Najdi forum

Splash Forum Arhiv Nepremičnine Širina prehoda za požarno varnost

Širina prehoda za požarno varnost

Na hodniku kjer so se vedno puščala kolesa in vozički, je nov sosed začel z akcijo, da jih moramo umakniti in se sklicuje na požarno varnost in da uničujemo stene in stopnice
kar je sploh brezvezno je to, da se ta hodnik uporablja sicer za dostop do kleti in pa do mojega in samo mojega stanovanja!!! Vsa leta sem hodila po tem hodniku v stanovanje mimo vseh vozičkov in koles in se nikoli pritoževala, ker je prostora še vedno dovolj da grem mimo. Zdaj pa imam voziček jaz, ki ni nič širši kot katerikoli drugi, je pa nov sosed začel preko upravnika groziti z požarno inšpekcijo. Kolesarnica v bloku je pa napolnjena s šaro in vozička ne spravim notri. Sosed to pot uporablja edino za klet in ima tudi z vozičkom ob steni še vedno dovolj prostora da gre normalno mimo. Voziček in kolesa so pa ob steni in ne ob ograji stopnišča.
Ima kdo izkušnje s takimi zapletim in kakšna so navodila požarnega inšpektorja za te ovire na hodniku. Mora biti hodnik čisto prazen in tudi čevljev, omar za čevlje, rož in konec koncev tudi predpražnikov ne sme biti na hodniku? Al kakšna je meja, da se nekaj obravnava kot ovira na hodniku?

Hodnik je skupen prostor in tvoj sosed ima prav. Čevlji, vozički, omare ne sodijo tja.

Počistite kolesarnico pa boste lahko dali kolesa in vozičke notri. Tudi pri nas ne pustimo da je na hodnikih razna šara.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close