Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Široke hlače so čist mimo

Široke hlače so čist mimo

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 2476, 21.05.2023 ob 23:41

Bolje bi bilo, da maste krilo pod koleni ne pa širokih hlač. Pajkice samo za tiste, ki so dolgonoge in suhe. Široke hlače pa za klovne.

MaSte! Ja! Ta beseda pa mene ubija! Ne morem spoštovati nikogar, ki to izgovori.

Anonimna656, 23.03.2025 ob 15:48

predvidevanje, 21.05.2023 ob 07:56

Dvomim da neznanke zanima kaj ti rad gledaš. Široke klasične hlače so za večino žensk (z ožjim oz. normalnim pasom) ene najboljših hlač. Večina žensk v njih izgleda čudovito. So udobne in izgledajo klasično/elegantno.

Hvalabogu da so prišle nazaj, ker je bilo dovolj desetletje skiny jeans in podobnega sranja, ki mogoče pristaja 1% žensk. Večina v njih izgleda katastrofalno.

Tu se pa nikakor ne strinjam . Trenutna moda širokih hlač je izjemno neženstvena. Skiny je pasal skoraj  vsaki, široke hlače pa skoraj nobeni. Moja hči jih nosi in jih bi najraje stran vrgla, ker res izgleda kot klovn. Mladi dekle s super postavo  potem pa obleče tiste hlače ki vse pokazijo in je res kot klovn. Ampak na mladem dekletu se nekako toleriram, itak se mladi obupno oblačijo, ampak ko pa vidim starejšo žensko ali žensko v srednjih letih v sirokoh hlačah, me pa prav mine

Skinny kroj pase meni, ki sem suha, visoka in dolgonoga ali eventuelno manjsi zenski z otrosko postavo in kilogrami, vse ostale zenske v teh pajkastih kavbojkah zgledate smesne in debele.

Ozke hlace vam dodajo vsaj 5kg, ce ne vec!

Kdaj boste dojele, da za skinny hlace morate imeti idealno postavo in niti grama speha nikjer, rit dvignjeno kot pri 20ih in stegna ozka in gladka?

Kljub popolni postavi ne bom zaradi tebe in tebi podobnih hodila v pajkicah in oprijetih kavbojkah. Hvala bogu, da se je moda spremenila.

Široke hlače so bolj udobne.

Vceraj sem videla dekle v dezju kako se je sla jogging v mini krilu. Zgleda je bilo ful vroce. Takih mas.polno, pa te glej. Ostale se oblacimo kot nam pase

Hvala za to modo! Komaj sem čakala, da se tudi pri nas uveljavijo široke hlače. Ozke hlače so mi šle izredno na živce, sploh tisto stiskanje v mečih, tako da sem si kupovala hlače ravnega kroja in na zvonec. Zdaj pa te prekrasne široke hlače, ki so v pasu ozke, se lepo oprimejo bokov in se potem proti koncu riti nežno razširijo, nimam besed, kako dobro je to. Ko hodim, hlačnice sproščeno sledijo korakom, kot da bi imela dolgo krilo. Počutim se svobodno. Koža diha, nič več utesnjenosti, izsušene in srbeče kože zaradi nenehnega drgnjenja tekstila, poleti švicanja… Široke hlače so odrešitev. Pa še lepe so. Naj traja!

Glede na to, da skoraj vse jih nosijo, jih jaz ne. To, da jih je nosim, ne pomeni, da sem pajkičarka.

S takimi hlačami ne morš na kolo,  če hodiš hitro, se opletaš, to mora tudi zebsti v noge, ker ti piha od spodaj gor….prisegam na stare lewiske in pika

Moda kroja hlač se menja na cca 10 let. V 85 – 95 so bile korenček in visok pas, 95-2005 nizek pas, bootcut, 2005 – 2015- skinny nizek pas, potem od 2015 je bil visok pas in kroj vedno bolj komot in zdaj smo tukaj – brezoblične široke “mom’s” spermajeans.  Vidim, da se vrača tudi bootcut, a z visokim pasom. Mogoče pa najdem kake stare zaloge…

Ne širokih hlač, ne ozkih hlač, bog ne daj pajkic, pa da krilo ni nad koleni, in trenerke tudi pod točko razno ne imet v prostem času…

A se vam je malo odpeljalo?

Če imaš zraven širokih hlač jakno, ki je čezvrit, zgleda potem obupno.

Pa tudi razni softsheli, vetrovke zraven ne pašejo.

Ravno zaradi tega širokih hlač ne nosim.

Zaradi slabega kombiniranja z vrhnjimi oblačili.

Samo v hlačah in npr. majici pa ne vem, kje bi bila.

Anenina, 24.03.2025 ob 04:32

Če imaš zraven širokih hlač jakno, ki je čezvrit, zgleda potem obupno.

Pa tudi razni softsheli, vetrovke zraven ne pašejo.

Ravno zaradi tega širokih hlač ne nosim.

Zaradi slabega kombiniranja z vrhnjimi oblačili.

Samo v hlačah in npr. majici pa ne vem, kje bi bila.

Probaj s plaščem, ali trenčkotom. Jaz imam zdaj zraven daljši plašč retro kroja, ki sem ga dobila v second handu in izgleda super. Če je zapet, ga stisnem v pasu. Ali pa ga odpnem, da prosto mahedra skupaj s hlačami. Ali pa krajša tejlirana jaknica. Itak bo pa  kmalu spet vroče in bodo zadoščale samo majčke.

