SINSAY
Kva d fak. Nikoli si nebi mislila kako veliko težav imam z vračanjem izdelkov v Sinsay spletno trgovino. Izdelek sem vrnila kurirju. Trgovina mi po 20dneh, ni vrnila denarja, niti potrdila da je izdelke dobila, zato sem jih klicala, delajo samo od 9.00 do 16.00 (klic ti zaračunajo). Zato sem jim pisala mail, ki je dal avtomatski odgovor, copy paste informacij, ki so dostopne v spletni trgovini. čakala sem še 5 dni in dobim potrditev vračila v katerem piše, da denar vedno vrnejo v 14. dneh od tega ko je kurir prejel vračilo izdelkov. Od tega dne je pri meni poteklo 20 dni in ne 14, spodaj pa je še pisalo da bo ta datum potekel naslednji teden , like wtf? Dobim še en e-mail v katerem piše naj posrrdujem stevilko transakcijskega računa. Zakaj? sej so spletna trgovina, mogl so denar uzet dol iz nekje ane? no pa tut ko sek izpolnjevala podatke za vracilo sem ga potrebivala vnesti, tkoda watafak? ne razumem kja se dogaja. Šla sem gledati potrditev vracila in tam piše, da so dve majici ki sem ju vrnila zavrnili kot da ju ni in denar ,ki mi ga bodo vrnili je dvakrat manjša vsota od tega kar sem plačala, dej ne me zajebavat prosim. Kaj nj nrdim?