Najdi forum

SIMOBIL NATEGUJE STRANKE

Že 2 meseca plačujem za nekaj, kar ne deluje. Najprej so mi prodali usb ključek za mobilni internet okužen z virusom, servis je ugotovil, da ne deluje in so mi ga zamenjali. Tudi potem se ni dalo priklopit na internet, njihovi “sposobni tehniki” mi cel teden niso znali pomagati, so me pustili čakat in obljubili, da me pokličejo nazaj, ko izvejo, kako stvar urediti, kar se ni zgodilo. En mi je rekel, jah, da zna bit problem pri 64-bitnih računalnikih, halooo!?
Reklamacije mi niso hoteli upoštevati, odgovor je bil, da moram plačat račun, kot da je vse ok, da oni niso odgovorni, če mi zunanji modem oz. usb (ki so miga oni prodali) ne dela!?! In da naj se pritožim na agencijo za komunikacije, če čem. Nakar izvem, da lahko le civilno tožim, kar pa da se mi stroškovno ne splača!!!??!! Pa na tržno inšpekcijo…
To je totalna kraja in nategovanje!!!
Na žalost se v tej državi očitno ne splača biti pošten in se lopovov ne preganja na vseh nivojih … pol se pa sprašujejo, zakaj inteligenten folk beži iz tega živega blata??
Obup no!
Kaj mi svetujete???

OJOJ, OPRAVIČUJEM SE SIMOBILU! GRE ZA TUŠMOBIL!!!!!
Žal ne morem popraviti naslova. Zmotila sem se, ker sem ravno brala o teh ključkih še pri simobilu… ojojojojoj.
SKRATKA TUŠMOBIL NATEGUJE STRANKE!!

Tukaj je glaqvni problem v tem, ker se na svetovnih tržiščih nabavlja roba, k ije zastarela in je problem z kompatibilnostjo naprave z operacijskimi sistemi. Namreč nekateri nabavljajo poceni robo in potem govorijo kako vse to dela brezhibno. SAm sem imel priložnost enkrat delati test takšne naprave in zanimivo je bilo, da je na istem računalniku delal brezhibno v programu XP dočimer v WIn7 pa sploh ni deloval. Problem je bil v tem, ker ni imel gonilnikov za omenjen operacijski sistem.

Zato bi bilo potrebno takšne operaterje, k izavajajo in prodajajo storitve, katere ne delujejo brezhibno enostavno blokirati, saj se nabira na Slovenskih tleh cela gora takšne opereme. Tudi T-2 ni nič boljši. Sklepajo pogodbe z naročniki in potem pa po tihem nabijajo cene navzgor in mislijo, da bodo tako pokrili slabo poslovasnje v preteklosti.

…mel sem probleme s Simobilom, ….sam jim nisem bil kos

APEK je po hitrem postopku zadevo zaključil v mojo korist.

http://www.akos-rs.si/

srečno
j.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close