Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Sivi lasje

Sivi lasje

Lep pozdrav

Star sem 21 let pa vsak teden opazim več sivih lasi. Zdaj pa me zanima kako se predvsem moški s tem spopadate pri teh letih, ker ženske se vsaj lahko barvajo. Sam se ne mislim barvat, ker mi bo še bolj uničilo lase, pa niti nisem rad pobarvan.

Zanima me predvsem zakaj do tega pride. Stres? ali kaj drugega. Ne vem, pač sam nisem kaj dosti pod stresom, ker s tem vem da ne bom nič pripomogel.

he šo wu naj bi odpravljal sive lase, ampak ga je za to treba uporabljati 8 mesecev 🙂

http://www.vitanatur.si/index.php/za-hormonsko-ravnovesje/he-so-wu

Pismo!

Raw He Shou Wu (Foti) Root Powder jaz uporabljam za izboljšanje stanja ledvic?

imaš sive lase?

Moj kolega je resno osivel pri cca 28tih. Ženske so ful padale nanj in ga preganjale kjerkoli se je prikazal.
Saj ne da, se jih je hudo branil, pa vendar… sklepam, da – razen karakterja – so imeli določeno vlogo tudi enigmatično sivi lasje.

Torej – potolaži in se uživaj v svoji drugačnosti.

Jaz? Niti enega sivega lasu. Geni 😉

no jaz bom tale he šo wu definitivno poizkusila, preden bom začela sivet. Mi je všeč moja naravna barva las, barvat se pa nočem, tako da bom prej vse zvarke sprobala.

men je pa tok lepo,če ma kdo sive lase.. full 🙂
Se spomnim naše prfokse za nemščino,svetlo svetlo modre oči pa bele lase.. prov lepa je bla. Še naši deci so rekl da je full lepa 🙂
Jaz pa komi čakam da bom bela.. sem se že hotla na sivo-belo pobarvat pa ni blo keša.. mogoče se bom..enkrat 🙂

___________________________________________________________ http://www.facebook.com/rednnammay ___________________________________________________________

A vidite, vse je odvino od človeka, kako zna nosit karkoli – sive lase, malo trebuška, plešo, zelene oči, ….Karkoli.

Če se sprejmeš, je vse lepše.

Res je to, a dečko, skoraj otrok-po MON varijanti sonček, sivi že pri 21 letih.
Ko sem tole napisala sem se spomnila, da so mojemu bratu takrat že izpadali lasje, je bil plešast že pri tridesetih, a so vsi moški po očetovi liniji.

Poglej mal žlahto kako sivijo.

Moja žlahta – če resno premislim – bolj malo sivi. Jih pa druge težave dajejo.

Upam, da se tvoj brat ne sekira zaradi te malenkosti….

se je zgleda spoprijaznil s tem, da je plešast, ni imel nikoli težav (ima drugačne komplekse :))

jaz sem siva od 25 leta dalje, imam pramena, ki so meni osebno fajn, prima se počutim.

Ne se toliko sekirati. Nekdo ima sive lase, drugi je plešast, tretji ima spet druge probleme. Nobeden nima vsega. LP!

Zate sem našla te slike zanimivih moških. Resda so malo starejši, kot ti, ampak poglej, kako znajo nositi svoje sive lase. Če si dobro postrižen, hkrati pa se vedeš samozavestno in nekoliko skrivnostno, lahko tvoji srebrni lasje delujejo zelo hot.

Aja, reče se srebrni, ne pa sivi lasje 😉

Tako je. Geni. Pa ne eno koleno nazaj, lahko tudi več. Jaz mam nekaj mesecev čez 70 pa samo par sivih (bujnih) las. Tko, da me sprašujejo, če se farbam. Vem pa, da so ženskam všeč sivi lasje.

Tako je. Geni. Pa ne eno koleno nazaj, lahko tudi več. Jaz mam nekaj mesecev čez 70 pa samo par sivih (bujnih) las. Tko, da me sprašujejo, če se farbam. Vem pa, da so ženskam všeč sivi lasje.[/quote]

In enako je za tiste s sivmi lasmi – geni. Podeduješ. Tudi jaz že od 18. leta sive lase. Moja starša oba siva zelo zgodaj.

Gre pa za pomanjkanje pigmenta in ne kakšno drugo bolezensko stanje.

Po treh tednih jemanja ene žličke z vodo me je pričela močno srbeti koža po telesu. Na spletu sem prebrala, da he show vu lahko povzroča tudi srbenje. Takoj sem prenehala z jemanjem. Po treh tednih sem ga spet vzela in ponovno me je pričela srbeti koža po celem telesu in lasišče. Bioenergetičarka mi je ugotovila, da mi škoduje in ga naj ne uporabljam. Spomnila sem se, da si ga lahko dam na glavo kot oblogo, enako kot kano in bo najbrž tudi pomagalo. In res, pred nekaj dnevi sem si naredila masko za lase in pustila na glavi štiri ure. Včeraj pa sem dobila po celem telesu velike srbeče rdeče izpuščaje, po zadnjem delu glave vse do vrha pa velike trde bule, ki so mi oklepale glavo kot oklep, lasišče pa srbeče, da je bilo skoraj nevzdržno. Šla sem k zdravniku, dobila zdravila proti srbenju, nato pa sem poklical svojo bioenergetičarko, ker me je vse skupaj zelo zaskrbelo. Takoj je ugotovila, da imam preveč gosto kri in da sem zastrupena z nekimi zdravili. Ker sama nisem pomislila na he she wu, sem ji najprej naštela vsa zdravila, ki jih jemljem, vendar vzroka za to ni našla. Na koncu pa sem se spomnila še na to, da sem si dala he show wu na glavo in v momentu je bila zadeva rešena. Takoj sem popila dva litra čaja iz preslice (kar sem pač imela doma) in limoninega soka in danes mi je glava mnogo boljša. Ni več trda, bule na glavi pa so se precej zmanjšale. Danes grem še na krvno preiskavo in zanima me, kaj bo pokazala.

Sivi lasje so očarljivi samo pri tistih, ki so bili prej črnolasi. Vsem drugim pa sivčki nič ne pašejo.

A ni bilo par let nazaj v medijih, da so pri nas pri neki rastlini odkrili možnost, kako siv las nazaj obarvati naravno? To bi bilo fajn odkritje;)

Jaz sem pa mislila, da se uporablja skupaj s kano, da tako pospešuje rast las.

New Report

Close