Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Široke hlače so čist mimo

Široke hlače so čist mimo

Jaz tud suha in te široke zadeve zgledajo na meni kot da sem obešalnik. Ozke jeans ali temne pajke mi je top

Odgovor na objavo uporabnika
Res, 24.03.2025 ob 11:13

Ravnikar sem jih kupila. Široke, da bo malo pihalo, ko bo vroče. Črne, modre, rjave. Super so in nosila jih bom kjerkoli se mi bo zahotelo.

Kje si jih kupila?

Nikakva moda.

Široke hlače so zelo udobne, kaj si pa razni sluzasti deci mislite mi je pa čisto vseeno.

Ko vidim te moške neprimerne poglede mi kar slabo ratuje. Po večini sami preverzneži in iztirjenci, doma pa svojim ženskam lažete in jim pihate na duše, da ne ostanete na suhem.

Rajši sem čisto begi oblečena, samo da mi ni treba več prenašat teh bolanih pogledov.

Pohvala vsem mladim puncam, ki so toliko pri pameti, da nostijo hoodye in široke hlače.

Kako so take hlače lahko udobne? Da ti med hojo plapolajo kot rjuhe? Pa saj z njimi ne moreš hitro hodit, kaj šele na kolo! Niti estetsko ni videti na postavi. Kakšne hlače bodo le naslednje? Ali bo samo še rjuha hmmm

Najboljše hlače in najbolj udobne:) Morajo pa biti iz naravnega materiala. Kaj si drugi mislijo mi je vseeno:)

Krilo naj bo krilo.

In hlače naj bodo hlače.

Ti hibridi pa so čist mimo

meni grejo te široke hlače tudi na živce… Pri skiny jeans je imela zenska kaj pokazat si se obrnil za njo zdaj se pa nič več ne vidi…

New Report

Close