Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Sistiana – Porto Piccolo

Sistiana – Porto Piccolo

Živjo,

mene zanima če je bil kdo od vas pred kratkim v Porto Piccolu? Baje, da je letos še odprto za navadne smrtnike, tako da me zanima ali ste se tam kopali itd?

Hvala za kakšno koli info 🙂

sesljan, ne pa sistiana. To je slovenski kraj.

Kar se tiče porto picolo, pa je zadeva tako na pol odprta….včasih te kdo ganja, včasih ni nobenega….nisem pa bil dol že kaka dva meseca, tako, da svežih novic nimam.

Ma kaj hočeš delat v portopicolu.Tam je sam beton.Pojdi raje na klasično se stransko plažo,je bol natural.

Meni se tudi tako zdi. Sam beton. Tudi v naselju. Lepo je narejeno, a preveč betonsko.
Znanka je bila tam pred mesecem približno in so se kopali. Ni omenila nobenih problemov.

Ne razumem, Porto Piccolo pravite da kaj hočem tam delat, po drugi strani obstaja možnost, da prav vi hodite v Sisljan na kopanje tja kjer so kopalci zloženi ko čevapi, en zraven drugega?

Imaš prav v sestjanu je res guzva da ne moreš niti stopiti. Se najbolje pa je da greš sama pogledat kako izgleda portopicolo, nihče ti ne brani.Se vedno greš nato kam ti srce poželi. Pa čim manj opeklin.

New Report

Close