Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sinovi brez očetov

Sinovi brez očetov

Gredo še komu na živce sinovi, ki odraščajo brez očetov? Znano je, da so taki otroci problematični od malih nog in z leti je samo slabše.

Problem vidim v tem, ker postanejo pedri (pomanjkanje očetovske figure).

Ah, obstajajo tudi sinovi, ki očeta imajo, pa se ne ukvarjajo z njimi. Ker se tudi njihov oče ni ukvarjal in tega ne znajo. Žal.

Oče s svojim zgledom, voljo, znanji, hobiji naredijo dobrega moškega, ne pa matere. Te se lahko še tako trudijo, nikoli ne bo uspeha.

Sin, ki je odraščal brez očeta, bo zelo verjetno zrasel v navadnega poženščenega pezdeta, ki ne zna prav ničesar.

Moj sin je odraščal brez očeta, na srečo. Ker je ta oče že začel kazati znamenja, da se bo zapil kot vsi moški v njegovi rodbini. Alkohol ga je tudi pokopal in še dva je vzel s seboj. Njegova idealizirana podoba je otroka spremljala vse njegovo otroštvo s stene nad posteljo. Ker pa fant ni bil neumen je kmalu spoznal zakaj je šlo in ga ni ravno pogrešal, saj je na lastne oči videl pri žlahti po njegovi strani  kako izgledajo očetje. Ni peder, ni luzar, nasprotno, ima družino, zaenkrat se dobro razumejo, res da nima rokodelskih spretnosti, ima pa tisto spretnost, ki največ šteje. Je visoko izobražen in še več bo dosegel na svojem področju in predvsem zna zaslužiti denar s katerim plača rokodelce. Ne, ne nategujejo ga, zna prekleto dobro presoditi koliko kaj stane in koliko največ za kaj lahko plača. Se ga ti gospodki, ki mu pridejo delat oreng bojijo in posledično se obnašajo tako kot se morajo. Tako vidite ni vse slabo, če otrok nima očeta. Velikokrat je celo bolje da ga ni. Pomislite na klavca Drevenška, kuharja, ki je svojim otrokom zaklal mater in jo zakopal v  gnoj, pa kaj bi naštevala. Saj je vsak teden kakšen tak ljubeč in pobožen “oče” v cajtngih.

Odvisno, zakaj so se starši ločili. Če je mati varala fotra, sinu dela slab zgled in bodo zanj vse ženske v življenju kurbe. Če je varal foter, no ja, isto.

Kaj pa otroci brez očetov, mater….ki so starše izgubili zaradi nesreč, bolezni..,

Kaj pa oni???????

Kaj pa mi???????

Otroke zafukajo očetje! Ker ne prevzamejo svojega dela odgovornosti in je vse na plečih mater!

Oče, ki ni vsak dan s svojimi otroki ni vreden niti groba!

za vse, kar pravite vi o sinovih brez očetov.

Moj sin odrašča brez očeta in ne vem, kdo pravi, da taki otroci postanejo problematični?. Kje ste sneli to idejo?.

Ali pa se važite take, ki imate dece in otroke kot da je zagarantirano, da vas ne bo nikoli pustil. Nič se ne ve vnaprej. Zato pa ne bluzite, da bodo pedri in podobno. To nima blage veze s spolno usmerjenostjo.

To pa sploh ni res, da očetje zafukajo svoje otroke.

V prvi vrsti je problem mati kuzla, ki si je za ”očeta” svojih otrok izbrala majmuna in mu nastavila pizdo, da jo je oplodil.

Ženske ste krive da imajo vaši potomci zavoženo življenje, ker jim niste izbrale pravega očeta.

Očetovsko figuro komot nadomestijo fantu strici, dedki. Glavna je mater, ki je ni moč nadomestiti. Ravno tako, če ni (duševno) uravnovešena, pušča na otroku veliko večje posledice.

Odraščala brez očeta, niti ga nisem poznala.

Odrasla v pridno in pošteno žensko.

Odgovor na objavo uporabnika
boli me patka, 03.05.2025 ob 13:40

za vse, kar pravite vi o sinovih brez očetov.

Moj sin odrašča brez očeta in ne vem, kdo pravi, da taki otroci postanejo problematični?. Kje ste sneli to idejo?.

Ali pa se važite take, ki imate dece in otroke kot da je zagarantirano, da vas ne bo nikoli pustil. Nič se ne ve vnaprej. Zato pa ne bluzite, da bodo pedri in podobno. To nima blage veze s spolno usmerjenostjo.

Prevečkrat videno, v kakšne divjake odraščajo sinovi brez očetov. Nimajo postavljenih mej in pometajo z materami.

Oče ni nujno vse, 03.05.2025 ob 13:16

Moj sin je odraščal brez očeta, na srečo. Ker je ta oče že začel kazati znamenja, da se bo zapil kot vsi moški v njegovi rodbini. Alkohol ga je tudi pokopal in še dva je vzel s seboj. Njegova idealizirana podoba je otroka spremljala vse njegovo otroštvo s stene nad posteljo. Ker pa fant ni bil neumen je kmalu spoznal zakaj je šlo in ga ni ravno pogrešal, saj je na lastne oči videl pri žlahti po njegovi strani  kako izgledajo očetje. Ni peder, ni luzar, nasprotno, ima družino, zaenkrat se dobro razumejo, res da nima rokodelskih spretnosti, ima pa tisto spretnost, ki največ šteje. Je visoko izobražen in še več bo dosegel na svojem področju in predvsem zna zaslužiti denar s katerim plača rokodelce. Ne, ne nategujejo ga, zna prekleto dobro presoditi koliko kaj stane in koliko največ za kaj lahko plača. Se ga ti gospodki, ki mu pridejo delat oreng bojijo in posledično se obnašajo tako kot se morajo. Tako vidite ni vse slabo, če otrok nima očeta. Velikokrat je celo bolje da ga ni. Pomislite na klavca Drevenška, kuharja, ki je svojim otrokom zaklal mater in jo zakopal v  gnoj, pa kaj bi naštevala. Saj je vsak teden kakšen tak ljubeč in pobožen “oče” v cajtngih.

