Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SIN SPET RAZBIJA

SIN SPET RAZBIJA

Pa je prišla resnica na dan. Brklc jo je sicer zlajal, samo v svojem besu pač ni mogel drugače.
Samo niso krive mame same. Enak del krivde nosijo odsotni očetje. Ki izginejo iz otrokovega življenja. Tako, da se ločijo ali pa molče gledajo, kako se mama sama ukvarja z vzgojo. Ki ni vzgoja, ampak zavijanje v vato.
Težko je.
Razvajenci, nesposobni življenja, jih potem doma maltretirajo, v zunanjem svetu so pa zajci.

Kdo vzgaja otroke?
Kdo si je izbral “moške”, ki jih ni?
Mame, tako, da, prosim, ne govorite neumnosti.

Hehehe, a meni davke plačujete? Rešitev zahtevajte od tistih ki jih plačujete za to! Sploh pa pri meni ni smiselno iskati rešitev, ker (če že) pomagam samo še uspešnim.

“kdor nima, se mu bo vzelo še tisto kar ima. Kdor ima, se mu bo dalo še desetero!”

Staršem, ki ste pošteno vzgajali svoje otroke, pa voščim obilo užitkov in sreče ob njihovem cvetenju!
Naj vaši otroci, kamorkoli jih bo pot odnesla, blagoslavljajo vašo modrost!.[/quote]

Ti tukaj na forumu nisi nikoli vprašal za nasvet? Sam sebi zadosten…

Dolgo si dopuščala da so stvari takšne kot so. V sebi najdi tiso pozabljeno moč, ki jo še vedno imaš.

1. Ne pospravljaj za njim. Niti tisto kar je razbil – niti ostalega (cunje, posodo, ….). Ne peri, kuhaj …

2. Daj mu ultimat (če sem prebrala prav, nekaj svojega denarja ima), daj mu rok do kdaj se mora odseliti in se tega drži.

3. Ne skrivaj svojih težav, povej vsaj prijateljici, mami ….

Če hočeš nemu in sebi dobro moraš iti tudi preko sebe. Naj ti ne bo usmiljenje izgovor da ne narediš ničesar. Dopovej si, da s takim ravnanjem škodiš samo njemu in posledično sebi.

Želim ti vse dobro, predsvsem pa najdi moč, da se nekaj spremeni.

… poznam te ne, duhovnost gor ali dol, morda bi le ne bilo slabo, da bi nivo izražanja nekoliko dvignil. To ni bilo za nikamor.

Pa en malček sočutja z mamo, ki ji ni uspelo, bi tudi nikogar ne ubilo.

Ena mama, ki ima še cajt

… poznam te ne, duhovnost gor ali dol, morda bi le ne bilo slabo, da bi nivo izražanja nekoliko dvignil. To ni bilo za nikamor.

Pa en malček sočutja z mamo, ki ji ni uspelo, bi tudi nikogar ne ubilo.

Ena mama

Rešitev je v pošlihtanju situacije v glavah žensk, kot smo jih pred kratkim že obravnavali tu gor in sicer prfuknjenih mam, ki kvazi živijo samo za svoje otroke, predvsem sinove, očete dampnejo takoj po uspešni oploditvi , postanejo preposesivne, estetsko zanemarjene(ali tudi ne), v vsakem primeru pa nadvse škodijo otrokom.
Ampak, po nekaj letih , seveda, začnejo cviliti in klicati na pomoč…campe nemarne!

Hehehe, a meni davke plačujete? Rešitev zahtevajte od tistih ki jih plačujete za to! .[/quote]

Ti tukaj na forumu nisi nikoli vprašal za nasvet? Sam sebi zadosten…[/quote]

Vidiš, o takih starših govorim! Podam jim rešitev, oni pa meni kako sem….. ni da ni kaj vse sem že bil…

A da bi se zbudili, in razmislili moje besede,je pa že prehud napor, kaj šele, da začeli odgovorno furat svojo starševsko službo.

Dobro lej, dopuščam tudi možnost da si umsko prizadeta, zato ti bom še enkrat odgovoril:

Rešitev je v zahtevanju rešitev od davkoprejemnikov. Od sleherne csd uslužbenke, sleharne sodnice, regijske koordinatorke dr,nasilja, državnega tožilca, v.o.p., socialne inš……………. do precednika d.z..

