Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Simpatije

Simpatije

ha-ha-ha, si že malical?

a sem omenil da sem bolj temen, mišičast in pobrit

mogoče jih pa prodajajo v BTC-ju ;))nabildane mislim..

po glavi ali kje drugje ;))

po obrazu-na sveže

Ido, imaš pa res poglobljen odnos :))

Ja, gabrijel, res je, sam da sem mojmu všeč, to je najpomembnejše. Svoje čase sem bila zelo zafrustrirana, ker sem v nesreči dobila grde poškodbe ene noge in danes je ta zlo brazgotinasta, ampak, me moj partner zaradi tega nč postrani ne gleda…. In to je tisto, kar nas drži pri partnerjih (poleg ljubezni), da si ne glede na vse za partnerja najlepši.

brivnik ali klingica? kaj ti je ljubše ;)) dišiš pa po?

Ida srček,kako si?

ja jz imam tud brazgotine na nogi, če sam pomislim če bi se takrat nataknil 10 cm vijše bi zdajle ne bil več Gabrijel ampak Gabrijela

Kaj si želiš zapeljivka?

kr hecite se…. sej je gut….glavno da beseda teče…

Gabrijel, temn si zato, ker se že nekaj časa nisi umil, tist k ti pa dol visi pa niso ne mišice ne lulek ampak špeh..:))

Ido..pobriti po glavi, dol mi je všeč frizurca, in po prsih mi je tut všeč če je člouk :)) mau kosmat.

Tudi moj je staknil hude poškodbe, pa jih jaz nikol ne vidim, vidijo to pogosto drugi, ki podzavestno bulijo vate. a se ni dala zadeva posanirati na plastiki?

In kako to da jaz tega ne vem? Kakšen prijatelj pa si, da mi nisi tega prej povedal?

ahoj, seminar odpadel, pa se tolažim tu gor! :))

Gabrijela :))))

hec pa še ni nikomur škodil, pa še malo pa bo vikend…:))

saj me ne moti, sem bil dva meseca v bolnici, po treh operacijah so me kar dobro zrihtali pa še na notranji strani stegna je tako da ni panike, je pa res da je malo manjkalo da bi ostal brez jajc in to se ne zajebavam, jao meni če bi se to zgodilo

Ojla srček,kako si.Vesel sem te.

plastično operacijo bi morala sama plačat, ker me nič ne ovira pri gibanju ampak se gre samo za estetski videz. denar bi še našla ampak danes mene ne moti več, niti poleti, ko resnično vsi buljijo v mojo nogo. Nč me ne moti….

Kako si Idica moja sladka?

kaj si te delal, da si skoraj jajčka zgubil 🙂

brivnik je samo za mehkužne, saj ne že skoz se brijem z britvicami, uprabljam pa gilete cool ice

No vidiš, pa si vseeno imel enega angela nad sabo….

sedaj, ko sta ondi in ido spet na liniji pa jaz odhajam na malico…mljask….

vau, torej maš trde kocine, ki ne grejo zlepa dol :))

tak-tak gre počasi, danes se začne za mene novo življenje, velike spremembe

New Report

Close