Simpatija v službi
Tisti ki ste si bili s kom všeč v službi , kako se vam je rezpletlo? Je minilo samo od sebe, ste celo prešli na afero, ali kaj drugega? Najprej mi je bilo všeč, očesni flirt, pogledi, počutila sem se bolj ženstveno, sedaj me je začelo bremeniti. Izogibam se ga, izogibam se očesnemu kontaktu, ko ga vidim sem živčna, ali pa se mi kakšna neumnost zgodi (razlijem pijaco ali mi kaj na tla pade), slabo spim in sem na splošno nemirna. Ne bi rada delala neumnosti, ker se zavedam da sem ranljiva in srce prehitro odprem, zato se ga izogibam in upam da mine. Iscem tudi drugje službo. P.s. nisem samska
- Pri meni to traja že tri leta. Nikakor, da me mine. Težko je, če si z nekom vsakodnevno v stiku. Če imaš možnost, je menjava službe dobra. Med nama se ni nič zgodilo fizicnegs, mi je le neizmerno privlačen in všeč karakterno. Bolj kot ga poznam, bolj mi je všeč. Nekako sem se naučila s tem živet in začela normalno funkcionirat. Uživam v trenutkih, ko sem v njegovi družbi. Sem si dopovedala, da pa je to to, vse kar bom dobila od njega. Sem pa bila pred tem tudi zelo živčna in nemirna, kar je tudi vplivalo na opravljeno delo. Sedaj sem se umirila, res pa je da doma veliko razmišljam o njem, o najinih pogovorih, nekako sva karakterno zelo kompatibilna. Ljubezen živi v meni, brez da bi kdo zanjo vedel. Po svoje je tragično, kot da imam en zunanji in en notranji svet. Kljub temu, da fizično ni med nama nič, mi njegova družba veliko pomeni. Karakterno je zelo močan moški, tak alfa samec. Vedno mi stoji ob strani, lahko mu zaupam težave, tudi on jih meni, kljub temu, da zveza ni fizična, moje življenje zelo polepša in obogati. In magični so trenutki, ko pride med nama do kakšnega naključnega dotika, oz., včasih tudi ni čisto naključen z moje strani
Rezi*, 15.05.2025 ob 11:01
Ja pa kaj, v novi službi boš pa spet iskala novo. V roke se vzemi. Na konc boš pa brez družine, službe in kvazi loverja. Ma no. Da jajca tolk veljajo.
@Rezi, o kakšnem loverju govoriš? Ženska kaj sploh komentiras na teme ki jih niti ne razumes
Meta609, 15.05.2025 ob 10:57
- Pri meni to traja že tri leta. Nikakor, da me mine. Težko je, če si z nekom vsakodnevno v stiku. Če imaš možnost, je menjava službe dobra. Med nama se ni nič zgodilo fizicnegs, mi je le neizmerno privlačen in všeč karakterno. Bolj kot ga poznam, bolj mi je všeč. Nekako sem se naučila s tem živet in začela normalno funkcionirat. Uživam v trenutkih, ko sem v njegovi družbi. Sem si dopovedala, da pa je to to, vse kar bom dobila od njega. Sem pa bila pred tem tudi zelo živčna in nemirna, kar je tudi vplivalo na opravljeno delo. Sedaj sem se umirila, res pa je da doma veliko razmišljam o njem, o najinih pogovorih, nekako sva karakterno zelo kompatibilna. Ljubezen živi v meni, brez da bi kdo zanjo vedel. Po svoje je tragično, kot da imam en zunanji in en notranji svet. Kljub temu, da fizično ni med nama nič, mi njegova družba veliko pomeni. Karakterno je zelo močan moški, tak alfa samec. Vedno mi stoji ob strani, lahko mu zaupam težave, tudi on jih meni, kljub temu, da zveza ni fizična, moje življenje zelo polepša in obogati. In magični so trenutki, ko pride med nama do kakšnega naključnega dotika, oz., včasih tudi ni čisto naključen z moje strani
To je res tragično, da z nekom tako zelo klikneš, ne zgodi se velikrat v lajfu, pa da ne moreš biti skupaj.