Kar misli si, da je tvoj veleumni smrkavec kaj več vreden, če je visoko izobražen. Žalostno je le to, da ne zna niti žeblja zabiti v zid, da bi sliko obesil. Tukaj se vidi, koliko je vredna diploma. Pa naj zabije cvek z diplomo, če je toliko prepotenten. Ne povzduguj ga v oblake !!!

Gimson, 03.05.2025 ob 10:33

Gredo še komu na živce sinovi, ki odraščajo brez očetov? Znano je, da so taki otroci problematični od malih nog in z leti je samo slabše.

Rečmo,zakaj bi nam šli na živce?

Sovražim Janšo!!, 03.05.2025 ob 20:12

Kar misli si, da je tvoj veleumni smrkavec kaj več vreden, če je visoko izobražen. Žalostno je le to, da ne zna niti žeblja zabiti v zid, da bi sliko obesil. Tukaj se vidi, koliko je vredna diploma. Pa naj zabije cvek z diplomo, če je toliko prepotenten. Ne povzduguj ga v oblake !!!

O zna, zna, samo zakaj pa bi odžiral delo tistim, ki niso bili sposobni nič doštudirati. Kaj ni bolj humano, da jih najame, jim da delo in jih za dobro opravljeno delo plača. Pa tudi jaz kot vdova, znam menjavati žarnice, tudi tiste v avtih, danes res ne več, oba znava delati z bormašino, pleskati, zamenjati pipo  in še marsikaj. Samo zakaj pa bi. Glej prvi stavek!

Oče ni nujno vse, 03.05.2025 ob 20:40

O zna, zna, samo zakaj pa bi odžiral delo tistim, ki niso bili sposobni nič doštudirati. Kaj ni bolj humano, da jih najame, jim da delo in jih za dobro opravljeno delo plača. Pa tudi jaz kot vdova, znam menjavati žarnice, tudi tiste v avtih, danes res ne več, oba znava delati z bormašino, pleskati, zamenjati pipo  in še marsikaj. Samo zakaj pa bi. Glej prvi stavek!

No jaz sem eden takih, ki nisem “sposobno”  doštudiral, nimam diplome niti magisterija , po profesiji pa sem elektroinstalater , imam ogromno tehničnega znanja , in z veseljem zaračunavam storitve prepotentnim bedakom z diplomami, ki ne znajo niti žeblja zabiti v zid.

Ne posplošuj. Ogromno sinov je odraščalo brez očetov, ker so ti padli med vojno. Za take sralce kot si ti, ki jim gredo ljudje na živce. Brez smisla naprej komentirat..

Sovražim Janšo!!, 03.05.2025 ob 21:45

No jaz sem eden takih, ki nisem “sposobno”  doštudiral, nimam diplome niti magisterija , po profesiji pa sem elektroinstalater , imam ogromno tehničnega znanja , in z veseljem zaračunavam storitve prepotentnim bedakom z diplomami, ki ne znajo niti žeblja zabiti v zid.

Vidiš takega bedaka ne moj sin ne jaz ne bi najela. Je dosti drugih dobrih električarjev  s tehničnim znanjem.

zato ker je toliko samohranilk, ki nimajo zraven sebe očeta svojega otroka. Zato imamo toliko moških, ki bi jim lahko rekli pedri. nič ne znajo, so prave pičke.

Moj ima in zna oboje! Odrasel v funkcionalni družini z obema staršema!!

Težko bo mama sinu avtoriteta kot je oče. Seveda, je pa tudi odvisno od očeta, lahko je fotr copata ali pa preveč agro. Balans kot pri vsaki stvari, po 18 letu je pa vsak odgovoren zase.

Otroci samohranilk so v veliki večini zaznamovani. V življenju včasih težko funkcionirajo, če v primarni družini nimajo trdne opore.

Oče ni nujno vse, 03.05.2025 ob 22:11

Vidiš takega bedaka ne moj sin ne jaz ne bi najela. Je dosti drugih dobrih električarjev  s tehničnim znanjem.

Očitno ti gre denar zelo težko z roke, sigurno si še slabša,  kot neka zafrustrirana gorenjka, sicer me pa ne skrbi za tebe , imam dela čez glavo

Ah no, 03.05.2025 ob 21:57

Ne posplošuj. Ogromno sinov je odraščalo brez očetov, ker so ti padli med vojno. Za take sralce kot si ti, ki jim gredo ljudje na živce. Brez smisla naprej komentirat..

Če misliš slučajno mene, tudi jaz sem odraščal brez očeta od rane mladosti, je pa nekaj res , brez veze je komentirat, ker si defektni bedak, in takim ne prideš do konca. TELE !!

New Report

Close