Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Široke elegantne ženske hlače – a so vam lepe?

Široke elegantne ženske hlače – a so vam lepe?

Opažam, da čedalje več žensk nosi elegantne (predvsem bele) široke hlače skoraj do tal. Nosijo jih na čevlje ali superge, čez pa plašč.

Ampak ne vem, meni to ne deluje ženstveno, sploh pa ne na superge.
Sploh pri manjših in bolj obilnih ženskah to izpade malce neestetsko.

Nikakor.

Z veseljem jih nosim, siroke kavbojke ali hlace, visji ozek pas, zgoraj pa pozimi puli, zdaj ze kombiniram s teliranimi bluzami, poleti pa ozke majcke. Obujem petke ali superge, odvisno kam grem.

Na visokih in suhih ženskah izpade krasno, ne glede na to, ali ima obute superge ali salonarje. Na majhnih in debelusnih pa pac ne, na njih niti pajkice, niti kavbojke, niti obleke ne izgledajo lepo. Tako pač je. Pa sem ženska, niti ne tako zelo suha 🙂

Od lani dalje nosim samo široke hlače.

Najbolj elegantne hlače si široke hlače.  Ožje so primerne ker za manekenke, pajkice pa za kmetavzarice.

Meni to sploh ne paše, pa sem visoka in suha. Neženstveno in zelo zelo redkim paše

Elegantne široke hlače z visokim pasom naredijo zelo lepo, ženstveno postavo. Osebno so mi bolj všeč temnejše barve, poleti pa tudi kakšna bež ni slaba.

Če je postava normalna, je lepo ja in zelo ženstveno. Tudi sexy, na tak prefinjen način.

Take hlače so izključno za zelo visoke ( nad 170cm) in vitke ženske.

Krasne so.

Lepo padejo. Res pa je, da znamka se ne zagotavlja eleganco. Debelim pač ne pasejo tudi če so Dolce

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimna971, 23.03.2025 ob 17:56

Meni to sploh ne paše, pa sem visoka in suha. Neženstveno in zelo zelo redkim paše

Si pac smotana in ne vidis, da nisi ne visoka, ne suha, verjetno si ritasta in vampasta, da ti zato ne pasejo siroke hlace.

na današnjih dekletih nič ne deluje ženstveno. Tako kot na fantih ne. Vsi hodijo v spodnjem delu trenirke. In še to da je strogo na patent.

Nikakva moda. Vse razvlečeno, prepihano, ratrgano, preozko, prekratko, predolgo, kičasto, kričeče, nenaravno no… Ostajam na klasiki.

Anonimno 4806, 24.03.2025 ob 00:33

Nikakva moda. Vse razvlečeno, prepihano, ratrgano, preozko, prekratko, predolgo, kičasto, kričeče, nenaravno no… Ostajam na klasiki.

Široke, elegantne ženske hlače niso nič od zgoraj naštetega.

👖

meni osebno, to ful sexy ni.  ženske , ki jim to paše fsaj približno tko kot mora, so – morajo biti  izjemno atletske, športne, suhe, vitke fit.  torej al full visoka in res popolna kot darja klishina. ali pa neka pač malo majnša ampak nikakor mala , fsaj 175 cm pa ressuha res mišice naravne res huda. ker k temu stilu sodi, da se vidi tange, ali pa neka  rajca preko, ki je kr telirana in kr zlo poudari trebuh.

to je lahko zelo elgantno ja. v tem primeru.

to kar pa nosijo, naše slovenke, male debele, na superge, da se nit isuperg ne vidi, to pa je ugabno.  meni se gabi.  to je lzeba stil. feministka.  užas od užasa. ampak  debela lena nevedna zahojena slovenka pač vse navleče nase. in zgleda da nima ogledala.   to ni stil  za povprečno debelo slovenko.

to je stil za neko suho visoko ukrajinko, francozinjo, nemko, skandinavko, rusinjo. mogoče celo neko temnopolto atletsko  ful.  to je uredu ja. ker to je eleganca.  in naše kratkonoge, debelorite ugabne lene grde slovenke pač niso primerne.  žal.  tko je resnica. jaz povem resnico . pa če bo spet užaljena kera. pač bo.

so mi zelo všeč, imam jih nekaj iz blaga, kavbojk sicer ne. pa tudi pašejo mi, sem veliko komplimentov na svoj stil prejela tekom lajfa. na riti lepo oprijete potem pa nežno pade po nogah dol.

Po moje se moramo navadit. Recimo, ko so ven prišle oprijete pajkice in hlače na korenček. Ja moraš, imet nimam pojma kake noge 8n tako dale. Pol smo se oa navadili in smo nosili vsi. In soloh ni bili čudno. Se boš že navadila. Z modo se okus spremeni.

Simona76, 31.03.2025 ob 06:44

Po moje se moramo navadit. Recimo, ko so ven prišle oprijete pajkice in hlače na korenček. Ja moraš, imet nimam pojma kake noge 8n tako dale. Pol smo se oa navadili in smo nosili vsi. In soloh ni bili čudno. Se boš že navadila. Z modo se okus spremeni.

