Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Sinergie skin naturals stop

Sinergie skin naturals stop

Živjo!

Kupila sem omenjeno kremo. Kako si more eno tako podjetje, kot je proizvajalec te kreme privoščiti tako slab izdelek. Po uporabi sem dobila po celem obrazu drobne pikice, kot proso, sploh na predelu okrog oči. Vem, rekli boste, da vsaka koža reagira na izdelek drugače. Ampak nisem edina, poznam še vsaj tri punce, ki se jim je zgodilo enako.

Poleg tega je krema tudi zelo agresivna. Moja mami ima pomanjkanje pigmenta okrog oči in ko je nanesla kremo jo je zelo peklo, tako, da si jo je morala odstraniti.

Jaz drugače vedno uporabljam Vichy-jevo kremo Thermal S1, pa mi je zdajle pozimi očitno postala premalo mastna. Poskusila sem S2, mi ne paše. V roke sem pa dobila tester nove kreme Vichy Novadiol, je ok, samo ne vem ali je ta krema že zame (28 let).

LP,
B

Živjo, isto se meni zgodi pri uporabi česarkoli od Oil of Olaz, pa pri Niveeinih robčkih za odstranjevanje makeupa, očitno si alergična in jo vrz stran ali pa jo imej za podplate ali kaj podobnega 🙂 Če so ti od Vichy-ja OK, poskusi Nutrilogie 1 ali 2, Novadiol pa sigurno ni zate, je za po 50 (deluje na podlagi pomanjkanja hormonov v meni in tega ti gotovo še ne manjka). Jaz sem popolnoma preklopila na kreme od Lusha (Skins Shangri-la, Afterlife, Enzymion), trajajo zelo dolgo, sestavine so take, da se ti kar milo stori in bi kako celo poskusila pojesti, niso preizkušene na živalih, več o njih lahko prebereš na http://www.lush.co.uk.
Kreme teh high street firm vsebujejo poceni sestavine in vlažilna sredstva na podlagi mineralnih olj, ki dolgoročno delajo koži samo škodo, pa še navadi se jih sčasoma in ne delujejo več.
LP

New Report

Close