Seveda se je najlažje obešat na pomen mojih besed, ki naj bi kao bil pod nivojem dolgoletnega duhovnega posiljevanje otrok…

Sočutje sem materi pokazal že s tem, da sem ji špegu nastavu. In ima tako možnost nekaj narediti. Ker kajti ko se bo njenemu kretenu enkrat utrgalo, bo kri tekla…

Praviš da imaš še cajt? Hahaha, prosim na daleč se me izogni…

Toliko gneva na kupu, da tvoje ugotovitve prav zbledijo ob tako težkih besedah. Morda je to terapija šoka ali kaj drugega, ni pa rečeno, da si dosegel namen. Kot rečeno grde besede ne delujejo pri vseh enako, pa tudi potrebne niso.
Sovraštvo do žensk ti ni tuje. Zdi se, kot da svojo zgodbo projeciraš v svoje odgovore. Vseeno, si bil/si močno prizadet in še nisi predelal in prebolel?

Še nekaj bi rad povedal v zvezi s to temo:

Rapidno se dviguje nivo nesposobnih očetov. Bom opisal samo en primer iz reale:

Sin je po dolgoletnem buzeriranju matere, pri 14 prišel živet k očetu. Tamau je bil z vsemi žaubami namazan, zelo dobro se je zavedal svojih pravic ki izhajajo iz mladoletništva, in pridno polni policijsko kartoteko…

Z očetom sva dolgoletna prijatelja, in sem tega fanta tudi večkrat s seboj na delo vzel. Moram reči da zlo fejst poba, če semu postavi jasne meje. Itak sem jaz v reali zajebant orto, in sem mu vse sorte min nastavljal… Tako je imel možnost ukrasti denar, orodje, ne priti na delo….. Ampak pri meni tega ni naredil… Se sprašujem zakaj ne, če pa je znani mladoletni prestopnik v LJ in ŠL regiji ?

Problem je v tem, ker mu oče ne zna in ne upa postaviti mej. On pa si tega obupno želi, in najeda, najeda ,najeda…. Kartooteka se polni, Državne službe meljejo…..in sedaj gre v Hrastovec…..

Evo, takole starš uniči svojega otroka…. Za ceno (če drugače ne gre) par konkretnih batin čez rit, ob prvih predrznostih…. (3-6 let)

PRIMITIVEC IN PROSTAK !!!

Je že res da je moja (naša) zgodba gnusna. Sam očitno zarad mene ne, ker prvi najini otroci že prihajajo k meni, vmes sem se pa veliko od vaših naučil…

Tako da dejte ženske mene pustit ob strani…Zakaj hudiča se raje ukvarjate z menoj, kakor pa z sržjo teme? Je lažje kaj? Si je res tako težko priznati, kar vam preko mene očitajo vaši lastni otroci? Nikar, nekoč boste vse plačale… Kakor avtorica…

Seveda se je najlažje obešat na pomen mojih besed, ki naj bi kao bil pod nivojem dolgoletnega duhovnega posiljevanje otrok…

Sočutje sem materi pokazal že s tem, da sem ji špegu nastavu. In ima tako možnost nekaj narediti. Ker kajti ko se bo njenemu kretenu enkrat utrgalo, bo kri tekla…

Praviš da imaš še cajt? Hahaha, prosim na daleč se me izogni…[/quote]

…skrbi, na daleč, obljubim!

Je že res da je moja (naša) zgodba gnusna. Sam očitno zarad mene ne, ker prvi najini otroci že prihajajo k meni, vmes sem se pa veliko od vaših naučil…

Tako da dejte ženske mene pustit ob strani…Zakaj hudiča se raje ukvarjate z menoj, kakor pa z sržjo teme? Je lažje kaj? Si je res tako težko priznati, kar vam preko mene očitajo vaši lastni otroci? Nikar, nekoč boste vse plačale… Kakor avtorica…[/quote]

Se mi je zdelo od kod izvira tvoje sovraštvo. Ampak da se tako primitivno izražaš, je pa višek. Ja poznam take, ki so upali, kako bodo otroci prišli k njemu, pa ni bilo nič iz tega. Predvidevam da s tako prostaškimi izrazi zmerjaš tudi svojo bivšo torej mamo svojih otrok. In tak otrok bi te naj potem imel rad? Sanjaj!

