Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Situacija …

Situacija …

… no … torej … Rabim vaš nasvet. Sej ni nič pretresljivega, sam mene že fejst žre … in zato rabim vas, da mi poveste, kaj naj naredim. Saj ste izkušeni fantje/dekleta … :))))))

No … torej … Kaj se dogaja? Naj začnem kar od začetka … Eno leto in pol nazaj sva imela z mojim mišijem velike težave v najinem razmerju (stalno kreganje, izmikanje eden drugemu – kljub temu, da sva takrat živela skupaj-, skoraj sva se zasovražila … nisva niti vedela ali se imava sploh še rada ali sva samo navajena eden na drugega) … Veliko je bilo govora o tem, da nima smisla bit več skupaj, ker se samo mučiva … in po mesecu-dveh nenehnega trplenja in nezadovoljstva sva šla narazen … kljub temu, da sva se razšla oba s solzami v očeh. Še pred tem, ko sva šla pa z mišijem “dokončno” narazen, pa je okrog njega začela skakat ena njegova sodelavka. Dokler sva bila še skupaj mi je ni nič omenjal (da pač ko sva bila skupaj ni niti pomislil, da bi imel karkoli z njo) … potem pa (ostala sva še vedno prijatelja in velikokrat je prišel na klepet k meni) mi je povedal, da mu je že kar nekaj časa pihala na dušo, da kako ga ima rada in da bi dala vse zanj in bla bla bla … in seveda … ko sva šla midva narazen sta začela onadva nekaj šmirglat … Vendar to še ni nič takega … bolj pretresljivo je to, da je bila takrat ta punca poročena in z majhnim otročičkom … Doma je imela z možem sicer probleme … in ko se je zatrapala v mojega miškota je povedala možu, da se želi ločit in je tudi že oddala vlogo za ločitev (ali kaj je že tisto) … Miško in ona sta sicer skrivala njuno razmerje (že zaradi službe, kjer sta delala skupaj, da ne bi bilo govoric) … vendar enkrat je prišlo celo do tega, da je mož od te ženske zbral klapo in ko sta šla enkrat miši in ona ven na nek koncert, so jima sledili in pretepli mišija (seveda je drugi dan ves poklapan prišel k meni in mi povedal kaj se je zgodilo) …
… No … če nadaljujem … Po enem mesecu je potem miši prišel pač nazaj k meni, ker je ugotovil, da me ima še vedno neizmerno rad … in jaz seveda njega … in uni pupci je povedal, kak je stvar … in ona … da je rekla, da se ji je sicer zdelo, da je tako … ampak da ga bo “vedno čakala” … bla bla bla …

Meni gre seveda ta punca očitno na kur*c … in čeprav je ne poznam in sem jo videla le enkrat na daleč … ko slišim njeno ime, dobim kar pikce po telesu … Aja … naj dodam še to … da potem … par mesecev po tem ko sva bila z mišijem spet skupaj je njen mož naredil samomor … !!!!

Kakorkoli … dalje … Imamo tudi enega prijatelja, ki ima tudi motor in je v našem klubu … Lani poleti se je razšel s punco, s katero sta bila skupaj reeees dolgo (ga je pustila ona) … in kmalu za tem je začel hoditi … seveda … s to punco opisano zgoraj … Sicer … nedolgo nazaj sem govorila z njim in mi je zatrjeval, da ima to pupo sicer rad, ampak da je ne bo mogel imeti nikoli tako kot je imel bivšo in da če bi bivša prišla nazaj, da bi bil takoj spet z njo … Ona pa, je klicala mojega dragega, češ da je v tega prijatelja zelo zaljubljena in da misli z njim zelooo resno (kljub temu, da sta skupaj le par mesecev) in je šla spraševat mojega mišija, kaj ta prijatelj čuti do nje … bla bla ..
Pred dvemi tedni na zboru je ta prijatelj šel z nami … in … cel večer se je vesu po eni drugi punci in ona po njemu … in na koncu … je prespal pri njej v šotoru (čeprav sem prepričana, da med njima ni bilo nič … sam … ne vem … ) …

