Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek škarje za lase

škarje za lase

sama bi strigla moje fante doma, pa me zanima kje bi ugodno dobila kvalitetne škarje (lj in okolica), mogoče katera ve?

Najbolj enostavno striženje las je z aparatom za striženje las….sama doma strižem fanta in je prav simpl….malo vaje na začetku, potem pa kar gre….

lp

nevem,če se ti jih splača kupit,prav frizerske,ker so najbolj poceni okol 24 tisoč tastarih tolarjev.Sama presodi :)))

Moja fanta strižem že 10 let z aparatom za striženje Philips, zraven v kovčku sem dobila tudi odlične frizerske škarje, frizersko ogrinjalo in glavnik ter dva nastavka za različno dolžino striženja. Prekrasno.

Svetujem: V kolikor ne dobiš tega kompleta, raje kot škarje kupi strojček za striženje.

lp

strojček imam, pa vedno ostanejo špičke daljših las, pa velik lepš je s škarjam obliko nrdit, sam za taprave res ne dam tolk denarja.
kje sse dobi dobtre neprofi škarje za kaj vem 40€?

Če si iz Ljubljane poglej v Iliriji na Tržaški, tam bi jih morali imeti.

lp

mislim, da bi jih morali imeti v kakšni drogeriji, kjer držijo predvsem frizerko robo. V Lj na židovski.. Drgače pa malo pokliči pa DM ali Muller pa kakšno večjo drogerijo ni hudič, da ne boš kje našla kakšne poceni, za ne

New Report

Close