Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sir Brie – kako ga jeste?

Sir Brie – kako ga jeste?

Zanima kako pojeste omenjei sir, z belo kožo vred ali jo odstranite? hvala in čao.

S kožo.

S kožo.

S kožo vred, na tnko narezan zelo paše na rukoli.

Bljak. Meni ta sir smrdi po uscanih plenicah:-((

Ja mi pa plenic nimamo več, imamo pa sir. :)))

:)) ja tudi jaz ga jem s kožo. Dober je, čeprav sira sploh ne maram.

tudi mi s kožo, zraven pa popečene bagete z zeliščnim namazom iz hofra…njaaaaami!!

Ja pa saj ” koža ” je najboljša.

Pri PRAVEM siru ( ne jošt, trošt, mošt……in ostale še bolj bedne lajt variante ) se skorje ne reže, temveč ostrga.

odrežem z nožem in vteknem v usta in njam……..

Hehe, tista bela “koža” je plesen no …

Sicer pa ga en sine obreže natančno, kolikor se da, ostali pa ga uničujemo takega, kot je.

Sicer pa vsak boljši sir, ki je ravno prav zrel, smrdi.

LP

Plesen ja, samo se lepše sliši koža. :))

New Report

Close