Najdi forum

sivi lasje

Lep pozdrav! Stara sem 23 let in že opažam prve sive lase. Prvi so se mi pojavili že pred časom, vendar zadnje čase ugotavljam, da jih je vedno več. Če bo šlo tako naprej, bom pri tridesetih že popolnoma siva. Mnogi pravijo, da je to genetsko pogojeno, mene pa zanima, ali je možno to na kakršen koli način upočasniti. Predlagate kakšno prehrambeno dopolnilo, ali pa moram biti na kaj pozorna pri negi las.
Za mnenje in odgovor se vam že v naprej zahvaljujem…

Težko kaj narediš proti temu. Baje je malo to pogojeno tudi s prehrano v mladosti (po nekaterih podatkih, ne vem 100%), z načinom življenja, stresom…V večji meri pa žal dedno.
Problem lahko zakrivaš z barvanjem, saj tudi pri nas v salonu opazimo kakšno stranko s sivimi lasmi v zelo zgodnjih letih. Največkrat se takšne stranke odločijo za svetlejši odtenek barve, da je kasneje narastek manj opazen.
lep pozdrav, alenka

lep pozdrav.

tudi sama sem stara 23 let in opažam sive lase. Ampak ta las ni cel siv le pri korenu ( par centimetrov), naprej pa normalno črn. Zanima me kakšni so vzroki za tako hitro sivenje?

Hvala za odgovor

Jaz sem stara 22 pa se bojim da bom do 25ga že čisto siva. Sem že čisto obupana, ker bi se morala stalno barvati. Če se ne zgleda skrajno šlampasto. Je pa res, da je pri meni v veliki meri pogojeno s stresom, sekiranjem ipd. Doma drugače nihče ni bil siv pred 45, 50tim letom :S

New Report

Close