Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Simpatije

Simpatije

gabrijel, ti je res tako ime ali je to samo nik?

Zakaj,kako?

ma, gužva na šihtu.

v sedmem razredu smo pri nas star marof rušili, bilo je poleti, vročina, en glaž mošta preveč, sem padel 4 metre globoko in se nasadil z desno nogo v zgornjem delu stegna pri dimljah na rigel ( zapah) od vrat v štalo, se spomnim ko bi bilo danes, nič ni bolelo, tud krvi ni bilo kaj veliko ( od šoka) sam viselo je vse skupaj tam z noge tak žalostno, mene je pa najbolj jezlo da ne bom mogel iti v kinu gledat Belmonda

mojega je na začetku zelo motilo, da so vsi gledali v njega, sem mu predlagala, da naj gre na plastiko, pa se ni odločil, verjetno je to težko odločitev, jaz pa njegovih brazgotin še opazim ne.

Ljubim Ido,ona je fenomenalna.

Men se je to tudi zgodilo v 7 razredu. Od takrat je točno 20 let in od takrat nisem več smučala.

Nisi šla na malico?

sem na dieti

E ti bogi, bi te zdaj najrajši k sebi stisnila in potolažila :))

Res?Ida zakaj se je danes zate nekaj spremenilo?

verjetno bom od danes malo manj vesela… so se zgodile velike stvari

to je bilo i prošlo , so me pa takrat sestre tako lepo imele v bolnici, pa sej sem bila včasih kar naprej not, tukrat sem se sesul skupaj

Le kaktere?Piši mi na mail,če ni za javnost.

podnapise prosim, nič ne znam brati, kaj ti to pisala?

jaz nič pisala, pravim da sem bil včasih kar naprej v bolnici, ker sem se večkrat poškodoval- še zdaj imam posledice-v glavi

sory, zaenkrat ni za javnost, pa za mejl tudi ne, mogoče kdaj kasneje, ko se zadeva umiri, prav?

o pismo, pa so te posledice vidne ali slišne :))

Kakor ti praviš,miška.

ja ondi če ti pove, te mora ubit, pa ti rad živiš a ne, torej ne sprašuj več

včasih imam neke čudne glasove vglavi, nekdo ni skoz nekaj šepeta

Imaš prepih v glavi sedaj.

šaputanje na jastuku ? pa saj je to faj, a ni? :))

ja na jatuku je fajn, v glavi pa ne

Kaj se pa ti vmešavaš v zadevo,ki se te nič ne tiče.

New Report

Close