Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sivi lasje

sivi lasje

Pozdravljeni,

zanima me, tiste, ki imate že sive lase, na koliko časa se barvate,….jaz se moram pri 35 na 3 tedne ,….ker se drugače grozno vidi sivi narastek,…

pa katera barva se vam najboljša zdi za prekrivanje sivih las…

Hja, potrebno bi bilo na tri tedne, se pa na štiri. Sem kupila neko spiralo za lase in tisti teden vsako jutro malo pobarvam samo črto (prečko), ki se vidi. Kupujem pa Subrino in jo imam za 2x, saj namažem le narastek, čeprav imam daljše lase.

se barvam na 5 tednov,sem blond in se ne vidijo sivi toliko,uporabljam pa kene barvo, edina , ki mi prikrije za dalj časa sive in so lasje svetleči.

A vam pa lasje sivijo kar kompletno, mislim vsi lasje? ker meni sivijo samo posamezni lasje. Ko se pobarvam, mi čez kakšen teden že kak siv las na vrh glave štrli, pa ga kar spulim. 38 let imam in naravno temno rjave lase, tako da se ti sivi hudiči še bolj opazijo.

joj ne si pulit, boš jih imela še več, kupi barvni balzam, dobiš v milerju vse sorte in tako lahko zakriješ in se redkeje barvaš.

Sem 47 let stara in si jih na 4 tedne (ali 5) barvam. Sicer pa uporabljam že skoraj 10 let samo Keune barve, ker so fenomenalne kakovosti, lasje imam (kljub letom in dejstvu, da si jih čisto vsak dan umivam) izredno goste in res je kot pravi ena predhodnica takoj po barvanju še bolj svetleče kot sicer.

Aja, imam zelo zelo temno rjave lase skoraj črne (naravne) in se narastek zelo pozna.

Žal kar na dva tedna. Jutri bo en teden kar sem si pobarvala narastek, pa se že vidi :(((

Hej Spirala mene pa zanima kje si kupila spiralo.In ali barvni balzam prekrije sive.Hvala

Kje pa se kupi tale barva ? Samo ne pošiljajte me v millerja ker imam prvega 80 km stran .
Hvala!

me ne motijo, ker jih večino časa niti ne vidim.

Ne barvam se.

Nekoč sem se, ker mi je bila rjava barva dolgočasna. Pa sem po nekaj letih ugotovila, da je barvanje zaradi narastka veliko bolj dolgočasno kot naravna barva las.

Imam sicer bolj redke lase zaradi bolezni, mi pa posamezni že zelo konkretno sivijo. Najde se tudi kak sivi pramen. Me pa kljub temu, da imam vsakodnevni dostop do frizerskih storite za zanemarljivo ceno, barvanje niti malo ne mika. Veliko manj so mi nadležni posamezni sivi lasje in prameni, ki jih že konkretno tudi sama opazim, kot pa tedensko ali mesečno barvanje narastka.

Keune barvo dobiš tudi v Tuševih drogerijah.

Kje pa se kupi tale barva ? Samo ne pošiljajte me v millerja ker imam prvega 80 km stran .
Hvala![/quote]

Sem ravnokar želela odgovoriti, da se, žal, dobijo samo v Mullerju, ko je še ena gospa odgovorila, da se dobijo tudi v Tuš drogerijah. Tako da, poskusi, meni je Keune res odlična barva.

Kar se tiče komentarjev, da se nekatere ne barvajo, ker nima smisla, naj povem, da se mi je okoli 30. leta nekaj grdega zgodilo in skorajda čez noč so mi sredi glave ‘pognali’ sivi lasje, ob strani in na zadnji strani glave jih sploh nimam, niti vmes ne, samo na sprednji strani glave je en predel čisto, totalno siv. Ker sem zelo temnolasa, se to zelo pozna, zato se pač barvam. Ker pa se barvam skorajda 20 let od česar 10 s Keune in to redno, in ker imam še lepe lase z gotovostjo potem rečem, da so Keune barve res kakovostne.

Se sploh več ne barvam , sem se čist na kratko ostigla in sem lepo naravno pobarvana ,sivo.

joj ne si pulit, boš jih imela še več, kupi barvni balzam, dobiš v milerju vse sorte in tako lahko zakriješ in se redkeje barvaš.[/quote]
To bi bil recept za plesaste. Pulijo nas si lase da jih bo vec.
Jaz si barvam preredko, na pet tednov. Skrijem pa s frizuro, da ne delam precke.

Propadanje melanina se zdaj da ustaviti ali celo obrniti nazaj z encimoma katalazo in super oksidno dismutazo.

Jaz uporabljam barve Subrina in rezultati so odlični. Imela sem podobne težave in sedaj jih ni več. Sem pa razočaran nad dejstvom, da izdelkov Subrine ne morem kupiti v drogerijah DM, povsod drugod v vseh ostalih drogerijah imajo izdelke Subrina, tudi v vseh supermarketih, le drogerije DM bojkotirajo izdelke. In prodajalke namesto tega ponujajo DMove blagovne znamke, zato v DM drogerije nikoli več!

Pri meni sicer ni viden narastek, so pa po 14 dnevih že sivi lasje posejani po glavi in to veliki 1 centimeter. kako lahko tako hitro zrastejo?

V dm sem videla en sprej, mora biti nekaj novega… pospricaš po narastu in počakaš, da se posuši… Zdrži do prvega pranja las…. Imajo več različnih odtenkov tega spreja.

No zdaj DM že ima tudi Subrino.

koliko kemije še boste zdevale na buče?

New Report

Close