Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SILVESTRSKI MENU

SILVESTRSKI MENU

aJDI ženske in moški,zaupajte kaj boste jedli na silvestra-večerja.Resno mislim,mogoče si pomagamo z idejami.Men bi kaka ideja prišla zelo prav! Klikam kulinarično slovenijo,nič pametnega,klikam prehrano na med.overju pa spet nič takega…..zato resno Kaj boste kuhali pišite,pišite…..mogoče pomagmo drug drugemu.

ker bova z možem sama, ne bo kakšnega posebnega menuja, saj ne njemu ne meni ni do oblne večerje. Zato bom pripravila le popečene melancane s sirom in česnovim prelivom, žličnike iz koruzne moke in kalčkovo solato.
Makova potica, ki jo imava oba rada, bo pa za posladek.
več bo potrebno narediti za kosilo, če se bodo ponočnjaki pravočasno zmigali za mizo po tako ali drugače preživeti noči:-)))
P.S.
1.1. delam

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Pr nas je nekako standard za prvega sarma….in večkrat jo pogreješ boljša je…..Tak da za tist prvi dan imam….za silvestra pa tud nebi kej posebnega delala…..ampak moj dec je siten ku strela,bi on kej posebnega me je lih prej jezil…pa kepico tega pa kepico unega…jebemti……

no za mal pol mamo biftek ( k se bo mazal na popečene kruhke) in vinček beli…..je reku,še sladico bi tako posebno nevsakdanjo…potica bo itak stalnica orehova…..
in sem en mal v temni luknji se znašla,moja pamet nezna več normalno mislit…..eko…zato sem odprla to temo,dejte svoje predloge napisat..
tebi stefi thenks…čakam še druge ajde….
tile koruzni žličniki se mi slišijo simpatični zelo..mi boš napisala recepteka a ne ob priliki…..prosim…

ja, ti ga napišem….takoj ko pridem domov……….

kar se pa tvojega najljubšega in najdražjega tiče……….
Rega, da ga zamenjaj, ti nikol ne bi predlagala, ker so vsi glih:-))))
Bo pa drugače, ko se boš začela počasi, pa sigurno postavljati na svoje noge in se bo svet vsaj sem in tja, vrtel še okoli koga drugega ne samo njega.

Moški je namreč ena sila smešna stvaritev narave. V glavnem samo “jemlje” in dokler si mu ti pripravljena samo “dajati”, ne da bi njegovi možgani pomislili na to, da se vsaka flaša enkrat izprazne, toliko časa bo tako kot je.

Dokler je pri hiši samo po sebi umevno, da se je to, kar njemu paše, da se on zlekne na kavč, medtem ko žena dela, da se hodi na počitnice tja in takrat, ko njemu paše, da se dela na vrtu, ko on to hoče, ko se sexa, ko si on to zaželi, ko se karkoli drugega počne, dela, govori, riše, piše, itd., ko on reče…………………….toliko časa bo tako kot je.

Okey.
ne bom več nakladala.

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

Ena zgori, druga spodi in tri poleg!
;-)))

Štefka,cenim tvoje mišlenje in vse kar si napisala je res…Ampak mam za seboj že kar nekaj prehojenih zakonskih let,kar nekaj doživetih izkušenj…tak da vse to jaz že vem,mi je znano..ampak sej poznaš tist pregovor Volk dlako menja,nravi nikoli…..
Nekaj prekleto dobro vem,dobrota je sirota,in tisto ko enkrat pokažeš kolko vse zmoreš in znaš in da rad narediš…potem je hudič če tega nič več ni…..a kapiš?Nora sem bila od začetka,tak da zdej o kaki spremembi sanjat je prepozno…..Prej se človek sprijazni,bolje je…..No sicer pa po župi itak nisem priplavala tak da…včasih pa le zna malo zapoprit vse skupej,da je meni lažje aaham…..

Res boljš, da greš pogledat,kaj tvoj “najdrajžji” potrebuje zdaj!

heheheh a je to menu? mislim,ti bi to vse papal? ojej ojej…lump!:)))v

upsssssssssssss………….kaj misliš?—hihiihih

leta letijo - iščem stevardeso.....

Hihi…..potem sigurno ne bi bile vse dovolj zadovoljene…..hehe…ti pa preveč in premočno….))) Ah….moški..!)))

Hehee…..
Kači se plazita mimo krožnika s špageti, ko ena reče: »Sramota! Tako majhni so še, pa se že gredo skupinski seks!«……)))

Hej moja dušice , izbaci pufice iz svoje
lipe lude glavice ….Ne budi dite
obuci papuče– ostani kod kuce Nježno me
zagrli i ponašaj se prirodno ,mmm Skuhaj mi kavu
napravi sendvič ljepo ugosti i zadovolji me……

dodirni mi koljena to bi baš voljela………hihihi……………….))

Ki ste se odzvali moji prošnji in povabilu,kaj kuhati?

Hvala Marički,ki me je zasula z vsemi dobrimi receptki….enga velika lupčeka mmmmcmok..in ko se vidimo bo še huje..hehehe

No takole sem zgruntala in je mojmu možeku kar všeč…jedilnik namreč

Po prebiranju postov na to temo,sem odkrila da aviacije nikakor ne sodijo v ta večer,tak da sem črtala vse kar je pernatega-baje da to prinaša nesrečo.
In zbrala pujseka heheeh seveda…

svinjske zrezke-naredila bom take ruladice iz njih in jih nadevala s pršutkom in sirčkom,da bo mal frišno,mogoče dam še kako kumarco vmes….No vse to bom zapekla prav dobro….natur seveda…
Naredila bom zraven še njoke-domače seve….in k mesku pripravila eno tako omakco s česnom,čebulico,malo smetance in seveda ostalih začimbic….
Na njokce bom pa priprala eno tako simple polivko iz gorgonzolce….ekola…..
Solatka bo zelena…juho bom preskočili…
Za sladico pa bom nardila pohorsko omleto….notri dala ala sveže sadje,breskve,ananas,grozdje in jagode….zraven pa kepco sladoleda…
Hmm za pijačko pa bom pripravila sorbet iz šampanjca fejst ohlajen..njam….in to bo to..
Hvala vsem za idejce,ki ste jih nalimali sem gor……Vsem želim,dobro večerjico in vse kar paše zraven….

perla, tole , kar si napisala, ne bo kar tako.
veliko dela boš imela in zato od srca upam, da bodo tisti, ki bodo jedli, CENILI TVOJ TRUD !!!!

heheh Štefka…to pa vedno,mislim cenit znajo aham…))))me cel let zato nosijo po rokah hahahahah ahh dej no..tak je to!:))

no, jq….
se bova o tej temi več pogovarjale čez ene 20 let :-))))))))))

kaka brezvezna sladica!
Mislim,da tvoj stari čaka kako drugo sladico……………….
😉

aja…pol naj pa kar čaka….hehehehe

in nehi ti men štrene sukat…a bi rad videl da še bolj guram…..hoče nekaj osvežilnega,ne pretežkega….s sadjem kapiš?

No ja…glih osvežilno tist ziher ne bo…najbrž mal postano….
😉

ne bo čist frišno in ja bo osvežilno…..pa kej bi ti rad?

Neki tvojga!
😉

New Report

Close