Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek sivkino olje

sivkino olje

Zanima me, kje lahko kupim eterično olje sivke, ki je kvalitetno, vendar ne najdražje. Lahko je tudi čez mejo. Hvala in LP

Nobeno kvalitetno eterično olje žal ni poceni. Pri nas so najboljša, ki jih lahko dobiš, olja Primavera (knjigarna Om Shiva ezoterika v BTC – za Muelerjem, pa na Čopovi, ravno tako v knjigarni, pa v trgovini Kalček v BTC, ne vem če imajo trgovino še na Trubarjevi). Nekoliko cenejša so olja Berglund,(pa še vedno dovolj kvalitetna) ki jih dobiš v trgovinah Sanolabor.

V kolikor jih dobiš za manj kot 1000 SIT so zagotovo slabše kvalitete… Sicer pa ena steklenička kar dolgo “traja”, saj olja uporabljaš po kaplicah

Se podpišem pod Mišin post!

Dodala bi samo še eterična olja firme J.u.s.t, tudi ta so prvovrstna in mislim, da tudi med najdražjimi.

Tudi v lekarni dobiš 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} naravna olja dobre kvalitete. Dobiš jih pa na liter, pakirajo pa jih 1dl najman. Odvisno koliko ga rabiš. Je pa gotovo najcenejše v svojem razredu.

Hvala. Bom povprašala v lekarni. Do sedaj sem kupovala Justa, vendar je cena kar lepa. Absolutno se strinjam, da je za malo denarja malo muzike, vendar je **** najdražji. Jaz olje uporabljam tudi včasih za kopel, za masažo, zato ga pač porabim več.

New Report

Close