Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Široke hlače so čist mimo

Široke hlače so čist mimo

Draga dekleta,

Ko vas vidim v teh hlačah, s širokimi hlačnicami , mi na misel pride ali pižama ali pa podoba klovna. Totalno neprivlačno, že odbijajoče in ste videti kot razcapanke…sploh če je še tak razvlečen suknjič ali pulover zraven. In zakaj ste skoraj večina v teh hlačah? Dajte poudarit svojo lepoto in stas, seveda ne mislim na kurbish stajl..

….ker moški radi vidijo vaše noge 😊

Odgovor na objavo uporabnika
Klasika427, 21.05.2023 ob 00:39

Draga dekleta,

Ko vas vidim v teh hlačah, s širokimi hlačnicami , mi na misel pride ali pižama ali pa podoba klovna. Totalno neprivlačno, že odbijajoče in ste videti kot razcapanke…sploh če je še tak razvlečen suknjič ali pulover zraven. In zakaj ste skoraj večina v teh hlačah? Dajte poudarit svojo lepoto in stas, seveda ne mislim na kurbish stajl..

….ker moški radi vidijo vaše noge 😊

Zase se brigaj.

Dvomim da neznanke zanima kaj ti rad gledaš. Široke klasične hlače so za večino žensk (z ožjim oz. normalnim pasom) ene najboljših hlač. Večina žensk v njih izgleda čudovito. So udobne in izgledajo klasično/elegantno.

Hvalabogu da so prišle nazaj, ker je bilo dovolj desetletje skiny jeans in podobnega sranja, ki mogoče pristaja 1% žensk. Večina v njih izgleda katastrofalno.

Se strinjam s predhodnico. Korencek in skinny lahko nosijo izkljucno samo zenske s popolno postavo. Ko sem jaz probala ta model, ki sem ga sovrazila ze kot otrok v 80ih, sem se pogledala v ogledalo od zadaj. Pa nisem debela. Tako da ko gledam zenske v korenckih in oprijetih…ne bi rekla da vejo da ta kroj opticno poveca rit in stegna in vecina izgleda grozno. Ampak to ni moja stvar, tako kot ni tvoja kaj jaz nosim

Meni so pa zelo vsec in nikdar nisem nosila skinny hlac, od kavbojk so mi najljubse boot-cut kroh, hlace pa klasicne ali marlena kroj.

Ne pristaja vse vsakemu in te skinny hlace dejansko pristajajo le tistim, s popolno postavo, ne presuhe, bolj visoke, dolge noge in lepa cvrsta zadnja plat. Meni je smesno, ko gledam vse te zenske v ozkih hlacah in se sprasujem, ce se jim res ne da potrudit in poiskat kroj, ki jim pristaja ter kupijo prve hlace, ki jih spravijo na rit (ali pa tudi ne cisto z lahkoto), ker vcasih bi jih prijela za roko in peljala v prvo trgovino, jim dala za pomerit primerne hlace in pokazala ocitno razliko!

Je pa res, da na siroke hlace pase ozek zgornji del in obratno, vse siroko in po moznosti se vrecasto in 2 stevilki preveliko ni ok.

Siroke hlace naredijo bolj debelo osebo. Prav tako tiste zelo ozke.

Darja208, 21.05.2023 ob 08:20

Siroke hlace naredijo bolj debelo osebo. Prav tako tiste zelo ozke.

Široke hlače niti približno ne naredijo žensko debelo. So ozke v pasu in poudarijo videz peščene ure (tudi če ga nimaš :)). Debel izgledaš edino v primeru, da čez široke hlače nosiš širok zgornji del čez pas hlač.

širokih hlač imaš različne kroje, tudi zelo elegantne in sexi, ne zdaj vse v isti koš metat.. najbolj neukusno je ko se oblečete v pajkice ki vam niti ne pašejo na postavo in se celulit vidi čez 🤷‍♀️

Široke hlače so trenutno najbolj modne in elegantne. Seveda niso lepe na kakšni majhni cefurski  bunki.

Kaj197, 21.05.2023 ob 09:14

Široke hlače so trenutno najbolj modne in elegantne. Seveda niso lepe na kakšni majhni cefurski  bunki.

Tale tu Cefurka je pri 45ih visoka 178 in ima 63kg in na njej vsak kroj dobro zgleda!

Predvsem pa vse Slovenceljne dol gleda!

Jaz imam kavbojke marlenke. Temno modre, kar je pomembno, ker mi le-take pristojijo.

Ne nosim pa, niti ne za na vrt pajkic, ker mi je to grozno. Sodelavka nosi pajkice pa čez dolgo tuniko, ki še bolj povdari debelo rit in ker je majhna je to videti naravnost groteskno.

Vsak dan na poti v službo srečujem neko mlado punco, ki očitno hodi nekam delat, je sicer velika a debela, vsak dan pa nosi pajkice. Obup. Nekje sem prebrala komentar, da bi morali pajkice z zakonom prepoveda, in se strinjam.

Sicer se o okusih ne razpravlja, pa vendar menim, da bi vsaka morala imeti malo samokritičnosti.