Sportni cevlji  sirroke hlace in vetrovka. To nikakor ne izgleda. V tem vremenu je vetrovka ali kaj podobnega najprimernejše.

Zato široke hlače odpadejo.

Na siroke hlace oblecem lepo teliran plasc, dolg ali do kolen, puhovko do kolen, ki je tudi telirana in se lepo prilega zgornjemu delu telesa, kratko telirano puhovko ali kratko jakno, oboje do pol zadnjice, celo dolga over size puhovka ne zgleda slabo in sirsa kratka jakna tudi ok zgleda, ce so hlace v pasu in na zadnjici lepo prilegajoce.

Anenina, 24.03.2025 ob 05:49

Sportni cevlji  sirroke hlace in vetrovka. To nikakor ne izgleda. V tem vremenu je vetrovka ali kaj podobnega najprimernejše.

Zato široke hlače odpadejo.

Ravno prejsnji teden je bila moja necakinja tako oblecena, siroke hlace, superge in vetrovka, spodaj pa majcka. Zgledala je super.

Res pa je visoka in ima noge do vratu.

baggy jeans se mi zdi totalna neresna in neprimerna oblika kavbojk. Ne predstavljam si tako iti oblečen v službo v pisarno… Nosim že celo zivljenje slim fit jeans in tako bo ostalo pa imam 26 let.

telirano, 24.03.2025 ob 06:16

Na siroke hlace oblecem lepo teliran plasc, dolg ali do kolen, puhovko do kolen, ki je tudi telirana in se lepo prilega zgornjemu delu telesa, kratko telirano puhovko ali kratko jakno, oboje do pol zadnjice, celo dolga over size puhovka ne zgleda slabo in sirsa kratka jakna tudi ok zgleda, ce so hlace v pasu in na zadnjici lepo prilegajoce.

Kratkke jakne nosim ob posebnih priložnostih. Trenčkoti, dolgi plašči me v avtu samo ovirajo.

Najbolj enostavne so pač vetrovke. Če dežuje, kapuca zadostuje.

S kratko jakno je super.

Ravnikar sem jih kupila. Široke, da bo malo pihalo, ko bo vroče. Črne, modre, rjave. Super so in nosila jih bom kjerkoli se mi bo zahotelo.

gre759, 24.03.2025 ob 09:16

S kratko jakno je super.

Kratke jakne so nepraktične.

Rada imam zjutraj jakno, da mi pokrije pas, rit. Vetrovka, softshel …sploh ne vem, jaj drugega bi zjutraj oblekla.

Za jeans jaknice in podobno še ni čas.

Ampak poleti itak nosim obleke.

Zdaj pa priznam. Za v trgovino, ta v službo črne pajkice. Drugam pa ne grem.

Oblačim se tako, da mi je udobno.

Vse ostalo je zame nepomembno. Izjma so kakšni sestanki, izobraževanja, praznovanja.

Za v službo, za v trgovino, pošto, banko, govorilne in za vse podobno vsakodnevne opravke nosim nostavna oblačila.

Celo kupim si več enakih kosov.

Hlače črne, temno modre, deugih ne nosim. Pa še to redko. Legicw nosim izključno črne.

Imqm pa rada kopalje v barvah, poletne obleke, crlo smučarsko in ostalo športno opremo on oblačila, imam rada v barvah.

Za vsakdan se mi pa res ne ljubi ukvarjati s tem, katere hlače, gevlje, jakno….

prov hude so siroke hlace pa tak stil! sam bo tudi to pomoje slo kmalu iz mode.. no za nekatere ne : D to tipi jokate k ne morte nic vidt🤣

Nou gou, 24.03.2025 ob 11:36

Kratke jakne so nepraktične.

Rada imam zjutraj jakno, da mi pokrije pas, rit. Vetrovka, softshel …sploh ne vem, jaj drugega bi zjutraj oblekla.

Za jeans jaknice in podobno še ni čas.

Ampak poleti itak nosim obleke.

Zdaj pa priznam. Za v trgovino, ta v službo črne pajkice. Drugam pa ne grem.

Vetrovke za v sluzbo? Z avtom verjetno.

Resno? Vetrovke in anorake nosite za v sluzbo, potem se pa sekirate, kaj pase ali ne pase na katere hlace?! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ja, mislim isto.. Poleti gre, ce imas top in siroke hlace.. Drugace pa izgleda bedno. Ker potem si cel sirok, ceprav nisi. Pa ti siroki reklci tudi meni nekak niso.. Pa sem suha in visoka, pa mi cudno deluje.

a sportas?, 24.03.2025 ob 17:43

Vetrovke za v sluzbo? Z avtom verjetno.

Resno? Vetrovke in anorake nosite za v sluzbo, potem se pa sekirate, kaj pase ali ne pase na katere hlace?! 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Saj v službi ne nosom vetrovke. Oblečem jo doma in nosim do službe!

SE ne sekiram. Zato pa nosim črne pajkice, ker mi je res vseeno.

Kratka jakna mi nikoli ne nudi udobja, hlače, ki plapolajo mef nogami pa še manj.

New Report

Close