In sedaj … drugi teden bo baje ta prijatelj pripeljal na zbor to “njegovo punco” … To bo prvo srečanje iz oči v oči z njo … in … mene že rahlo prijamlje panika … V sebi čutim, da bi tej ženski najraje spraskala oči … enostavno … ne prenesem je … sam … Miško bi mi zelo zameril, če bi se kakorkoli spravila na njo, ker baje da je vseeno v redu ženska … in ima velike probleme v življenju … in … nekako sta bila z mišijem kar prijatelja …

Jaz se je bom poskušala sicer izogibat … kolikor se bo le dalo … sam … pismo ej … Tako zajebana situacija, da je joj … Kaj naj naredim? Svetujte mi … prosiiiiim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zboru pa se ne odrečem … ker je zbor iz naših koncev … in ga čakamo že od začetka sezone … in bomo gor čisto vsi. Ta zbor je zelo pomemben za motoriste iz napih krajev!

Pizdarija ej … če se mi ne bo strgalo … :((((

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Hm, lahko si daš belo kapuco čez obraz in se pretvarjaš, da si duh, pa se ti ne bo treba družit z njo.:-)

Situacijo, najlažje premagamo tako, da jo sprejmemo tako kot je. Kako premagati, da jo sprejmeš, njeno ime, njeno pojavnost,…..samo tako da jo sprejmeš, da si ti za miškota najboljša in da pač tudi ona obstaja, če pa Miško skoči k njej potem te pač ni vreden. Zakaj bi pa zamenjal tako čudovito žensko z nekom drugim, ki ni tako čudovit.

zaključek, njegova napaka. A ti, si samo veselo prepevaš – Život ide dalje, život brzo prolazi…..

Največja kazen nekomu je, da mu vse oprostiš in sprejmeš. važno je smao tvoje življenje.

primož

Srečnga pa zdravga!!!

BGV………normalno je, da ti gre šjora na živce oz. da si alergična nanjo, ko sta pa le nekaj imela s tvojim miškotom……Ampak kaj nardit? Vem, da je težko, ampak poskusi čimbolj mirno prenesti vse skupaj…ne pokaži ji, da ti lahko pride do živega…..sicer boš pa videla sproti, kako se bo stvar odvijala………in če bo potrebno tudi ukrepala….CMOKA

Draga moja…to je to..preizkušnja…bodi to kar si…ostani taka kot si…in če te Miško res ljubi…če je to to…če imata res tisto tapravo ljubav…potem ni blema…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ja, Primož … sej imaš prav … Sprejeti!!!!!!

Sam kaj ko je tako težko … pa ne zaradi drugega … ampak ker ona me spominja na tiste trenutke trpljenja, ki sem jih doživela takrat, ko sva šla z mišijem narazen … ko sem mislila, da se mi sesuje svet pod nogami … ko nisem vedela, kako naprej … ko me je bolelo srce … :(((((

Saj hočem pozabiti tiste trenutke … a ne morem … so vedno tam … spomini … pa čeprav se je po tistem spremenilo na veliko veliko bolje …

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Ja … sej bom vidla kako bo … Sicer pa … ta naš prijatelj ni prav nevem kako priljubljen med ostalimi motoristi in imam tak občutek, da se bosta s to punco držala bolj zase … tako da … mogoče pa bo le šlo vse lišo skoz … :))))

Lp, Bgv

Pa saj se ne bojim, da bi miško skočil nazaj k njej … to me niti malo ne skrbi, ker sva se o tem že na dolgo in široko pogovorila in mi je lepo razložil, da mu ona ne pomeni nič in da še takrat ko je bil z njo (ena zanimivost … v enem mesecu kar sta bila skupaj nista niti enkrat sexala … je pa sexal z mano) :)))) … je mislil name …

Pač … bila je situacija takšna kot je bila in je šla hvalabogu mimo … lahko rečem … meni v dobro .. :)))))))

Ma ja .. saj verjetno delam iz muhe slona … sam … jebat ga … takšna pač sem … :)))))))))))

(najbolj zanimivo pa je to, da je zdej tisti “moj motorist”, ki mi je tako mešal glavo padel v ozadje … he he … ) :)))))))))))))))))))))))))) … Se vidi, da ni več toliko cvetnega prahu v zraku … :))))))))))))))))