Tako da dejte ženske mene pustit ob strani…Zakaj hudiča se raje ukvarjate z menoj, kakor pa z sržjo teme? Je lažje kaj? Si je res tako težko priznati, kar vam preko mene očitajo vaši lastni otroci? Nikar, nekoč boste vse plačale… Kakor avtorica…[/quote]

Ne vem, če si opazil, si edini moški v tej temi, ki komentira? Resno komentira, pa jih je tukaj kar nekaj, mislim na forumu. Zakaj ni komentarjev drugih moških, se mi postavlja vprašanje?
Slišati še moško mnenje je čisto nekaj drugega kot žensko, saj s tem se verjetno strinjaš. Če nekdo govori iz izkušenj pa je to neprecenljivo. Zame osebno je zato, ker to kar govoriš ti se da projecirati tudi na druga področje življenja. Konec koncev se učenje ne konča nikoli 😉 ali pa, kakor za koga.

Ajoooj, itak ja… Udri po brklcu, ker si je upal povedat, in to še na nekulturen način… Ničkolikokrat doživeto….
Ja,ja, seveda je sedaj glavni problem te teme moj odnos do mojega sostarša in najinih otrok….

Vse, ampak popolnoma vse, boste naredile da se ne bomo ukvarjali z kontinuiranem zakonitem posiljevanju otrok….

Lej, jest se dobro zavedam kaj počnem: pes laja, karavana gre dalje…

Imam (o) pa (mnogi) od tega dober dobiček….

A zdaj je pa Brklcevo izražanje postalo jedro te teme? ! No pa napišimo Brklcev tekst malo bolj omikano:

A dej nehi? A nasilje da je doma? Ej, pa to ne moraš da verjameš….

Vsa leta si ga posiljevala s svojo posesivno “ljubeznijo”, ga zavijala v vatko, stregla od spred in od zad…. Dokler je tebi pasal imeti čutvenega partnerja v lastnem otroku je bilo vse o.k., sedaj ko pa je dokončno čustveno izmaličen, ga pa doživljaš nasilnega?

Pa kdo ga je vzgajal? In Zakaj? Aja, s fotrom ni nič….

Jest mislm da je čas, da te lasten sin konkretno postavi na realna tla, in ti pove da si zgrešila na celi črti. Ne bi bilo slabo, da to naredi na način, ki bi bil tudi medijsko odmeven, saj si žal le ena od več desettisočih duhovnih pedofilk ki jih ščiti država.

Nobena gospodarska kriza, niti politični prevrati, niso tako smrtonosni za narod, kakor posesivne matere, ki po mili volji posiljujejo svoje otroke.

Da je po moje, ti ne gine dosmrtno celodnevno delo. Vzgojila si pacienta, ki bi ga sedaj rada priklopila na socialno joško, da ga bomo delovni ljudje vzdrževali…

Posesivne matere ! Naj vam bo današnji dan čim težji!

Pa zdaj ?

Npr. zato, ker o tem – razen teorije in lastnih misli – ne vem nič.

Iz zgoraj omenjenih virov, pa vidim le to, da nasvet nima kakšnega smisla, saj je že v začetku napisano, da ta mama “ne more”… narediti nič od tistega, kar bi bilo treba.

Treba bi bilo pa meje postaviti – in seveda je to pri 30-tih skoraj nemogoče, če ni zmogla pri 3 letih (ali pa petih, šestih, itd).

[/quote]

Ma veš kaj, mal(al pa precej) je tudi problem interneta(načina komunikacije), ker se priključujete ljudje ki se ne poznamo na dolgi rok.