Oprijete hlacnice in pajkice so ze leta in leta v modi, pa je se vedno vsaj 80% zensk, ki jim ta kroj sploh ne pristaja!

Se vedno jih opazim in se cudim, da si ne znajo poiskat hlac, ki bi jim pasale, ampak slepo sledijo modnim trendom.

Ne vem, kdaj se bom navadila spet na te široke hlače (jaz sem še kar pri oprijetih). So pa na nekaterih ženskah čudovite.

Na visokih in vitkih super. Sploh, če nimajo čisto “ploh” riti in pridejo hlače čez rit malo bolj oprijete, potem pa padejo po nogah lepo…

Za takšne, kot sem jaz, niso. Se ne slepim, da bi zgledalo, ker na 170cm višine, postavo peščena ura in skoraj 70kg pač ne grejo, kaj naj. Da ne bo pomote, sem povsem zadovoljna s svojim telesom, imam dober mišični tonus, nisem preveč mišičasta, ravno dovolj, da se nikjer nič ne “trese”, razen tam, kjer je fino, da se malo 😀 Lahko bi imela kakšen kg manj, ampak trenutno smo, kjer smo 😀

Najraje nosim hlače z malo višjim pasom in ravnimi ožjimi hlačnicami (ne čisto oprijete, klasika raven kroj). Imam tudi par ozkih za pozimi, so zelo praktične za v škornje. Obujem kar je primerno priložnosti.

Bogpomagaj, 31.03.2025 ob 09:03

Na visokih in vitkih super. Sploh, če nimajo čisto “ploh” riti in pridejo hlače čez rit malo bolj oprijete, potem pa padejo po nogah lepo…

Za takšne, kot sem jaz, niso. Se ne slepim, da bi zgledalo, ker na 170cm višine, postavo peščena ura in skoraj 70kg pač ne grejo, kaj naj. Da ne bo pomote, sem povsem zadovoljna s svojim telesom, imam dober mišični tonus, nisem preveč mišičasta, ravno dovolj, da se nikjer nič ne “trese”, razen tam, kjer je fino, da se malo 😀 Lahko bi imela kakšen kg manj, ampak trenutno smo, kjer smo 😀

Najraje nosim hlače z malo višjim pasom in ravnimi ožjimi hlačnicami (ne čisto oprijete, klasika raven kroj). Imam tudi par ozkih za pozimi, so zelo praktične za v škornje. Obujem kar je primerno priložnosti.

Saj tudi ozke hlace pasejo samo visokim in vitkim ali majhnim in ekstremno suhim, na ostalih so obupne.

Mija242, 23.03.2025 ob 17:54

Najbolj elegantne hlače si široke hlače.  Ožje so primerne ker za manekenke, pajkice pa za kmetavzarice.

kmetavzarke? Vi to resno tako nesramno? Te široke vreče niso za nikamor, pa sem visoka in suha in mi na pamet ne pride, da si jih oblečem. Zagledam kot obešalnik za cunje. Normalno široke hlače so v redu, to kar pa pretiravajo, pa nikakor. Sploh pa še te neke oversize plašče zraven … Ne, ne …

ta moda, 31.03.2025 ob 09:36

Saj tudi ozke hlace pasejo samo visokim in vitkim ali majhnim in ekstremno suhim, na ostalih so obupne.

Ozke oprijete hlače se, v kombinaciji z lepo daljšo bluzo/tuniko ali daljšo pletenino ter škornji in plaščem, v zimskem času skoraj ne vidijo in je to čisto fajn kombinacija.

Sicer pa na ljudeh načeloma še najbolje izgleda tisto, v čemer se najbolje počutijo. Tisti, ki so s svojim telesom že v osnovi nezadovoljni ter tisti, ki si izbirajo neke kose oblačil “na silo”, ker “se to zdaj nosi”, ali iz kakšnega podobno trapastega razloga, na koncu izgledajo najslabše, ne glede na njihovo težo/višino…

Človek, ki iz njega veje zadovoljstvo, mu je udobno, je samozavesten, bo tudi dobro izgledal in boš imel ob njem občutek, da mu določeni kosi oblačil prav “pašejo”. Na drugem, ki je telesno skoraj identičen, ampak je sramežljiv, mu je neudobno in se ne počuti ok pa isti kosi oblačil izgledajo obupno.

Isto velja za široke hlače. Načeloma so na vitkih in visokih ok, če jih pa oseba videt ne more in bo vseeno oblečena vanje, pač ne bo bog ve kaj…

So, jih nosim, imam 172/58 in mi pašejo, predvsem so pa udobne in če kvalitetne, res lepo stojijo.

Sem ravno v procesu iskanja še kakšnih za spomladi, ampak sem izbirčna, mora biti material taprav, pa lepo oprijete v pasu, višji pas..jih pa nosim s petkami, na nizke čevlje meni to ne gre.

New Report

Close