sivi lasje
Sem 47 let stara in si jih na 4 tedne (ali 5) barvam. Sicer pa uporabljam že skoraj 10 let samo Keune barve, ker so fenomenalne kakovosti, lasje imam (kljub letom in dejstvu, da si jih čisto vsak dan umivam) izredno goste in res je kot pravi ena predhodnica takoj po barvanju še bolj svetleče kot sicer.
Aja, imam zelo zelo temno rjave lase skoraj črne (naravne) in se narastek zelo pozna.
Ne barvam se.
Nekoč sem se, ker mi je bila rjava barva dolgočasna. Pa sem po nekaj letih ugotovila, da je barvanje zaradi narastka veliko bolj dolgočasno kot naravna barva las.
Imam sicer bolj redke lase zaradi bolezni, mi pa posamezni že zelo konkretno sivijo. Najde se tudi kak sivi pramen. Me pa kljub temu, da imam vsakodnevni dostop do frizerskih storite za zanemarljivo ceno, barvanje niti malo ne mika. Veliko manj so mi nadležni posamezni sivi lasje in prameni, ki jih že konkretno tudi sama opazim, kot pa tedensko ali mesečno barvanje narastka.
Kje pa se kupi tale barva ? Samo ne pošiljajte me v millerja ker imam prvega 80 km stran .
Hvala![/quote]
Sem ravnokar želela odgovoriti, da se, žal, dobijo samo v Mullerju, ko je še ena gospa odgovorila, da se dobijo tudi v Tuš drogerijah. Tako da, poskusi, meni je Keune res odlična barva.
Kar se tiče komentarjev, da se nekatere ne barvajo, ker nima smisla, naj povem, da se mi je okoli 30. leta nekaj grdega zgodilo in skorajda čez noč so mi sredi glave ‘pognali’ sivi lasje, ob strani in na zadnji strani glave jih sploh nimam, niti vmes ne, samo na sprednji strani glave je en predel čisto, totalno siv. Ker sem zelo temnolasa, se to zelo pozna, zato se pač barvam. Ker pa se barvam skorajda 20 let od česar 10 s Keune in to redno, in ker imam še lepe lase z gotovostjo potem rečem, da so Keune barve res kakovostne.
Jaz uporabljam barve Subrina in rezultati so odlični. Imela sem podobne težave in sedaj jih ni več. Sem pa razočaran nad dejstvom, da izdelkov Subrine ne morem kupiti v drogerijah DM, povsod drugod v vseh ostalih drogerijah imajo izdelke Subrina, tudi v vseh supermarketih, le drogerije DM bojkotirajo izdelke. In prodajalke namesto tega ponujajo DMove blagovne znamke, zato v DM drogerije nikoli več!