Pol je tle še en drug moment: Več al manj ste tukaj med službami in dolgčas preganjate, ter kradete davkoplačevalski ter privatnih delodajalcev denar, in valda da ni interes kaj narediti na starševskem področju…

lej, eni smo pa samostojni na trgu dela, kar pomeni preživi kakor veš in znaš… In kaj češ lepšega, če poveš kaj misliš, in kaj živiš, ter preživiš… Kajti čar življenja ni samo v denarju…. Pravzaprav tako bom rekel: vrednost dela ki je opravljeno na tak način se ne more plačati v denarju, ker je za tiste ki resnično hočejo nekaj narediti na svojih odnosih že neprecenljivo, pa jim je samo nakazana pot, po kateri pa morajo priti sami…
In se z pomočjo lotiti mučnega dela…

Kot moževa “ta nova” gledam iz prve vrste, kako nastajajo taki sociopati.

Moj mož ima sina iz prejšnjega zakona, ki je danes star 11 let. Moj mož se zanj kljub ločitvi na polno zanima. To pomeni, da mu pregleduje in pomagapri domačih nalogah, ga vozi po aktivnostih, hodi na govorilne ure, skratka je vse prej kot “odsotni oče” ima z njimredne in pogoste “stike”, kljub obstrukciji zlate mamice.

Vendar pa …

moj mož se je pred nekaj elti na CSD zagovarjal zaradi nasilništva, ker naj bi nad otrokom zganjal nasilje s tem, ko ga je vprašal, kaj običajno zajtrkuje doma pri mami. Pri nas doma je namreč gladko zavrnil jogurt, sir, salamo in kruh z medom. Izkazalo se je, da pri mami izključno je samo nutelo (in to ne samo za zajtrk, ampak tudi za malico, kosilo in večerjo).

Ko je začel otrok s šolskim uspehom stagnirati v šoli, so bile za mamico krive učiteljice in ne dejstvo, da se otrok pri njej nič ne uči, da pa je učne snovi vsak dan več in da je s časom pri nas otrok pač ne sfolga več.

Potem se je lani pri otroku začelo. Najprej ni želel več hodit k nam, potem je fasal iz neznanega razloga hude migrenske glavobole in ga je mamica peljala k psihiatru.

In psihiater je ugotovil hudo obliko odvisnosti od računalniških igric (ki jih pri nas sploh ni igral in kar se je izkazalo, da je bil glavni razlog otrokove “neželje” obiskov pri nas, poleg tega, da je moral pospravljati za svojo ritjo kozarce, krožnike in obleko, poslabševanje učinega uspeha …)

Veste kaj je najbolj grozno pri tej zadevi.

Psihiater svojih ugotovitev oziroma zdravstvene dokumentacije možu noče izročiti, brez zdravstvene dokumentacije pa moj mož ne more zahtevati predodelitve otroka na sodišču.

Tako da drage moje dame, v Sloveniji imamo dobesedno institucionalizirano cankarjanstvo in vzgojni model, ki vodi v nezrelost.

Problem marsikaterega “odsotnega očeta” je v tem, da je že zdavnaj obupal.

Tako kot moj mož.

Rok1, s teboj se še kako strinjam! Žal.. In ja, v avtoričinem postu sva zgleda redka opazila bistvo sporočila…

Kaj porečete matere prasicee???

no, mamice trpinke, ste se kaj zamislile? do kdaj bo sinek doma? do penzije?

Moj mož ima sina iz prejšnjega zakona, ki je danes star 11 let. Moj mož se zanj kljub ločitvi na polno zanima. To pomeni, da mu pregleduje in pomagapri domačih nalogah, ga vozi po aktivnostih, hodi na govorilne ure, skratka je vse prej kot “odsotni oče” ima z njimredne in pogoste “stike”, kljub obstrukciji zlate mamice.

Vendar pa …

moj mož se je pred nekaj elti na CSD zagovarjal zaradi nasilništva, ker naj bi nad otrokom zganjal nasilje s tem, ko ga je vprašal, kaj običajno zajtrkuje doma pri mami. Pri nas doma je namreč gladko zavrnil jogurt, sir, salamo in kruh z medom. Izkazalo se je, da pri mami izključno je samo nutelo (in to ne samo za zajtrk, ampak tudi za malico, kosilo in večerjo).

