Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sin jih ima 18

sin jih ima 18

Čisto na kratko, sin jutri postane polnoleten. Kakšnih želja nima, pa bi mu vseeno radi pripravili praznovanjeima kdo kako idejo tako smešno, da mu bo zabavno in ne bomo zateženi…

Za kaj res izvirnega ste pozni …

Nikoli mi ni bilo čisto jasno, zakaj bi morale bit za katerikoli rojstni dan kakšne smešne zadeve? Ja, prej znate izpast zateženi kot pa zabavni s kakšnimi takimi idejami.
Mogoče bi bilo pa sinu čisto dovolj, da mu za kosilo ali večerjo pripraviš njegovo najljubšo jed, mogoče zraven odprete steklenico kakšnega boljšega vina, da nazdravite njegovi polnoletnosti? Mogoče bi se mu to zdelo bolj fajn (in mogoče pomembno) kot pokat neke štose za rojstni dan?

Kupi 2 lepi škatli. Na eno napiši-Spomini na otroštvo.
Notri daj: slinček, dudo, kinder jaček, liziko, balon, revijo Ciciban,kakšen avtomobilček…
Na drugo škatlo pa napiši:Da bo vstop v svet odraslih lažji.
Notri daj: kondome, britvice, peno za brit, kakšen after shave,eno pivo, en mini jegermajster….
pa kuverto z evri za vozniški izpit.
Moj sine je bil zelo vesel in presenečen.

tetamici … hvala mu bo verejetno všeč…

Malenkost……

lp

većina otrok kóaj čaka da dopolnijo 18 let in da so kao odrasli, tako da kaki brezvezni otroški šovi ne pridejo v upoštev. Tudi jaz mislim, da ta dan naredite slavnostno kosilo v družinskem krogu, mu izročite darilo morda si pogledate družinske slike in se ob tem nasmejite in to je to. Kako bo pa on potem praznoval v krogu prijateljev pa je njegova domena.

Večno si bo zapomnil če ga boste testirali

pokaže naj če si zna zavezat vezalke na čevljih
postrezite mu slovensko kosilo in testirajte če ga zna lepo pojesti, si razrezati meso, ne srebati juhe
zlika naj srajco
žloži perilo
pokaže naj kako se sesa ali speće palačinke
jajca naj lepo pravilno skuha v mehko in speče na oko

pa še in še. To je zrelost in polnoletnost

Enostavno. Kupi mu novega ferarija.

testirajte ga hahaha,ga bomo celo popoldan preverjali, hvala

Tetamici – ful dobra ideja. Moram se spomniti, ko bo moj sinček polnoleten (zdaj jih ima šele 5).

podarite mu ključ od novega avta,se ga ne bo branil

Speci mu torto in je.

Jaz sem mu med drugim zavrtela pesem Iztoka Mlakarja: Pismo.
Zadnji verz se glasi : “kaj prou je in kaj ne, morau zgruntat boš sam….”

New Report

Close