Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sita sem vsega 2. del :-)

sita sem vsega 2. del :-)

Evo, dan ali dva nazaj sem vam jamrala, kok sem sita vsega kar se otroških trm, izsiljevanj in rutine tiče…..
no, da povem, včeri sem dobila novo službo, danes me kličejo iz vrtca, da je mali dobil prosto mesto v jaslih in to me je skor na rit vrglo, ker sem že opustila misel na vrtec, saj naj bi nastopil s 1.4.07 in do danes ni bilo drugega kot da imajo že vse polno….

Ful sem bla tega vesela…in tko mam zdej dirke zaradi birokracije in zdravniških pregledov, pa nakup copatk za vrtec in glede na mojo vsega sito glavo, sem prodajalki namesto denarja ponujala sinovo stekleničko s čajem! :-)))) HUDO, a ne :-))))))))))))))))))

No, pol sem pa ugotovila, da morm papirje itak nest še v službo štemplat in da je bla vsa dirka za brez veze, ker pred ponedeljkom ne bom uredila nič…

No, v ponedeljek pa obisk pri bodoči vzgojiteljici in urejanje birokracije itd itd….dolgčas mi ne bo v zadnjem tednu porodniške :-)))))

Skratka, vse se je lepo izteklo!

lp

jaaaaa, bravo ;-)) ful sem vesela zate, čestitke, pa uživaj

NO lepo sem vesela zate. zdaj bo pa vse tako našponano, da itak ne boš imela časa se smilit sama sebi in jamrat;o)))
Lepo začni novo službo in mali naj s čim manj joka začne vrtec.

Vidiš, vse se dobro konča. Še tako črni oblaki slej ko prej zbledijo in izza njih posije sonce. Čim hitrejše in nič stresno uvajanje v vrtec. Mene to čaka septembra.

LP Maja

Lep pozdrav !

hvala za lepe želje in spodbudo :-))))))))))))))

Bravo :))

Hahahaha:) jinga-janga :)))
Joj, kako sem se smejala, ko si trgovki ponujala flaško od otroka. Veš zakaj se smejim? Ma, oprosti, sedaj mi je smešno prej sem se pa jokala.

Prejšnji teden sem bila hudo bolna in grem v labaratorij in tisti v labaratorij ponujam listke za lab. in zdravstveno kartico, jaz ji bolj ponujam ona meni nekaj govori, jaz ji še vedno pred nos kartico tiščim ona še vedno meni nekaj razlaga. Vidiš kako sem bila zmedena, pred nos sem ji tiščala mojo službeno kartico, ko štempljam prihod in odhod iz službe. Jezusaaaaaaaa Marija, živemu človeku se vse zgodi. Na srečo tista v lab. je bila zelo prijazna, ker je videla kakšna sem bila. No, sedaj sem kot rožica:)))
lp,

No vidiš; še vedno velja tisto, da po dežju posije sonce! srečno!

Tko se dela! Bravo!!!!!

Čestitke! Super!

ej ti dečva, ne ti men rečt, da greš že v službo???????

jao, kam gre čas.

jah, nič – srečno!!!! upam, da bo tudi mali lepo prenesel vajino “ločitev”.

ha ha – verjetno bolje kot ti.

če imaš še kaj časa pa se kaj javi na mail. čau, b

New Report

Close