Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Simpatije

Simpatije

Ida imaš danes kaj sexi oblečenega?

a greš z mano na kmetijski sejem v Pariz?

za kamin pa mora biti breza, ali pa zelo suha bukev

saj te nisem za smreko prosila (ni še božič), mislila sem, da ti veš, kakšno drvo gre v kamin 🙂

ja a sem se zmotil?

a me vabiš, ali kar tako? kje je “keč”?

ni keča, zdajle je kmetijski sejem v Parizu, pa bi šla še v Disnyland

bukev in breza mi odgovarja, kaj pa cena? si med cenejšimi ali dražjimi? :))

z vlakom?

glede na to da hočejo imeti za cepljena bukova drva cca 62 evrov za meter in še to niso suha, ti dam skonto-povej kok je zatebe še sprejemljiva cena

trains, planes and automobils, kaj ti odgovarja

Z vlakom bi jaz s tabo potoval po Transibirski.Nekaj tednov bi se vozila,midva pa lepo skupaj v kupeju,prelita v eno…

ni blo prej govora o blagovni menjavi? 🙂

nisem zahtevna, samo, da vem kakšno je prevozno sredstvo, na vlaku majo menda malico, za avion vem, da se nakj dobi za pojest, če pa greva z avtom, pa moram šnicle spohat, da nebova lačna. odločitev prepuščam tebi, jaz sem prilagodljiva, samo, da te opozorim, francosko pa ne govorim 🙂

kaj ponujaš, se bojim da si tebe ne morem priviščit? včasih moj ego piše čeke, ki jih telo ne more vnovčit

ni blo prej govora nekaj o smrekah in podiranju, a ti si mislil…. ha-ha

kaj ne ješ šniclov? :)) tak zdaj pa mam

si zvita ko svinjski rep-hehe

ti niso všeč svinski repki

ja, v pohorski juhi

jo znaš skuhat, pridem, če povabiš? :)) plačam, ne uporabljam nekrite čeke, joj sem v fazi zapravljanja, kaj še maš tisto ugodno ponudbo?

juhe so moja specialnost, ponudba še velja-

to pomeni, da boš skuhal in povabil, ali kaj?
lahko je tudi goveja, gobova, paradižnikova, grahova, bučkina, kurja , krompirjeva …… vse papam :))
How much?
blagovna menjava?:)

Ido.pa repinclovo solato mu ponudi!
:))))

a misliš, da si repincl zraven nesem, on juho, jaz repincl? sem ga ravno včeraj prinesla z vrta polno skledo, mam rada z vročim krompirjem in bučnim oljem, najma

New Report

Close