Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sin je čisto podivjal

Sin je čisto podivjal

Pardon, on bi denar, ki ga je podaril, nazaj. O snegu pa sanjajte, tudi zaradi vas. Ker umetnost šteje, plastične očitno plačujemo

Si sam služi denar? Potem mu nemorete rečti nič.

Če pa si pripelje domov punce pa ste lahko ponosni na njega očitno si z bivšo nista bila usojena in sedaj išče pravo vsaka mu čast

Odgovor na objavo uporabnika
xxl182, 13.12.2023 ob 07:04

22 letni fant rabi treing judo, bjj. iskat način kako  bo dobil čimveč relanih praktičnih izkušenj za bodočo službo.  da si bo odprl sp. če kaj študira, mora neat skaakt okoli in res študirat in iskat za poletni čas, službo iz tega faha. delat mora na tem da bosamostojen in imel veliko keša. ker vse ženske ste kurbe. tudi ti.  vse.  in verjetno je problem da si spet ločenka. in nima očeta ki bi mu to razložil.  fant je pač skontal da tvoje feminsitične levičarske floskule , pač ne delujejo zanj. za nobenega fanta. da tko en bo dobil nobene sexy, lušne, pizde za pofukat.  saj zate je feminizem mogoče rešitev, za njega pa ziher ni.  pustila ga je , ker si je našla nekega badboya. ker toje puncma všeč.  ti si pač učila sina do sedja prazne floskule in laži. in je to pač sedaj skontal.  drugače pa bi onto že doma videl, če bi ti imela bila spsobna imeti moža. bi doma videl, kako atek naredi red, kak ote ne jebe, se zadere nate, utihi že enkrat, ampak ti tudi pomaga in tko. videl bi normalen odnos.  in bi razueml da žensko niso nobeni angelčki. ampak prasice, keš prasice. če mu želiš dobro, njemu ne tebi.  mu tko povej.  to sedja kar delaš, ti en bo pomagalo pri bodoči službi.  lahko si totaln lolek, če boš imel veliko keša, boš imel veliko sexa. zdaj če te je to sram govorit ztvojim 22 letnim sinom , pol ne vem. pol si tak podn.  povej mu da nikonca življenja pri 30.  če bi it imela moškega, in če bi bila normalna biga imela, tui če bise ločila, ker bite mlatil, bi si hitro drugega dobila. se to sedaj ne bi dogajalo. to je usa resnica.  kere ne želiš slišat. ti si kriva. ker si mu lagala do sedaj. zdaj je pač fant gor prišel. zdaj te poslušal več  ne bo.  jaz te ne bi. noben fant ne posluša mamice, ko skonta da ga je nafukala totalno. nikoli več. pol je gotovo.  al si k osi probala tiča, še kdaj razmišljala da ti ni bilo fajn in ne biveč??? hahahaha  ko si prvič probala je bilo konec vsega.  si samo še tiča videla pred očmi. tko je.  zajebala si mamica draga. nisi edina.  vidiš točno zato, se družine skregajo. zaradi lažnivih ločenih nespsobnih mamic.

Ne vem ka je tebi mama nardila ampak to je res že komično, kar ti pišeš po komentarjih 😀

Večina žensk to kar ti trdiš postavlja na laž. Ampak očitno tvoja mati ne. Sicer pa je okrog tebe cel kup parov, ki ne temeljijo na denarju. Sprosti se in pogledaj okoli sebe.

Odgovor na objavo uporabnika
La, 22.12.2023 ob 00:21

Si sam služi denar? Potem mu nemorete rečti nič.

Če pa si pripelje domov punce pa ste lahko ponosni na njega očitno si z bivšo nista bila usojena in sedaj išče pravo vsaka mu čast

Adajdaj, s tem da se goni ko maček si išče pravo? Valda da ne. Pač prebrodit proba krizo s seksom pa pijančevanjem. Nič novga za videt. Je pa res mal nagravžno, da to verjetno dela pod mamičino streho. Samo verjetno je tudi ona taka, da ga ne bi nagnala samo zato, ker je polnoleten. Sigurno je še študent.

Odvisno tudi kako se obnaša – če vsaj malo ne skriva teh deklet in jih kaže mami, potem si želi pomoči. Če pa nima kam it in jih pripelje ponoči na skrivaj, pa noče pomoči in misli, da bo že šlo mimo. Vsekakor pa v obeh primerih misli samo nase. Upam, da uporablja zaščito in upošteva (ne)privoljenje. To je pa od mame odvisno, če ga je vzgojila v vsaj malo spodobnega moškega ali ne. Spoštuje pa žensk itak ne.

Mojga je tudi pustila punca. Tudi on je vozil domov vedno drugo.

Nisem jih videla, ker jih je kao tihotapil..cevlje pa vedno pozabil v predsobi.

No, jz sem mu rekla, da naj se izzivi, ce je to to naj pac sexa..ampak, dam mu 1mesec, potem bo te, hotla sem rect kurbarije..pa sem se zadrzala.. teh afer konec.Ce se ne bo drzal.. nalepim na hiso in oglasno desko, da je pri nam javna hisa… in to đabe…naj pridejo dekleta in ga dodobro izkoristijo

Mal me je pogledal izpod obrvi in ni vedel a jz to resno..

In tko je bilo.. en mesec je maximalno izkoristil.. in potem s tem nehal.

Jz se nikoli ne kregam z otroki, samo povem, pove on. .. in nekak prideva do resitve

Nea meči vseh v isti koš

Pa saj je tudi ta zgodba izmišljena. Kje pa še obstojajo takšni tipi, da bi vsakič, ko gredo ven ulovili nekaj svežega?!!

Mislim da to ni nic cudnega za 22 letnika.
Mi je pa izredno cudno da dovolis da pripelje punce domov v vaso hiso! To pa definitivno ne bi dovolila. Verjetno bi mu rekla naj se izseli.

Se bo že umiril. Brez skrbi! Vesel Božič.

New Report

Close