Šivanje po naročilu
Živjo, punce!
Mene pa zanima, ali je katera dala šivati svojo obleko po naročilu in kakšne imate kaj izkušnje s tem? Sama bi namreč za poroko rada imela kostim (imam že točno v mislih, kako in kaj, pa tudi slike, kako bi rada bila oblečena), vendar nimam pojma, kam ga naj dam šivati :S
V mislih imam nekaj takega: http://www.saten.si/. Ali ima katera izkušnje z njimi?
Najlepša hvala za kakršenkoli nasvet in idejo!
Petra
sama si šivati nisem še nič dala, bila sicer pri eni šivilji, vendar se nismo nič dogovorile, so pa izkušnje kolegic zelo različne, od zelo zadovoljnih do totalno katastrofalnih. nevem odvisno od salona, šivilje,…če jaz zase poročne tko nebom našla si jo bom verjetno dala delati k nekomu, ki ima normalne cene, dobre izkušnje,…
Živjo,
jaz sem si dala šivat že kar nekaj stvari.
Nazadnje sem na priporočilo prijateljice šla do ene oblikovalke.
Punca dela fantastične stvari. Ko sem ji povedala kaj želim, ni blo nobenih problemov.
Obleko je narisala, da sva dorekli detajle… Narejeno je bilo tako, kot sem želela, in tudi cena je bila ok.
Jaz imam res dobre izkušnje =)
Tukaj je še njen email, pa jo kaj več povprašaj.
[email protected]
Upam, da sem ti kaj pomagala.
Lp, Mateja
Priznam, da je mene osebno vedno strah dati karkoli delati šivilji, ker nikoli ne veš, kakšen bo končni rezultat. Imam nekaj slabih izkušenj izpred let in ne tvegam več. Raje si vzamem kakšno urico več časa in oblačilo poiščem v trgovini. Tako vsaj vem, kako izgleda, tudi če kakšen manjši popravek potem vseeno počaka šiviljo (npr. ožanje v pasu ali krajšanje hlač).
Sem kar malo ljubosumna na vse, ki imajo izbrano šiviljo, ki ji zaupajo. 😉
lp,.
Lenka
Šivat nisem dala že vsaj 10 let, za proko pa nisem našla primerne oblekice. Našla sem lepo blago in po doglem iskanju šivilje nesla eni z zelo zelo dobrimi priporočili kolegic. Mi je iskreno žal da nisem raje kr neki kupila na ebay ali v kakem poročnem salonu. Obleko sem dvignila šele v petek pred poroko (je skoz odlašala češ da ima ‘vrinjence’ vmes katerim se mudi), tko da je bilo perpozno. Naramnice obleke so mi zlezle dol, tko da sem skoz popravljala. Med presom ko nisem bila pozorna, mi je pa silikonski modrček ven pogledal. Res me je blo sram.
Lahko ti priporočim poročni atelje v Kopru.
Tam izposojajo poročne obleke , plus je zelo pridna šivilja.
Sešila mi je poročni plašček, kateri je bil fenomenalen…sliko sem ji nesla pokazala kak naj bi bil…in bil je točno tak, če ne še lepši.
Šivilja se kliče Tamara, mlada gospa, zelo zelo pridna, res. Priporočam, ne bo ti žal…sešit kostim za njo mala malica sigurno.
Atelje se imenuje: atelje moje sanje (poglej na internetu, kjer dobiš kontakt)
Tudi če si iz malo dlje, se splača…garantiram…
lp in srečno