Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek šivanje obleke po meri Lj, okolica, kje?

šivanje obleke po meri Lj, okolica, kje?

za december rabim eno lepo obleko; do kolen, tilirano, brez rokavov. kroj nič posebnega.

najaraje bi si jo dla delati po naročilu.

imate kakšne nasvete za dobro šiviljo?

LP.

Trgovine, ki prodajajo blagove, imajo tudi svoje šivilje in stiliste. Kaj si take postave, da ne moreš kupiti narejene obleke? V tujih spletnih trgovinah jih imajo na stotine, točno take, kot opisuješ, pa še drage niso. Pa tudi v naših trgovinah jih je dovolj.

Mengeš, Hamberger ,šiviljstvo.
Poglej na google.Sicer ima pa gospa ob glavni cesti pri občini svojo trgovino….

Lahko priporočim svojo šiviljo. Dela v LJ nasproti Kina Šiška.

Šiva odlično, po konkurenčnih cenah. Meni je všeč, ker mi zna svetovati pri izbiri barv, materialov, krojev.
Mislim, da se po meri in lastnih zamislih sešita obleka vendarle ne more primerjati z oblačili naročenimi iz spletnih trgovin. Za posebne priložnosti imam rada dober material in lep kroj.

Avtorica, če te zanima več, mi pošlji kontakt na intrastat.statistika@gmail.com

https://sl-si.facebook.com/galia.center

Pred časom je imela v Murgle centru ena šivilja obrt. In sicer v zgornjem nadstropju, bil je pa to Butik Mariani (Marianni? ne vem več, kako točno se napiše prav).

Mi smo si pri tej šivilji, gospe Marjani, delali poročne obleke (za ženske in moške), pa pričam je naredila obleke, pa še potem moji mami nekaj. Odlična je. Ko sem bila jaz priča in 1 teden pred poroko nisem imela še obleke, mi je v dveh dneh napravila tak kostim, da dol padeš (šik, ulit, barve in vse tip top, ma ni da ni), 2 probi, njen material, pa je bilo 20 jurjev tolarjev takrat, povprečen kostim v butikih pa dražji od tega. Ko je bila priča moja sestra, ji je naštimala tak kostim, da ji je 15 kg dol pobralo. Brez heca! Torbico pa zastonj naredila, ker je ostal material.

Ne vem, če ima danes še tam butik. Če ga ima, ti jo najtopleje priporočam. Samo vidi te, pa si že oblečena, ti svetuje, na koncu pa preseže sebe.

New Report

Close