Ko je začel otrok s šolskim uspehom stagnirati v šoli, so bile za mamico krive učiteljice in ne dejstvo, da se otrok pri njej nič ne uči, da pa je učne snovi vsak dan več in da je s časom pri nas otrok pač ne sfolga več.

Potem se je lani pri otroku začelo. Najprej ni želel več hodit k nam, potem je fasal iz neznanega razloga hude migrenske glavobole in ga je mamica peljala k psihiatru.

In psihiater je ugotovil hudo obliko odvisnosti od računalniških igric (ki jih pri nas sploh ni igral in kar se je izkazalo, da je bil glavni razlog otrokove “neželje” obiskov pri nas, poleg tega, da je moral pospravljati za svojo ritjo kozarce, krožnike in obleko, poslabševanje učinega uspeha …)

Psihiater svojih ugotovitev oziroma zdravstvene dokumentacije možu noče izročiti, brez zdravstvene dokumentacije pa moj mož ne more zahtevati predodelitve otroka na sodišču.

Tako da drage moje dame, v Sloveniji imamo dobesedno institucionalizirano cankarjanstvo in vzgojni model, ki vodi v nezrelost.

Tako kot moj mož.[/quote]

Vzrok – Posledica

1. Ločitev
2. Itd

Tako, da 🙂 draga mačeha mislim, da nakladaš, da ne omenim kako grdo je, da otrokove težave pereš na forumu. Se pa strinjam problem je v nesposobnih starših in k njim se vsekakor lahko šteješ tudi sama. Konec koncev si ne/posredeno razdrla eno družino.

Je pa na žalost Brklc zapisal marsikatero resnično, pa vendar, pri nasilju se več ali manj gre za pridobivanje moči in dominance. V svoji biti je človek še vedno žival in tako tudi še vedno deluje po najbolj osnovnih zakonih, k katerimi lahko štejemo tudi tisto osnovno bitko za dominacijo/nadvlado.

Če je tema resnična (v kar ZELO dvomim) in ni spet kakšna poceni provokacija, potem ja, je to tipičen primer ko se mati igra žrtev in ga ja po svoje sina čustveno sesa, sin pa to izkorišča. Pač rešitev je čisto enostavna “eden” mu mora vzeti moč in ga postaviti na realnost. Torej vržti ven iz stanovanja in to je to.

Vendar pa …

Tako kot moj mož.[/quote]

Vzrok – Posledica

1. Ločitev
2. Itd

Tako, da 🙂 draga mačeha mislim, da nakladaš, da ne omenim kako grdo je, da otrokove težave pereš na forumu. Se pa strinjam problem je v nesposobnih starših in k njim se vsekakor lahko šteješ tudi sama. Konec koncev si ne/posredeno razdrla eno družino.

Je pa na žalost Brklc zapisal marsikatero resnično, pa vendar, pri nasilju se več ali manj gre za pridobivanje moči in dominance. V svoji biti je človek še vedno žival in tako tudi še vedno deluje po najbolj osnovnih zakonih, k katerimi lahko štejemo tudi tisto osnovno bitko za dominacijo/nadvlado.

Če je tema resnična (v kar ZELO dvomim) in ni spet kakšna poceni provokacija, potem ja, je to tipičen primer ko se mati igra žrtev in ga ja po svoje sina čustveno sesa, sin pa to izkorišča. Pač rešitev je čisto enostavna “eden” mu mora vzeti moč in ga postaviti na realnost. Torej vržti ven iz stanovanja in to je to.[/quote]

waw, spet nekdo, ki je sveto prepričan, da novi partnerji, ljubice in ljubčki, razdirajo stare družine, kar je tipičen predsodek. Tretje osebe, tudi če gre za preposesivne tašče :), same po sebi niso problem tega odnosa.

Problem ločitev je izključno problem odnosa med zakoncema in nikoli tretjih oseb. Sploh pa ne takih, ki se v življenju ločenega pojavijo šele po sami ločitvi.

Pranje otrokovih težav? Forum je anonimen in kdo je ta ubogi otrok v realni ne moreš vedeti. Je pa to prilika, pranja institucij, ki jih financiramo oziroma financiarte davkoplačevalci za to, da bi preprečevale in reševale probleme, pa jih očitno ne.

New Report

Close