široke hlače na nizke čevlje ali visoke petke?
rada bi si kupila široke hlače v stilu palazzo. ker nisem najbolj visoke postave (163 cm) me zanima, ali jih lahko nosim na nizke čevlje, ali jih moram nositi na visoke petke, da ne bom preveč široka. kokiko dolge morajo biti? se mora hlačnice “vleči” po tleh ali je okej, če so recimo 3 cm od tal?
hvala
Jaz tudi rada nosim takšne hlače.
Ne vem no, krajše hlačnice meni osebno še na manekenkah ne izpadejo lepo. Zame se morajo obesiti se morajo na čevelj, torej hlačnice ne smejo biti prekratke. Seveda pa se ne smejo vleči po tleh.
Jaz ti priporočam čevlje z debelejšim podplatom – zdaj so itak moderni, tudi take špagarice se dajo kupit.
Če bodo hlačnice prekratke, boš videti manjša … poglej, kako jih nosijo modeli.
bibika22, pozdravljeni!
Palazzo hlače vedno nosimo na čevlje s peto! Še posebej tiste, ki smo majhne. Svetujem wedge sandale ali wedge superge, v vsakem primeru pa peto. Dolžina hlač pa toliko, da skoraj pokrije čevlje, oziroma največ centimeter nad tlemi. Tako boste optično podaljšali noge in zožali postavo. Vaš zgled je lahko stilistka slavnih, Rachel Zoe, ki prisega tako na palazzo hlače kot na čevlje z odebeljenim podplatom.
Uživajte v kombiniranju!
Brigita