Lp, Bgv

Ehm … a se to da? :)))))))))))))))))) … tko … ne da bi si folk okoli mislu, da se mi je čist sfuzlalo? :)))))))))))))))))))))))))

lp, Bgv

Ne, to je boljše: en čik si prižgeš, pa ko greš mimo nje, jo tako čist malo, kao slučajno po roki opečeš….Pol s ebo verjetno res držala stran od tebe:-)))

Ljubosumnost ni lepa čednost.Sploh če ni osnovana.
Mene so te nevrline naučili šele pred kratkim…..tako,da te bom poizkusil razumeti.
Če pa bo tam za hribom kaj bliskalo,bom vedel,da je fight!
;-)))
Sp

JAaaaaaaaaaaaaaaa … to to … :))))) … he he … Dobra ideja!! ;)))

Lp, Bgv

Ja … sej vem … ne bi smela bit ljubosumna … pa saj niti ne vem, če sem … samo enostavno … te ženske ne prebavljam … pa čeprav je ne poznam … :))))

No … upam, da ne bo bliskanja … da te ne bom zbudila ponoči … ;))))

Lp, Bgv

Hmmm, zdaj mam pa registriran motor… iiiiiihhhhaaaaaaa, bom lahko prišel mirit ;))) ali pa, khm, khm, hihi hi, kjer se prepirata dva… čaki, kdo se pa prepira ;))??
Btw, mi imamo v planu it v Celje, sam zdaj nimam pri sebi koledarja, da bi vedu za kdaj so mi to že napovedali… hmm, konec meseca!??
Drugače pa no, Bgv saj bo še vse vredu, ti sam miškota lepo crkljaj… in to zih dobiš nazaj!!!

Lp!

Celje je ravno tako ta vikend … tako kot Kobarid … Sam gor definitivno ne gremo, ker smo se ravno ta vikend primli z enimi iz tistih koncev … pa ni priporočljivo, da se sploh še kdaj pojavimo tam kjer so oni … :))))))

Sam pismo ej … :((((( … Kdaj se dobimo na kakem zboru … res!!!! :((((

Lp, Bgv

Saj ravno to je veš…..ko se prevečkrat vnaprej sekiramo…….pa niti ne vemo kako se bo izteklo…..skratka……jaz držim pesti zate!!

Hvala zvezdi … upam, da bo šlo vse mimo po sreči …

Hm … mogoče se pa pupca premisli in sploh ne pride na zbor … :))))) … hehehe …

Lp, Bgv

Joj joj, razbojniki ste, kaj ??? Hi hi, porkeš svet, enkrat pa ni hudič, da se srečamoooo :))) Ha, samo Bgv me nima več v spominu in ne boš vedela, da sem… poleg tebe ;)))))))) Hihi hi.. me že meče ;)))

Hja………nikoli ne veš………..vse je mogoče…………..cmoka

Razbo … če te nimam v spominu te imam pa na slikci … :)))))))))))))))

Pa veš, da ste vsi ovekovečeni na mojem računalniku … ;)))

Sicer pa … kako bi te lahko pozabila … iskrive oči … bleščeč nasmeh … :)))) ;)))) … a pramenčke imaš še vedno … :))))))))))

Lp, Bgv

Eh, motiristi. Bande, ki se pretepajo, moški vsi z bradami, mastnimi lasmi, pir-bauhi…Ženske bolj suhe, obvezno v usnjenih hlačah in ruta na glavi. Ni varno bit v njihovi bližini…

:-)))))))))

Aja, pa sladoled me še čaka v Gorici… saj me, kajne ;)) mnjami, bova lizalaaaa!!! iiiihhaaaaa ;)) Hmmm, pa ravno danes se ganjam tle po gorenjski brez cilja… hihihi le kam veter pihaaa ;)) Ben, se bo treba zmenit!!! Zdaj moram pa it… iz te knjižnice…
Uživaj bugnavilea!!!

Spajdi!
Zdej si jo pa skuru!
Boš videl kako bo zdaj poskočila!
;-))))))))))))
Sp

Ledi ledi … še vedno te čaka v zmrzovalniku … sam ne vem kolk časa še … :))))))) … Zdej ko je ratalo tko toplo … vedno bolj paše lizat … ;))))

No … fajn se mej …. pa upam, da se res kaj priklatiš do Gorice …

lp, Bgv

3some ;)))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

New Report

Close