Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sindrom razdražljivega črevesja in prehrana

Sindrom razdražljivega črevesja in prehrana

Ima kdo od vas diagnosticiran sindrom iritabilnega kolona? Zanima me kaj jeste, da ste si uredili prebavo? Jaz imam še vedno obdobja hudega zaprtja, čeprav se dosti gibam in jem pretežno vegetarijansko. Pridejo dnevi ko postanem napihnjena kot nosečnica in potem grem komaj na wc zaradi česa imam kup tržav na anusu. Ne morem nagruntat kaj me zapira, pravijo pa, da lahko vpliva tudi anksioza in hormonsko neravnovesje. Je kdo posegal po kaki alternativi, psihoterapiji? Nimam več idej… Zdravniki pa še manj.

Jaz sem vse zivljenje na tekoči hrani. In nikoli nimam problemov z želodcem.

Odgovor na objavo uporabnika
Poopi6, 12.06.2022 ob 16:28

Ima kdo od vas diagnosticiran sindrom iritabilnega kolona? Zanima me kaj jeste, da ste si uredili prebavo? Jaz imam še vedno obdobja hudega zaprtja, čeprav se dosti gibam in jem pretežno vegetarijansko. Pridejo dnevi ko postanem napihnjena kot nosečnica in potem grem komaj na wc zaradi česa imam kup tržav na anusu. Ne morem nagruntat kaj me zapira, pravijo pa, da lahko vpliva tudi anksioza in hormonsko neravnovesje. Je kdo posegal po kaki alternativi, psihoterapiji? Nimam več idej… Zdravniki pa še manj.

JZ ne jem cukra mokaste stvari mleka.

Kefir pijem 1 na dan.

Pa ves kaj vcas nardim,da sem fejst zejna.

Jem prsut, kar kake 4 snite .

Potem Sem zejna in pijem donat .

Cel liter ga popijem cez dan.

Potem pa jal grem takoj. Al pa cez kak dan .sam moras bit doma takrat. Mer to kr naenkrat pride. Od zacetka je trse blato. Potem se uscije.

Lohka pa zluftas donat. Ga pogrejes pa ga pij na prazn zelodec

Redno uživaj donat.

Zadaj je psiha. Kaj nočeš ozputiti. Odpri roke in reci dovoljujem, da gre vse česar ne potrebujem več. Trebuh masiraj v smeri urinega kazalca. Odpir: slive, fige, čaj borovnic. Preberi knjigo Živlhenje je Tvoje Louis L. Hay

Meni pomaga kefir. Nimam sicer diagnoze, vendar imam večkrat težave in ponavadi jih reši kefir.

Stran mlecne izdelke, ki zasluzujejo telo. Veliko vlaknin. Za zajtk 100g cez noc namocenih sliv. Posledica je zaprtje, potrebno je najti vzrok. Tudi gluten je lahko vzrok. Zeolit pomaga pri ciscenju crevesja, je zelo dober mineral, ki odstrani strupe iz telesa.

Endometrioza je morda vzrok…

Iz prehrane sem izločila prvo pšenico, potem vse z glutenom. Kasneje še sladkor in mleko. Razlika kot dan in noč. Pa ne samo glede tega problema, jih je kar še par drugih kar izzvenelo.

Zjutraj kefir in sadje in nič drugega

Ojla. Naroči tinkture črnega oreha in navadnega pelina. Meni je tritedenski tretman unicil vnetje limfnega sistema in otrdele bezgavke. Tvoj problem so namreč paraziti. Črni oreh in navadni pelin jih unicita v prebavmem traktu v tritedenskem tretmanu, potem pa se pozanimaj še o drugih antiparazitskih tretmanih za parazite po telesu.

Zdravniki ne smejo zdravit parazitoz, ker v Bibliji piše, da so ‘ognjene kače’ Jahvetova sodba. Zato rak zdravijo komaj, ko že deli celice, ne ko je to parazitoza. Rak je goba. Lahko bi ga zdravili in preprecili, pa so disgenicne morilske svinje.

Dobi knjigo Terapija za vse bolezni Hulde Clark. V angleščini je prek googla na voljo zastonj.

Hitro, čimprej naroči tinkture črnega oreha in navadnega pelina.

Ne jej nič, kar ima v sebi kvas in glive. Pojdi na t.i. kandida dieto. Ne jej po šesti ali osmi uri. Dobi tinkture črnega oreha in pelina. Pa vrjemi… Komunisticne psice hočejo, da ti zboliš, ker jim tako prinašaš milijarde.

Imela sindrom obcutljivega crevesja, nic pomagalo, bioresonanca me je resila 🙏 ..

Me ful boli, ce jem pretrdo hrano ala orescke, prepecenc..bi to lahko bilo to?

Ti ne smes zitaric, ne smes politank, presladkega, premasnrega, kislega, skodiue lahko vse, pa so tezave potem. Mir rabis v tivljenju vsak dan  pa vaje za kriz, za hrbtenico izvajaj! Krizno in ledveno hrbtenico! Posci jih. To je lahko sprozeno z natisnjnim crevesnim zivcem, ki izhaja iz hrbta. Zato vadi!

Vem kako je to.. Sem dobila zaradi stresa.

Meni pomaga:

-magnezij (v tabletah, ali šumeče tablete ali donat)

-pravo razmerje dobrih maščob omg, rastlinskega izvora:semena:lanena chia, sončnična, Sezam, vsaki dan eno zlicko

-avokado

-zjutraj sadje, sadni smoothi in potem topli čaj, topla tekocina

-kisla limonada po obroku! Prisegam na to

-probiotiki:iz kambucha (pijača, poogoglaj, kupiš v trgovini ali naredis sam, ali kupljeni probitotiki, znamka malinca ima vegeterjanske in veganske. Probitotiki so nujni za razdraženo črevesje. Vsaj 3 mesece da jemljes

-veliko vode in dobrega spanca

-nič sladkega oz zelo malo.

New Report

Close