Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style šivilja v ljubljani

šivilja v ljubljani

Kdo ve za kakšno šiviljo, mogoče mlajšo, ki se ji da dopovedat, da je danes drugačna moda kot pred dvajsetimi leti?

Za te stvari boste morali najti kakšno modno oblikovalko, npr. Suzano Šisernik, ki ne šiva temveč oblikuje in izdeluje unikatna oblačila. Seveda pa je cena temu primerna. Jaz sem z njo zadovoljna.

Kje pa je ona? In kolk kej računa? Naprimer za kavbojke oz. hlače in majice? Dej mi mal povej, kaj ti je naredila in kakšne so bile kej cene?

Jaz hodim k šivilji v Župančičevo jamo, niso pretirane cene pa še ful zna dobro svetovati. Res je fajn. Samo si moraš sama prinesti blago ona pa ti sešije. Zdaj je odvisno kaj hočeš ti? Jaz sem mlada pa sem zelo zadovoljna z njo.

Modni atelje ima na Petkovškovem nabrežju 31. Cene so relativne, vsekakor pa ima višje kot šivilje, saj ti ob sami izdelavi tudi nariše skico, naredi kroj in izbere blago, torej dobiš celotno podporo. Blaga ne moreš prinesti s seboj razen izjemoma. Npr. cena poletne obleke, ki sem jo naročila je bila 35.000 tolarjev v kompletu (oblikovanje, blago, kroji, izvedba). Ima pa tudi svojo internet stran, kjer ji lahko pišeš. Naslova ne vem, napiši v iskalce njeno ime in jo boš našla.

Uau, Katarina, to se mi zdi full drago, čeprav verjamem, da imaš pol zelo dobra unikatna oblačila.
Ema, a mi lahko daš njen naslov ali telefonsko cifro?

vauu katarina to je resno predrago. 35000 za eno tanko poletno obleko???
nene to je preveč.

New Report

Close