Simpatije
Mirella, bravo. To je to, vedno zadeneš z odgovorom v ‘srž’ vprašanja. Bravo!
Bi dodala samo to, da se da vzdrževati prijateljstvo med žensko in moškim.
In tudi to, da če moškemu obzirno, diskretno ne razložiš na čem stvar stoji, zna pokazati svojo agresivno, žlehtno stran karakterja; in potem so šele težave.
Vprašanje je, kaj storiti, da bo sam prišel do teh ‘neseksualnih’ zakjučkov, ker, roko na srce, v kolektivu 5 ljudi je pa verjetno neznansko težko z nekom se grdo gledati 8 ur na dan, sploh ko je potrebno iti tudi na teren.
Ja, Ondi pa razo bi kar vsako spoznala, imela…
Kaj pa če…..bi bil ti Ondi razočaran, ko bi me spoznal? Kaj bi storil? Kok bi bil pras.. al bi bil uvideven in oh in sploh? Razočaran pa recimo zato, ker …. hm…sem grda, debela, mozoljasta, brez pravih oblin, škilasta, velikmu nosom, bi kadila, imela črne zobe, bi zaudarjala…recimo nekaj od tega? kaj bi blo pol….pa da slišm vas Romeote kakšne bi bile reakcije…..
dejmo fantje, comeon, comeon,…… izvani ste…. pa da vas vidim, vas…ti poljubljam ročico, grem preko prs do pasu v mednožje,…bla bla bla….. da vas vidim…
uu..sm se razpištola….dobr da ni koga v bližini, bi mu kr spustila eno čelno…
:))))
včasih je bila cindy crawford moja sanjska ženska , zdaj pa vida žabot pa tip ženske v stilu audrey heburn-drugače pa so mi všeč Izraelke, dolgi skodrani lasje, po možnosti malo rdečelase, visoka cca 180 cm, vitka , obuta v vojaške škornje, maskirne hlače, oprijeta majica s kratkimi rokavi( malo prepotena) na očeh sončna očala Ray ban, lasje speti in v roki avtomatska puška m-16
Opazovalka alenka :)))
da me ne bo kdo spoznal v tisti grdi, mozoljasti, debeli…..
Gabrijel, Izraelke imajo take malo bolj krive nosove…..Ampak, roko na srce, niso lepe, so pa simpatične, take malo ‘eksotične’ (pa ne tko kot prave eksotke- teh smo se že vsi najedli, tut jaz)..
meni so pa všeč nabildani mulati pobriti po glavi….