Najdi forum

Splash Forum Politični čvek sit sem politike

sit sem politike

sit sem politike
in
za vse me boli k*rac, boli (povdarek na o) me, kdo bo vladal, lagal, kradel.

“dost jih mam” teh voluharjev.

Saj te razumem, najbolj umazana kampanija do sedaj.

So zadnji poizkusi komunistov (SD, Zares, LDS), da na nedokazan način zmedejo volilca kot si ti.

Med voluharje ne štej SDS, do sedaj jim ne moreš kaj dosti očitati. Veliko je bilo narejenega v dobro Slovenije in še več bi bilo, če ne bi bilo toliko podtikanj in tratenja dragocenega časa za razčiščevanje nečesa za kar nima opozicija dokazov in kat tumpa naprej in naprej. Za to so službe, ki naj to ugotavljajo. Smo v predvolilnem času. Pomembno je vedeti za programe strank in SDS ima dobrega.

Temeljni točki programa za obdobje 2008 – 2012 sta vlaganje v ljudi in ohranitev zdravega življenskega okolja. Za trajnost dosege tega pa je potrebno ohraniti gospodarsko rast in ustvariti pravično delitev ustvarjenega. Zato je potrebno izboljševati kakovost izobraževanja, državljanom bo ponujena brezplačna pridobitev višje stopnje izobrazbe, varčevali in tako zmanjševali bomo delež javnih financ v BDP, zagotovili stabilem zdravstveni in pokojninski sistem z možnostjo dodatnih zavarovanj, zmanjševali bomo davčne obremenitve, javna uprava bo še bolj prijazna in učinkovita do državljanov, ustvarili bomo ugodne pogoje za tuje naložbe, povezali znanstvenoraziskovalne in podjetniške potenciale, preprečevali monopole, varovali pa svobodno podjetniško pobudo,konkurenco in potrošnike, spoštovali pravni red, zatirali gospodarski kriminal in korupcijo.

Pričakujem besedni napad, ker sem strnil program dela SDS do leta 2012.
Marsikdo ga ne pozna.

Ha, ha, same floskule, saj imajo vsi te stvari v programih…a ti pa še kar verjameš v rdečo zaroto, al kaj? joj, joj, joj….

Pričakovano.

No, pa mi hitro napiši program ene stranke, da lahko to potrdiš.

kaj čemo “papež ma vas rad”

Programi strank so na netu, v časopisih, menda bo pripeljal celo nek avtobus in trobil… Sicer pa že vrabci čivkajo, kako lepi časi nas čakajo. 😉

Ti, ki si očitno res mal mem, si pa res zvest učenec svojega vodja, tudi on ma rad, da mu drugi kaj naštevajo….Se ti kar vidi, kako si zaslepljen. Škoda.

oh, joj, joj, joj…..
takšen program se lahko napiše med polurno pavzo, ali pa za šankom.
prvih 15 minut za vladajoče, potem pa kar za opozicijo.

“…tudi on ma rad, da mu drugi kaj naštevajo”

Samo še hrkajo, hrkajo, hrkajo ….

Pahor še tega ne loči kaj je javni dolg in kaj je zunanji dolg države. Ha, ha, pa tak bodoči mandatar z ministrom za finance Gasparijem, ki leto za prihodke podaljša na 13 mesecev, da tako prikrije še večjo luknjo v proračunu. Kaj tega ne veš? Ha, ha. Pahor je en nevednež, ki poleg sebe obožuje svetlobo odrskih luči, Gaspari pa goljuf Slovencev.
Javni dolg Slovenije je med najnižjimi v evro območju. Nižjega ima samo Luksemburg. Imamo pod to vlado proračunski presežek. Še nikoli prej. Pahor vse pufe tajkunov in posameznikov, ki so se zadolžili za nakup avta, stanovanjske opreme, izgradnje hiše, nakupa stanovanja pripisuje zadolženosti Slovenije. Stručko, ni kaj. Saj mu morda ni za zamerit, ima “podn” finančne strokovnjake, na primer tudi Ropa.

Oh, ja.

kaj ne opaziš, da vse večje število novinarjev in politikov naša država prebavi na naš račun, pišejo in govorijo neumnosti in so sami sebi namen, važno je, da je bla, bla, bla in dobra plača….narod ti pa se jebi in rasti.

v vsej tej pizdariji upam, da je napredek v tem, da so se oboji nekaj naučili. Slovenija je mala in ne da se ga tako srat kakor si kdo zamišlja, saj v bistvu preko 3 ljudi v verigi lahko poznaš vsakega Slovenca, celo kako menjava gate in umiva avto.

Poleg množice drugih stvari SDS-u lahko očitamo tudi to, da brez dokazov trdi, da za to umazano kampanijo stojino neki “komunisti”.

pa saj to so normalne službene dolžnosti, delo izpeljati korektno.
v bistvu mi volilci bi morali “jebati” politike in zahtevati uspehe in ne da jim brišeš rit, tako kot ti Janši.
Janša, ali kdorkoli mora delati uspešno, drugaće pa naj “go home”
lep primer je ministrica za zdravstvo, je menedžerka in ve kaj hoče.
5000 Kebrov in sličnih palcev so stvari samo tlačili in nakladali in….

ej piši pod svojim nickom!

Ja norTON, tudi jaz sem razočarana in sem jih sita. Mislim da nihče od vpletenih ni čist nedolžen.

Torej?

**************************************** V resnici mi nisi mar ti, ampak vznemirjenje, ki ga občutim ob tem ko te ljubim. (Anthony de Mello)

Ne razumem….kaj pa je narobe z mojim nickom?

sarah,
že stari “ludi” so rekli, da bolje o ritiki, kakor o politiki.
moja edina “nada” je, da so politiki po 20 letih spoznali, da se tako več ne da iti naprej, da potrebujemo sposobne ljudi, saj tudi mi nismo več takšni tepci kot nas je “naredil” komunizem.

Ne vem, če so spoznali, ker kar delajo iste svoje napake in tumpajo in tumpajo in Janeza Janšo imajo za svojega večnega sovražnika.

Brez sovražnika jim živeti ni. Tako so navajeni že od nekdaj.
Izgubijo na pomembnosti, če ni sovražnika; saj veš tisto “zakaj smo se pa boril?”

>>>>sranje: G. Janša ali drži, da se z g. Golobičem po ugasnjenih kamerah ne pogovarjata, oz., če vprašam direktno ali sta sprta?Hvala, lp

Janez Jansa: Po vsakem soočenju se rokujemo, naredimo skupinsko sliko in gremo običajno še na pijačo, kjer se burna debata včasih nadaljuje.

Ja, in kaj bi rada s tem povedala?

New Report

Close