zzzzzzz, 15.05.2025 ob 09:56
Tisti ki ste si bili s kom všeč v službi , kako se vam je rezpletlo? Je minilo samo od sebe, ste celo prešli na afero, ali kaj drugega? Najprej mi je bilo všeč, očesni flirt, pogledi, počutila sem se bolj ženstveno, sedaj me je začelo bremeniti. Izogibam se ga, izogibam se očesnemu kontaktu, ko ga vidim sem živčna, ali pa se mi kakšna neumnost zgodi (razlijem pijaco ali mi kaj na tla pade), slabo spim in sem na splošno nemirna. Ne bi rada delala neumnosti, ker se zavedam da sem ranljiva in srce prehitro odprem, zato se ga izogibam in upam da mine. Iscem tudi drugje službo. P.s. nisem samska
Pri meni je podobno, razen da sva oba samska. Noben pa ne naredi prvega koraka. Jaz ne upam direkt, on pa ni dovolj zainteresiran? Ne vem, tudi mene to bremeni. Nekaj časa upam, da bo minilo, potem pa ga spet vidim in mi pomežikne in sem vsa zatrapana.
Beau, 15.05.2025 ob 18:07
Pri meni je podobno, razen da sva oba samska. Noben pa ne naredi prvega koraka. Jaz ne upam direkt, on pa ni dovolj zainteresiran? Ne vem, tudi mene to bremeni. Nekaj časa upam, da bo minilo, potem pa ga spet vidim in mi pomežikne in sem vsa zatrapana.
Ne pomeni to, da ni dost zainteresiran, tipi smo a priori zainteresirani za tako, ki kaže interes, če pa nismo, pa to damo vedet, če čutite z njegove strani podobno energijo kot jo vi oddajate njemu, sta oba zainteresirana, ampak je tip mal zajčka za te stvari in ga morate vi navigirat čez cel postopek tako da bo mislil, da je bilo vse skupaj njegova ideja, sej to je pogost scenarij, škoda bi bila, da se nič ne zgodi.
Za te namene so flirt izumil, flirtajte z njim, to zna vsaka ženska naravno, načelno je vse, kar je sproščeno in igrivo flirt. Ko vam naslednjič pomežikne, se mu nasmejte in napol v hecu z nasmeškom na obrazu rečte, a se ti samo spogleduješ s puncami, ali kdaj kero tudi na pijačo povabiš? Vi ne boste imel strahu pred zavrnitvijo, če to vprašate, njemu pa mal napumpate samozavest in omogočite, da navidezno on prevzame iniciativo, na tako vprašanje noben tip ne more drugače reagirat kot na pijačo povabit, ker bi sicer sam pred sabo izpadel pičkica.
16052025, 16.05.2025 ob 18:01
Spogledovanje na ulici je prav super zabavno. A v sluzbi, kjer je veliko lačnih žensk, gledam strogo mimo. Sploh nimam potreb po tovrstni igri. Tudi na misel mi ne pride, da bi se obrnil.
Je zabavno, ampak spogledovanje na ulici je cheeseburger flirtanja, v najboljšem primeru dobiš nazaj pomenljiv pogled in nasmešek, v bolj kompleksni socialni dinamiki je pa to lahko večerja s petimi hodi, če je ženska spontana, igriva in spretna z besedami, ene so mojstrice dvoumnosti in ti dajo prav za mislit, da se potem še zvečer sprašuješ, čaki, a je res to rekla, a je s tem mislila to, ali je mislila uno, taka ti lahko prav misli okupira in s tem te osvoji in hočeš še, ta seksualna napetost, da se vse iskri in erotični naboj, ki se ustvari, tudi če je na zunaj vse povsem nedolžno, ima nek poseben šarm, v takih interakcijah čutiš žensko seksualno energijo v najboljšem smislu.