Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek simpl pecivo

simpl pecivo

Sem se mučila na kulinarični sloveniji, pa je vsega skupaj toliko, da enostavno ne vem kaj bi… Skratka rada bi spekla kakšno dobro sočno pecivo, s katerim ni preveč dela. Lahko tudi kaj takega kar ni treba pečt.

Hvala za ideje

Ravno zadnjič sem na Prehrani našla Nušine rezine. Tudi naslov je podobno oblikovan, pa poglej. Videti je bilo preprosto in hitro, po sestavinah sodeč mora biti pa hudo njami.

Tele nušine rezine so res hudo njami :))
Drugače pa tudi kakšna hitra rolada, 5 jajc, 5 žlic moke, 5 žlic sladkorja, spečes, namažeš s kislo smetano in marmelado ali pa stepeno sladko smetano in daš noter še banano… uhh, se mi zdej kar sline cedijo 🙂

:)))))))))))) napisal:

> Ravno zadnjič sem na Prehrani našla Nušine rezine. Tudi naslov
> je podobno oblikovan, pa poglej. Videti je bilo preprosto in
> hitro, po sestavinah sodeč mora biti pa hudo njami.

Jaz sem ta recept prepisala a ni nič pisalo ali pekač namažeš ali ne, če kdo ve naj mi prosim pove.

NUŠINE REZINE

0.5 l mleka
20 dag sladkorja
20 dag jedilne čokolade
10 dag kokosa
1 margarina
50 dag zdrobljenih Albert keksov

Vse sestavine – razen keksov kuhamo, da se sestavine razpustijo in premešajo, dokler ne zavre. Nato odstavimo in vmešamo zdrobljene kekse.
Pekač posujemo s kokosom, vanj vlijemo maso in jo tudi po vrhu posujemo s kokosom. Spečemo.
Ko se masa ohladi in strdi narežemo na kvadrate ali rombe.

Hvala za predlog, ampak Nušine rezine ne pridejo v poštev, ker smo jih že ene parkrat imeli … ups papcali in so res super. Rada bi kaj podobnega kot je to.

Iskalnik najde svašta :)))

LP, V. =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘= Ste že slišali, da ni nihče popoln??? =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=

Potem mi pa ti povej: ali si namazala pekač ali ne??

A Nušine rezine tudi spečemo? Na kulinariki nič ne piše o tem????

Pa zdaj ne vem ali se hecate s tem vprašanjem ali resno mislite?!

lp,

N.

hecamo se

New Report

Close