Single use ali enoposteljna soba

Največkrat letujem sama, pa težko najdem sobo za primerno ceno. Agencije hočejo tudi 70 % za single use, zelo redke so enoposteljne sobe. Zanima me, če ima kdo izkušnje s tem in katero agencijo mi priporočate za letovanje na Jadranu. Zanimam se za cenejše variante izven glavne sezone in z možnostjo organiziranega prevoza.

Avstrijski Hofer Reisen ima nekaj ponudb za enoposteljne sobe brez doplačila, poišči na njihovi spletni strani. Je možna tudi rezervacija iz Slovenije, vendar obvezno plačilo s kartico preko interneta. Nimajo pa trenutno nobenih ponudb za Jadran.
Če v google vtipkaš “enoposteljna soba brez doplačila”, se pa tudi kar nekaj najde…

Relax ima ponudbo z bus prevozi oglej si njihov katalog ultra last minute za avgust in september….je sicer doplačilo za 1-posteljno sobo …pozanimaj se na njihovi agenciji….pošlji jim mail.Tudi druge agencije ..Kompas,Palma,Sonček imajo pri nekaterih destinacijah vključene prevoze. Tudi jaz potujem sama…z agencijo grem zato,ker mi ponuja bus prevoz in predstavnika oz. vodiča (največkrat so zanič),kar mi daje občutek,da nisem popolnoma sama,če se mi kaj zgodi. Če si avanturistični tip se že doma čimbolj pripravi…..poglej znamenitosti…..zemljevid…..torej vse kar te zanima. Na morju pa nahrbtnik na ramo in pot pod noge…malo peš,malo avtobus. Če pa greš na morje knjigo brat in ležat na plažo je pa itak vseeno katera agencija.
Se da dobiti tudi kaj pametnega za samska potovanja.Res da povečini zahtevajo doplačila,ampak se da dogovorit tudi o cenejši varianti.Vsaj jaz sem imel tak primer,da sm jim lepo povedal,da če se ne dobi enoposteljne sobe,bom pač letoval z kako drugo agencijo.Pa je takoj začel tipkat po računalniku in v naslednjih 10ih minutah,sem imel 4 ponudbe na mizi Je pa že nekaj let od tega in je bilo na Iliriki v Novi Gorici
Morda se to ne da več,ma poskusit ni greh
Če ti pa ne uspe,sem pa tudi jaz sam in bi se morda lahko dogovorila,pa greva nekam skupaj.Tko,čisto brez nekih obveznosti.Morda nama bi blo pa všeč Ni pa potrebe,da si dopust kakorkoli deliva.No,razen stroškov in sobe
Če te morda zanima…al pa kogarkoli drugega,se mi pa oglasi prek zasebnega sporočila
LP