Jih je imela ene parkrat una napovedovalka al vremenarka, ki sicer najraj nosi kiklce in ji zelo pristajajo. Ma, je v teh širokih hlačah z visokim pasom do 7/8 dejansko izgledala kot kak klovn. Ni zgledalo ne ko krilo, ne ko hlače. Obup.

Poln k.urac imam teh črnih pajkicah na debelih, celulitnih ženskah.

Bolje bi bilo, da maste krilo pod koleni ne pa širokih hlač. Pajkice samo za tiste, ki so dolgonoge in suhe. Široke hlače pa za klovne.

ne, 21.05.2023 ob 09:09

Široke hlače niti približno ne naredijo žensko debelo. So ozke v pasu in poudarijo videz peščene ure (tudi če ga nimaš :)). Debel izgledaš edino v primeru, da čez široke hlače nosiš širok zgornji del čez pas hlač.

Ah daj, te je prodajalka v to prepričala, kajne?  Te hlače so nikakve na ženski, naj bo debela ali suha. Pika.

Široke hlače bodo itak kmalu out, saj lutke v izložbi ne smejo biti dolgo isto oblečene.

Anonimno 2476, 21.05.2023 ob 23:52

Ah daj, te je prodajalka v to prepričala, kajne?  Te hlače so nikakve na ženski, naj bo debela ali suha. Pika.

Široke hlače bodo itak kmalu out, saj lutke v izložbi ne smejo biti dolgo isto oblečene.

Meni zelo pasejo, siroke hlace, petke, zgornji del ozek, zgledam top.

Ozke hlace mi niso vsec, ceprav mi tudi pasejo in imam celo dvoje v omari, a se mi zdi, da pri mojih letih se mora zenska ze malo bolj elegantno obleci.

Široke hlače so lahko, če so pravega kroja, mnogo elegantnejše od ozkih. Super so.

Pižama je pa ja nekaj najbolj privlačnega:)

Vsak obleče kar mu je najbolj udobno 😉 A ni fino, da nam ne morejo vsiljevati pravil oblačenja? 😉

Čredni nagon… brez lastnega stila in navlečejo nase karkoli je pač trenutno moderno

Torej bi morali z zakonom prepovedati, da trgovine prodajajo samo oprijete stvari, ker je to značilno za zadnjih 20 let in tudi meni ni to všeč, ampak se mi ni dalo iskat širokih hlač s povečevalnih steklom in tudi hlače za stare mame mi ne pristajajo, ker nimam take postave.

Se strinjam. Obupna moda s temi hlačami. Sploh če so še gležnji malo ven, res kot klovni.

Meni tud čist mimo moda.

Tiste hlače do tal pa vsaj spucajo pločnike. Pa recimo, ko dežuje.

Zartrose izven profila, 21.05.2023 ob 09:12

širokih hlač imaš različne kroje, tudi zelo elegantne in sexi, ne zdaj vse v isti koš metat.. najbolj neukusno je ko se oblečete v pajkice ki vam niti ne pašejo na postavo in se celulit vidi čez 🤷‍♀️

ŠIrokih hlač ne maram.

Za v trgovino priznam, najraje oblečem črne legice. Oblačila mi niso pomembna. Uredim se takrat, ko je to potrebno. Za vsakdanje opravke so legice, športni copati in jakna povsem v redu.

Celo za v službo. Se itak preoblečem v uniformo in za tja kaj drugega sploh ne oblečem.

Imam kakih 14 čnih legic. Od tega približno pol za šport, ostalo za vsakdan.

predvidevanje, 21.05.2023 ob 07:56

Dvomim da neznanke zanima kaj ti rad gledaš. Široke klasične hlače so za večino žensk (z ožjim oz. normalnim pasom) ene najboljših hlač. Večina žensk v njih izgleda čudovito. So udobne in izgledajo klasično/elegantno.

Hvalabogu da so prišle nazaj, ker je bilo dovolj desetletje skiny jeans in podobnega sranja, ki mogoče pristaja 1% žensk. Večina v njih izgleda katastrofalno.

Tu se pa nikakor ne strinjam . Trenutna moda širokih hlač je izjemno neženstvena. Skiny je pasal skoraj  vsaki, široke hlače pa skoraj nobeni. Moja hči jih nosi in jih bi najraje stran vrgla, ker res izgleda kot klovn. Mladi dekle s super postavo  potem pa obleče tiste hlače ki vse pokazijo in je res kot klovn. Ampak na mladem dekletu se nekako toleriram, itak se mladi obupno oblačijo, ampak ko pa vidim starejšo žensko ali žensko v srednjih letih v sirokoh hlačah, me pa prav mine

Seveda so ti obupne, ce imas vamp, centimetrov pa nimas!

Mene vsi pohvalijo, ko nosim siroke hlace, jaz pa uzivam v tej modi sirokih hlac, oprijetih nisem nikdar nosila, ceprav imam vitko postavo, se pajkic ne nosim, imam raje trenirke, ki lepo padajo in niso oprijete.

New Report

Close