Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek siol

siol

Radi bi se naročili na internet pri siolu DUO paket pa me zanima če ima kdo to povezavo , v promociji za priklop je ponujeno, da naročiš razvezan priklop , kot to razumem ne plačuješ več naročnine pri telekomu . Ali mi lahko kdo svetuje kaj je pametno narediti

Mi jo imamo. Pravilno razumeš – naročnine pri Telekomu ne plačuješ, ker telefon pri njih odjaviš (oz. to po pooblastilu naredi Siol). Če je lastnik zdajšnjega telefona in duo paketa isti, lahko obdržiš številko, sicer ti dajo novo. Za nov telefon je naročnina všteta v ceno duo paketa, pogovori znotraj siolovih telefonskih naročnikov so zastonj, 2 uri/mesec klicev v stacionarna telekomova omrežja so zastonj, klici na mobitel in ostale številke pa plačaš (ampak mi jih nikoli ne koristimo). Te pa opozarjam, da poznam kar nekaj primerov, ki smo na začetku imeli težave s telefonom, vendar so nam jih prav vsem hitro in uspešno rešili – torej – če ti telefon ne bo takoj delal tako, kot je treba, jim pošlji mail, pa bodo zrihtali.

Pred tem moraš pa preveriti ali je to sploh mogoče. Ponekod razvezan dostop ni možen. Mislim, da je stvar v novih in starih centralah.
Kjer ni možen sicer siol še vedno lahko vzameš vendar moraš plačevati naročnino tudi telekomu.

Moja prijateljica ima ful težave. Nič ne dela prav – ne internet, ne televizija, ne telefon. Vsake toliko crkne sredi dela. Mogoče res težave, ki jih omenja kitty, na katere pa bi jih morali vendar opozoriti siolovci, a ne? Torej malo previdnosti ne škodi.

Ne ne kitty nič takega ne omenja. Siol meni dela več kot odlično odkar obstaja.
Pravim samo, da na nekaterih lokacijah v Sloveniji ni možno izklopiti telekoma. Ampak s telekomom ali brez dela brez težav.

Jaz pa sem s siolom razočarana.Sploh njihovo obnašanje in širjenje laži na njihovih strani.V resnici je čisto drugače.Tam piše da je priklop 1 evro ja je če ga priklopiš sam.Če pa ti ga priklopijo oni pa je 38 evrov in 8 evrov za registracijo.To vem ker sem preverjala v imenu sestrične in sem bila grozno razočarana.Ko sem jih vprašala kakšen je postopek za preklop so še kar ok povedali.Ko pa sem jih vprašala kdo pride priklopit sa pa rekli saj lahko sami če pa pridemo mi se pa plača.Mislim halo.Zakaj so pa oni tam.A zato da sam denar vlečejo delajo pa nič.Ko pa sem vprašala kaj pa če ne bo delalo tako kot je treba je pa rekel to je pa vaša stvar.Mislim poden.Pa tudi če je kaj narobe z njihove strani se jim sploh ne ljubi popravt.Pravijo saj bomo,ampak ponavadi traja 2 meseca,ko pa pokličeš pa pravijo mi ne vemo nič o tem.Če imaš možnost se raje pozanimaj kje drugje.Da ne boš razočarana.To vem iz izkušenj iz pred 8 let.
Jaz sem trenutno na telemahu in sem z njimi zadovoljna.Pridejo priklopijo vse sami pa ne plačaš nič.Plačaš samo za tekoči mesec internet.jaz imam trenutno trojčka,pred kratkim so mi priklopili še telefon.Priznam,da vsaka jim čas res naredijo tako kot morajo trenutno.Včeraj so imeli v našem kraju nadgradnjo in seveda internet in telefon je mrknu.Ko sem poklicala na telemah so najprej poskusili sami popravt,ker jim ni uspelo,so me poslali na net in sem poskusila še sama z njihovimi navodili,ker pa tudi tukaj ni bilo uspeha je potem poklical nekega tehnika in vprašali zakaj ne dela pa so jim sporočili da se dela še opravljajo,po 20 minutah je telefon in net spet normalno delala.Toliko o njihovi strani.Vem pa tudi da imajo nekateri tudi tukaj slabe izkušnje,ampak kar pa se tiče preklopa pa jim res vsaka čast.Tako kot je napisano na njihovi strani tako je in nič drugače.Zelo dobro premisli.

Siol na nekaterih (pre)obremenjenih področjih res občasno prekinja.

Tudi s Telemahom smo imeli probleme, pa niso bili tako ažurni, da bi popravili. Smo jih kar nekajkrat poklicali, preden so se gospodje spomnili zadevo rešiti.

Saj pravim da se zgodi lahko tudi drugod.Včasih moraš biti prav tečen,da ti uspe. in jaz sem tečka,tečnarim toliko časa da dobim tisto kar mi pripada.Saj pokličeš ene parkat težiš ko se naslednjič izpiše tvoja številka se naredijo tako kot morajo.Jaz trenutno nimam težav.Upam da ti sedaj dobr dela brez težav.Je pa povsod včasih zaškriplje saj je meni tudi,vendar niso bili oni krivi ampak na žalost moj računalnik.Ko sem zamenjala merežno je pa dobro.

New Report

Close