Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sita sem si prizadevati biti ljubljena

Sita sem si prizadevati biti ljubljena

Že od malih nog si to želim. Noben me ne zaščiti, prej me zelo radi žalijo ali hodijo po meni. Moja mama uživa v tem. Prav tako sorodstvo po partnerjevi strani. Sita sem teh ljudi. Žalostna. Skozi uha mi že gre vse skupaj. Kako te lahko bližnji ljudje tako izdajo? In kaj naj? Kaj naj? Človek rabi tolažbo, oporo, ljubezen. In ne mi  rečt, da je krivo moj vibe in ne vem kaj. Ni tako. Le ljudje so nesramni in celo hudobni.

Jaz se že probam fokusirat na lepe stvari in početi lepe stvari, ampak me vseeno žrejo ti obupni odnosi.

Naj si sploh prizadevam biti ljubljena ali naj se sprijaznim, da to ni mogoče zlepa?

Pa ko govoriš si taka kot jaz. Ne mi rečt, da si sorodni zmaj mene

Ljudje začutijo šibkost in se čredno spravijo na šibkega, če so bolj primitivci oz. šibki tudi sami na en način. Ne razmišljajo, samo sledijo ustaljenem vzorvu. Ta zlobni pa res uživajo.

Rešitev:- ne prosi več za odobravanje, ljubezen, postani močnejša in samozadostna, ignoriraj jih oz povej nazaj, ampak samozavestno. Ne pokaži prizadetosti in poskušaj dejansko ne bit prizadeta.

Ljubljen si avtomatično, nobenega truda ni potrebnega. Potem si tudi ti zajadrala v kot tu gor pravijo karmične odnose. Če je nekaj usojeno, ne boli. Je pa to težko razumeti in sprejeti. Za take stvari moraš imeti odprti duh in um.

Od ljudi, ki te žalijo in hodijo po tebi, ne moreš pričakovati, da ti bodo delali dobro. Bolje, da se zavaruješ, da ti ne delajo škode. Postavljaj meje in to je vse, kar lahko narediš. To je največja ljubezen do tebe in do njih.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8284, 11.04.2025 ob 15:56

Že od malih nog si to želim. Noben me ne zaščiti, prej me zelo radi žalijo ali hodijo po meni. Moja mama uživa v tem. Prav tako sorodstvo po partnerjevi strani. Sita sem teh ljudi. Žalostna. Skozi uha mi že gre vse skupaj. Kako te lahko bližnji ljudje tako izdajo? In kaj naj? Kaj naj? Človek rabi tolažbo, oporo, ljubezen. In ne mi  rečt, da je krivo moj vibe in ne vem kaj. Ni tako. Le ljudje so nesramni in celo hudobni.

Jaz se že probam fokusirat na lepe stvari in početi lepe stvari, ampak me vseeno žrejo ti obupni odnosi.

Naj si sploh prizadevam biti ljubljena ali naj se sprijaznim, da to ni mogoče zlepa?

nauči se udarit nazaj.

Pa ljudi, ki ti ne prinašajo dobre energije, iz svojega življenja enostavno odstrani.

A mož te ne zaščiti pred sorodniki po njegovi strani?

Mogoče nama uspe ..

Lp Janez

Iščeš ljubezen tam kjer je ni. Nikoli je ne bo. Zakaj ne zmoreš potegniti črto in se odstraniti od takšnih ljudi? In kaj je narobe s tvojim “partnerjem” da ne zna postaviti mej svojim? Tudi on ne deluje kot nek ulov. Ljubezen najdi v sebi, do sebe. Ko jo boš našla, si ne boš več dovolila da ljudje tako delajo s tabo. Boš znala meje postaviti. In ne boš več iskala ljubezni pri ljudeh ki jo niso zmožni dati.

New Report

Close