šivilja
Zanima me, če katera pozna kakšno dobro šiviljo v Ljubljani, ki mi bo za poroko naredila poročni kostim iz svile ali satena. Nisem namreč pristaš poročne obleke, ki jo imam samo enkrat, tudi za izposojo se mi zdi škoda metanja denarja starn. Raje sem si omislila kostim v marelični barvi (trodelni), ki ga bom lahko tudi kasneje nosila. Torej, iščem dobro in ne predrago šiviljo. Hvala vsem za pomoč.
Spoštovana!
Lahko obiščete naš Poročni salon Lady in vam bomo modno svetovali.Naše svetovanje oziroma več si oglejte na našem iskalniku http://www.e-poroka.com, modna svetovalka je Damjana Betižnk Logar in je v našem salonu prisotna vsak četrtek popoldan ali pa po dogovoru z njo tudi drugače.
L.P.Poročni salon Lady
Lep pozdrav.Prosim za nasvet kaj bi vi storili na najinem mestu..Po dolgoletni vezi se odločiva s fantom da se poročiva.Iskanje obleke zanj je bila prava mora!Vse trgovine sva prečesala vse čisto vse njegove številke pa ni in ni.Tako se odločiva it v Italijo in po nekajurnem tekanju dobila željeno obleko.Ves zadovoljen neseva šivilji skrajšat hlače in predolge rokave od suknjiča.Gospa šivilja vzame mere in greva domov.Danes pa sva šla prevzet obleke in na kratko je naredila napako..namesto da bi skrajšala rokave in vzela not pri zapestju se je po ne vem katerem razlogu odločila da bo pri ramenih potegnila gor rokav.Ker pa ima fant močne roke mu je zdaj ozko v rokah oz.od ramen dol.Šivilja je ugotovila napako in predlagala da všije en trikotnik podpazduho da bo bolj gibljiv..Dejstvo je da poroka je čez 3dni suknjič pa najbrž uničen.Jutri ga gre probat ponovno z všitim trikotnikom.Kaj bi vi storili v primeru da nebi bilo vredu?Že tako bo zakrpan zaradi njene napake.Zakaj je naredila drugače kot sta se menila?Ženska v njenih letih pri vseh izkušnjah..ne razumem.Kako bi vi ukrepali?Hvala