SIS-bon- obup
Morda kdo ve..če vse banke odobravajo kredite le, če imaš “čisto preteklost” v sis-bonu?
Takole je…plačo dovolj veliko, priliv tudi, izvršb nič, le 3 negativne dogodke (zamud pri plačilu obroka, kjer sem porok za kredit)
Itak zarad tega ko kriminalc največji nikjer ne dobim kredita.
Tu ko razložim, da so bile zamude pri obrokih, da se zdaj redno plačuje in tudi za nazaj, kar ni bilo pravočasno…..nema veze……vpisan imam negativni dogodek in sem zapečatena….
Vse banke MORAJO uporabljat Sisbon, zato če ti ena banka ne da kredita ti ga vrjetn tud druga ne bo dala.
Se pa podatki hranjo 4 leta od takrat naprej ko je dolg poplačan, potem če nisi avtomatsko zbrisana, lahk izbris zahtevaš sama.
Zato mislm da na nobeni banki ne boš dobila kredita. Ga tud moj frend lan al predlan ni dobil, ok, on je imel izvršbo ampak że zdavni pred tem poplačana v celoti. So mu pa dal bp izredn limit.
Vse banke MORAJO uporabljat Sisbon, zato če ti ena banka ne da kredita ti ga vrjetn tud druga ne bo dala.
Se pa podatki hranjo 4 leta od takrat naprej ko je dolg poplačan, potem če nisi avtomatsko zbrisana, lahk izbris zahtevaš sama.
Zato mislm da na nobeni banki ne boš dobila kredita. Ga tud moj frend lan al predlan ni dobil, ok, on je imel izvršbo ampak że zdavni pred tem poplačana v celoti. So mu pa dal bp izredn limit.
[/quote]
Vidš, Hr je pa ukinla Sisbon, odkar je EU sprejela tist zakon o osebnih al kakšnih podatkih ljudi da se morjo ljudje kao strinjat, da banka lahk pogleda njihove podatke