Sin je peder
Mogoče te samo preikuša. Če pa je pa ga ne moreš “ozdraviti”
konec koncev je tvoj sin…reci mu, da mu stojiš ob strani
pogovorita se, povej mu kaj je zate nesprejemljivo…npr, da partnerja vleče k vam domov, pa da se liže z njim pred trgovino ali drugih znanih krajih…
verjetno te bo kdo od znancev popikal s tem….mu mirno odgovori, “vem, tako se je odločil” da bodo videli da stojiš za svojim otrokom, ker pač ljudje so radi privoščljivi
Bolje ga je gey, kot da je nategunski politik, ki je, zato ker je pokradel denar ljudem, ovaden, obsojen ali v čuzi in po vseh cajtngih
Zdravo. Jaz pravim, da bi mogočem moral sina sprejeti takega, kot je. Ljudje smo si različni, eni so hetero, eni pa homoseksualci in je s tem kaj narobe? Ne razumem današnje težave očetov. Kaj ni v redu, da imaš geja za sina? Je to res tako narobe? Moj nasvet je, da se sprijazniš s tem, da je gej in ga podpreš. Res pa je, da je ogromno gejev prišlo na TV, to je mogoče tudi plus. Malo se pozanimaj na internetu, kako podpreti gej sina. Če ga odpelješ k zdravniku ali župniku, ne bo nič pomagalo. Sin se ti bo mogoče zlagal, da ima zdaj rad ženske, samo da ne bi videl več zdravnikov ali pa če ne prenese predsodkov. Prosim, ne bodi kot tisti staromodni očetje, ki o tem nočejo niti slišati. Podpri ga, bofi mu v oporo, in vse bo v redu. Zaupaj mi.
Saj se nimate kaj pogovarjat, pristopi k njemu in mu povej, da ga imaš rad in da ga podpiraš pri tem. On se ni odločil, da bi postal gej, niti niso krive duševne ali bilo kake zdravstveen težave, ampak je to naravno. Narav je tako hotela.
Če pa so kljub temu težave, so pa 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} na vaši strani
Moj Bog kak ste nesramni vsi po vrsti. Kaksi AIDS? Veste sploh kakse sanse so za to? Okoli 1:1 000 000. Nehajte z zajebancijami ker Joze isce pomoc, vi se pa tu zajebavate. Raje bi mu kak nasvet dali kaj bi vi na njegovem mestu naredili. Mislim jaoo.
Sin je pac kaksen je, tu ni pomoci. Narava je tako hotela. Raje se s sinom pogovorite, bodite tu za njega, ne pa ga k nekaksnemu zdravniku ali zupniku peljati, kaj ste smesni? To se ne da pozdravit kar bi vedeli, ce bi poguglali.
To ni najhujše kar se lahko zgodi. Sinu je verjetno težje.
Ne vem kako bi župnik lahko pomagal, lahko samo posluša. Pridigat res ne rabi. Nekaj homoseksualcev poznam, kot sodelavce ali znance. Meni je čisto vseeno kaj so in se ne vtikam v njihovo življenje. Ne vidim razlike. Eni homoseksualci se obnašajo kot babe ko so razburjeni, ampak na drugi strani je spet toliko dedcev brez jajc (razmehkuženih), tako, da ne vidim velikih razlik. V glavnem so neškodljivi. Kolikor vidim, jih starši sprejemajo normalno. Še sploh mame. Mogoče zato, ker opazijo otrokova nagnenja prej kot očetje (očetje so ponavadi več z doma) in to ni nenaden šok.
Ne vem, lahko se tudi motim.
Vem pa, da obstaja veliko ljudi druge sorte zaradi katerih bi nas moralo skrbeti.
Kot starši lahko prerastemo neke predsodke. Kdo pa naj bo za naše otroke na voljo, ko nas potrebujejo? Ne razmišljam o tem koga mi bodo nekega dne otroci pripeljali domov. Vedno ostanejo naši otroci, kakršni koli so že.
Srečno!