Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sisley, stefanel

sisley, stefanel

kakšni firmi sta to?
Je kje outlet?

stefanel je precej drag ampak dobre stvari, mal drugačne, sisly pa je nekaj takega kot beneton ( itak je to ista firma tko mimgrede :)) za outlet pa nevem, bi tud jaz rada vedela.

v Ljubljani bi znalo bit v Mega Factory Outlet na Rudniku in BTC-ju.

Meni imajo res luštne stvari, sicer ne vse, vendar je taka luštna mešanica med modernim in klasiko … Je pa res, da je precej drago …
So firmi Italijanski?
Kje najbližje v Italiji pa so trgovine? A bi bilo možno, da so cene kaj nižje?

jaz ne vrjamem da je v tujina ta znamka ceneje le v kakšnih outletih. recimo Zara ima čist iste cene v Švici, Ljubljani in Zagrebu, tko za primerjavo….

Oboje imaš v Trstu. Modeli se ponavadi malo razlikujejo, vsaj meni se zdi, da je v Italiji boljša izbira. Zadnje dve, tri leta mi Stefanelova kolekcija nekako ne “sede”, edino sem in tja najdem kakšen dober kos. Cene so pa kar enake.

V Italiji so cene približno enake kot pri nas. Včasih se minimalno razlikujejo. Je pa čez mejo običajno malce drugačen izbor artiklov. Vsaj Sisley ima v Italiji bolj pestro kolekcijo kot ljubljanski.
Stefanel je malenkost dražji od Sisleya, je pa tudi kvaliteta za odtenek boljša. Pred leti je bil Stefanel precej bolj drzen, zadnja leta pa pada v sivo povprečje. Outlet trgovine imajo po teh raznih outlet villagih, ki zadnje čase rastejo kot gobe po dežju.

New Report

Close