Splash › Forum › Starševski čvek › škampi na buzaro škampi na buzaro moon 26.01.2007 ob 08:21 zadnji odgovor 26.01.2007 ob 12:22Včeraj sem naredila odične škampe na buzaro in malo jih je ostalo. Ali se lahko to danes pogreje in poje? Malo sem skeptična, zato raje vprašam. A kdo ve?Hvala Prijavi Citiraj Odgovori acjom 26.01.2007 ob 08:51 zadnji odgovor 26.01.2007 ob 12:22naj se nebi pogrevalo “morskih” jedi. Prijavi Citiraj Odgovori bejba 26.01.2007 ob 09:17 zadnji odgovor 26.01.2007 ob 12:22Jaz tudi tega in gob ne pogrevam. Prijavi Citiraj Odgovori 255 26.01.2007 ob 09:50 zadnji odgovor 26.01.2007 ob 12:22Eh, da se, ni panike. Prijavi Citiraj Odgovori Ena Barbara – nepr. 26.01.2007 ob 10:06 zadnji odgovor 26.01.2007 ob 12:22jaz bi izluščila mesek, uporabila omako, skuhala špagete in vse skupaj zmešala. Pomoje, da ni problema. Prijavi Citiraj Odgovori She/prva 26.01.2007 ob 10:07 zadnji odgovor 26.01.2007 ob 12:22Ma, kako so lahko ostali odlični škampi? Seveda jih lahko pogreješ – malo naj povrejo in bodo čisto OK. Prijavi Citiraj Odgovori moon 26.01.2007 ob 12:22 zadnji odgovor 26.01.2007 ob 12:22Hvala, potem jih bomo pa z veseljem pojedli. Prijavi Citiraj Odgovori Vroče ta hipstoritev omogoča Objavi