih pet, saj jih jaz sploh ne nosim. Kako naj ga za Silvestrovo odtržem od ljubice? Če mu rečem, naj jo ne vabiva, bo posumil, da vem kaj se dogaja.

Kaj naj ti jaz? Uprašičila si se in zapustila. Njegova ?cipa? bo to naredila nekoliko kasneje.

0riX, 22.12.2023 ob 12:09

@ Ni panike 20.12.2022 ob 22:10
Visiš na njem cel večer, pred njo razlagaš kako vsak drug dan sexata, da sta sicer imela težave z eno spolno boleznijo ampak je že bolje.. Pa da ti skoz darila kupuje.. Naj se ji utrga kuzli..

Peesda, tale zenska “logika” meni nikoli ni sla v mojo betico. Dec/moz vara, okrivite in popljuvate pa ljubico?
Zakaj?
A dec/moz je, po tej vasi logiki, nedolzen angelcek, ker je nemocno podlegel svojemu kurcu?

Seveda, zato pa raje gledajo, kako se njihov mož slini okoli druge, kot da bodo priznale, da zakona ni in spokale kufre…

Ne razumem, da so ženske tako brez ponosa in dopuščajo tako ponižujoče situacije.

in svizec zavije čokolado

Ta je dobra.

Kasneje, se še vedno lahko izgovoril, da si preveč popila…

Bi bilo pa fino videti reakcijo ljubice

Pravica pravice pravici, 22.12.2023 ob 15:01

Ta je dobra.

Kasneje, se še vedno lahko izgovoril, da si preveč popila…

Bi bilo pa fino videti reakcijo ljubice

Za predlog mjav mjav

BOdi ti iskrena in naj ve da znaš ne bodi njegova gospodinja bodi moževa kraljica 🍀🍀🍀

Super ideja!

Predlagaj trojčka.

joj joj joj, to neumno vprašanje pa še jaz nebi nikoli napisala za ta portal — pa kaj ste kaj šolana? – imate svojo službo in svoj denar?? kaj še potem delate z takšnim dedcem?? mar se nič ne znate cenit ? je toliko vreden da nikakor ne morete od njega – pa lam le gledate …??

Natresi ji trojno dozo odvajal v kozarec in bo stvar resena. Lahko pa prosis natakarja za uslugo, pa ji ze on prinese sralni koktejl.
Ce si ful jezna na moža, lahko isto naredis njemu… bosta letos dejansko skupaj srala.

Sem in tja preverem komentarje zgodbic…ne morem verjeti da se pri vsaki najdejo komentarji ,da je zgodba izmisljena. Le zakaj..miljone resnicnih zgodb se dogaja …pac zadrzite zase taka predvidevanja ali pac ne berite zgodb..gospa pa , ki gre na vecerjo z ljubico…pa nimam komentrjev…je zivljenje tako nicvredno , da je treba prenasati tako ponizanje ali je denar moza edina opcija za prezivetje… Ne razumem, ob locitvi se sredstva delijo…ne cutim da gre za ljubezen do moza , ampak le ugidje ki ga nudi…toraj je to cena za ugodje …nic ni zastonj.zal

New Report

Close