Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Sin pri 22ih pravi, da bi bil rad oče

Sin pri 22ih pravi, da bi bil rad oče

Pravi, da službi ima. Da bi rad imel vsaj tri otroke, zato, da bo kmalu začel. Pa pravi, da se bo postaral samo z eno žensko, to, ki jo ima sedaj. Bolj zanič gospodinja bo. Vse bo na njem.

 

 

 

Zakaj bo pa zanič gospodinja? A ne zna štrudla spečt iz domačega testa, a ne lika gat in kuhinjskih krp?

Lepo, očitno gojita oba tradicionalne vrednote, ki življenje postavlja v ospredje pred materializem. Včasih smo vsi tako, oziroma redki niso, danes je slika obratna.
Sicer pa ne osiraj čez mlado. Dala ti bo tri vnuke. Pospravila bo kolikor bo. Jaz sem, kot verjetno ti še zmeraj, tudi včasih sužnjila krpi, ker sem bila tako vzgajana. Danes pospravim, če mi je in ko mi je. Otroci so po svoje, mož je vse dneve na šihtu, zase pa sem izbrala enostavno življenje, v katerem si želim privoščiti kar največ. Kuhanje odličnih pečenk sem zamenjala za lahke hitre obroke v odličnih mestnih lokalčkih, največkrat s prijateljicami, ker se nobeni ne ljubi štirih sten pisarne zamenjati za štiri stene kuhinje. Če bi se še enkrat rodila, bi v cono udobja stopila veliko prej. Sedaj se pa samo nasmiham sosedi, ki vsako prvo soboto v mesecu drgne okna, ko z možem zajahava motor ali nalagava smučke v avto. Življenje je prekratko, da bi se gnala za nepomembnosti.

nova
Uredništvo priporoča

Mogoče je prva, ki mu je dala?

Še ena pasja tašča… od kje se pa jemljete ta teden?

Še ena mamica ki misli da bo imela sineka za vedno prisesanega na sebe in ne bo nikoli prerezala popkovine. Ja pa kaj če želi že otroke? Verjetno tudi njegova punca ima iste želje? Kaj bi zdaj ti rada tukaj? Jo dol tolkla na netu ker ne lika gat in ne pospravi vsega isto sekundo kot ti ki si očitno doma in imas čas? A morda ne dela bio hrane? Nima vrta? Draga moja, prepucaj pri sebi. Ali hočeš vnuke ali bos delala red tam kjer nimas kaj delat ? Brigaj se raje zase in ne bodi posesivna mati 😉

Pri 16 sem imela fanta od mene starejšega 3 leta. Skoz je fantaziral, kako bom jaz končala srednjo šolo, da se bova oba zaposlila in najkasneje pri 20 začela delat otroke. Otroke je oboževal. Midva sva šla sicer kasneje narazen. Sedaj 20+ let kasneje kolikor vem še vedno nima otrok. Sumim, da jih njegova ne more imet. Škoda. Bila bi super starša.

Mogoče pa te ni prebolel. Kaj veš, kako se je počutil ob vajinem razhodu.

Ugh ve tasce ste za popizdit! Pusti jih the fak pr miru, oba sta polnoletna đizs. Kaj je to zdej epidemija tasc brez lajfa k so same nezadovljne s svojim lajfom pa se custveno drzijo svojih sinckov da nikdr ne odrastejo! Bodi vesela da ti je sin tok odgovoren pa si zeli familije, na podlagi tega kaka je danasnja mladina. Ce se mata rada in se spostujeta jim ne mesaj dreka! Tudi sama sm mlada in mam tasco tako ko ti, grozne ste!! Pol se pa cudite da vas se sinko pr 40 drzi k klop pa nima nobene, ja katera ga bo pa htela ce je porocen z mamo. Lp in premislite malo

Če ima službo, svoje stanovanje, oz prostor kjer naj bi vzgajala otroka, ga pusti. Tudi mi smo se učili iz lastnih napak. In če se bo ločil, pa naj bo to čez 5 ali 10 let, je to njegov problem. Kot oče bo plačeval preživnino in se brigal za otroke vsak drug vikend. Če imate pa prav, da je slaba ženska, jih bo pač vzgajal. Hvaležni bodite, marsikateri moški njegovih let razmišlja kako se bo naslednjič zadel/napil/nategnil in spizdil.

In kaj potem, če si želi ustvariti družino? Je polnoleten, ima službo….Lahko bi bili zanj veseli in ga spodbujali, ne da se ga oklepate in govorite grdo o njegovi punci. Pustite tašče že enkrat svojim sinovom zaživeti, ni več otrok ampak odrasel človek! Imate pravico podati mnenje, nimate pa pravice mu govoriti kaj mora, kaj ne, sploh pa vam nebi škodlo se naučiti izkazati drugim spoštovanje, kajti s tem se boste morali sprijazniti. Ne morete že vnaprej govoriti, da ona ni vredu gospodinja, saj pa ja tega ne veste! Vse se da naučiti, plus pri teh letih bi tudi moral vaš sin že opravljati gospodinjska dela in pomagat, ne pa samo ženska. Malo prvo pri sebi pomislite, če se obnašate primerno in potem sodite druge.
Pa lep pozdrav.

Če si tako želi naložit si takšen križ, pa naj si jih ima te froce!
Upam samo, da bosta tudi dobra starša.

Tudi sam sem mlad in imam podobne težave, bi se lahko preko ZS ali maila pogovoril s teboj? 😊

Tole je tvoja ponedeljkova zadolžitev? Če uporabim prebrano izrazoslovje: bolj zanič izpeljano. Nenatančna tudi v dvojini: sin naj bi imel dve službi?

Pod črto te je pa najbrž zanimalo, ali je pri svoji starosti premlad ali dovolj mlad za tako odločitev. Sklepam, da je odrasla oseba. In to pove vse.

Pozdravljeni,
Bi vi dovolili, da se kdo vmešava in misli namesto vas,
posebej o izbiri življenjskega sopotnika!?
Ne vem, ali ste mama ali oče, vsekakor je sinova odločitev samo njegova osebna izbira; pa če imate še tako dober namen!!!
Gospodinjstvo, da, a življenje je več kot to!
V razmislek vam, da to ni vaša zadeva;
pa srečno, sin je odrasla oseba, kot vi, le mlajši!

Zadnjič je ena na bencinski pumpi nahrulila toliko starega mulca, ker jo je spraševal za PCT dokazilo, in ste vse kokoši skočile v bran OTROKU. Kakšne travme naj bi otrok doživljal zaradi napada neke nauravnovešenke, ker je samo opravljal svoje delo. Kakšna travma bi za takega otroka šele bila, če bi po nespameti sam pridelal svojega otroka? Otrok ni enkraten dogodek, ampak trajen.

Avtorica, ti pa mulcu kar povej, da se pod tvojo streho ne bo plodil in razmnoževal. Naj gre na svoje, potem pa lahko dela, kar hoče. Najlažje je v mamini hiši ustvarjat družino, da bo ona potem varuška in gospodinja namesto tamlade.

Saj žena ni strežnica možu, delo se deli na pol. Mamica verjamem, da svojemu sinku želiš najbolje…in to tako, da nič ne bi delal doma, zato ima žensko ane…ta se pa lahko čist znuca…samo, da tvojemu sinku ne bo treba. Upam, da je on kaj bolj pameten in ne izkorišča žensk.

New Report

Close