Široka noga – kje čevlji
Pozdravljeni!
Široka noga mame, ne otroka.
Namreč, jaz imam bolj široko nogo od spredaj in še visok nart in mi je pravi podvig iti kupit čevlje v navadno trgovino s čevlji. Zimske še nekako gre, salonarje pa je živi obup, tudi natikači mi niso kar vsi prav oz. več mi jih ni kot je. Najprej moram vprašat, kateri modeli so bolj široki, ne pa kot vsi ostali ljudje, si ogledovat modele, kateri bi mi bili bolj všeč. :((( In potem skoraj gotovo nimajo v pravi številki, želena barva pa je itak luksuz. In prejšnji teden sem čisto obupala, ko sem prehodila nekaj trgovin v BTC-ju, pa mi niti eni salonarji niso bili prav. Oz.- so mi bili eni, ampak so bili ene bolj čudne barve, katera mi ni šla k nobeni obleki. Obljubam prodajalk, da “saj se bodo razhodili” pa več ne verjamem, ker sem samo trpela v takih čevljih.
Se mi zdi čisto stran metanje časa, da sploh hodim po takih navadnih trgovinah.
A je kdo tukaj, ki ima prav tako široko nogo in kje kupuje čevlje? Ali res ostane samo še opcija, da dam delat VSE čevlje po meri? To zadnje verjetno niti ni tako poceni.
Saj verjetno nisem edina, katera ima široko nogo??
Stokrat hvala za odgovore, prihranili mi boste veliko časa, če mi poveste naslov kakšne trgovine. :))
Nič se bat, Marija. Zdaj boš našla še lepše modele te znamke kot pred leti. Pa enako udobne. Če ne še bolj.
Naj te opozorim tudi na obutev Pekosoft, ki je bolj športna, a zelo zelo udobna, cene so pa malo višje, moram reči. Ampak še vedno ne pretirane. Žal pa ne vem, koliko si pripravljena dati za en par čevljev.
No, sem naredila malo reklame za domače podjetje, čeprav nisem več tam v službi. Moram biti solidarna do znancev in znank, ki delajo tam, da ne bodo ostali brez plač.
Mislim, da se ti izplača pogledat že sedaj, prav gotovo boš našla kaj iz letošnje spomladanske kolekcije po nižji ceni.
Lp. In dober nakup obutve ti želim.